Φ Leonardo Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 merhabalar denizcilikle alakalı birşeyler araştırırken bu siteyi keşfettim...ilk adımımı attım devamının gelmesi dileğiyle.. Alıntı
Misafir cloud Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Hoşgeldiniz Sayın Leonardo Alıntı
Φ Leonardo Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 teşekkürler hepinize Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 merhaba, hoşgeldiniz.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Yelken açıp geldiniz..Hoşgeldiniz Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 9 Kasım , 2009 Sevgili Leonardo ; Aramıza Hoşgeldiniz. Nasılsınız ? Denizcilik Bizim Forum İçin Oldukça Popular Bir Meslek. Neden mi ? Çünki; Buralar da En Az Denizler Kadar Derin ve Çoğu Zamanda Dalgalıdır. İşte Bu Yüzden. Ve Bizler de, Kendimizce Teknelerimizi Yüzdürür, Bazen Alabora Olur, Bazen de Demir Atarız Sözcüklerin Kıyısına Bazen de Sığınacak Bir Liman Ararız , Paylaşılan Her Bir Name nin Satır Başlarında... Dedim Ya ; Umman Gibidir Bizim Buralarda, Hele Yılın Bu Mevsiminde, Bir Başka Olur Sevgiyle ve Sağlıcakla Kalın. Ama Sakın Fazla Açılmayın, Bizimle Kalın. Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.