Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 15 yıl Admin Charlie Banks'in Eğitimi (2007) - The Education of Charlie Banks Bu filmi size nasıl anlatsam diye uzun süre düşündüm desem yerinde olur. Anlaşılır cümleler kurmak istememden oldu bu ve filmi belkide çok sevdim ve onu tam olarak yansıtmak istememdende olmuştur diyebilirim. İki genç arasındaki enteresan ilişkiyi konu alan bu film, Charlie (Jesse Eisenberg), kibar, ilgili, alıngan ve akıllı bir tipi, ve Mick (Jason Ritter), tehlikeli fakat karizmatik, dalgacı ve prolater bir tipi canlandırıyor. Arasınız böyle bir ikiliyi dünyada hiç bir yerde bulamazsınız. Charlie Mick'i çok değişik bulmuştur ve Mick ise Charlie sevmiştir. Fakat, Charlie, Mick'in 2 öğrenciyi çok fena dövmesine şahit olduktan sonra biraz değişmiştir. Tabiki bu ilişkiye başkalarıda katılacak ve enteresan bir konu olmaya başlayacaktır. Bu ikilinin ilişkisini seyretmek çok değişik bir duygu verdi bana. Fred Durst (Yönetmen) değişik bir sinema yöntemi kullanmış diyebiliriz. Sizi oturduğunuz yerden filmi yargılamaya ve karekterlerin yerini almanıza iten bir tarza sahip. Kaçırmayın güzel bir film... Yönetmen: Fred Durst Oyuncular: Jesse Eisenberg, Eva Amurri, Sam Daly, Alex Guarino, Jason Ritter, Charles Parnell, Chris Marquette, Gabby Sherba, Sebastian Stan Years after Charlie (Jesse Eisenberg) fingers Mick (Jason Ritter) for a brutal assault, Mick shows up at Charlie's university and insinuates himself into college life, auditing classes, sleeping with Charlie's dream girl and pondering how his life might have been different. All the while, Charlie anxiously wonders whether Mick knows he ratted him out. Chris Marquette co-stars in Limp Bizkit front man Fred Durst's directorial debut. Director: Fred Durst Cast: Jesse Eisenberg, Eva Amurri, Sam Daly, Alex Guarino, Jason Ritter, Charles Parnell, Chris Marquette, Gabby Sherba, Sebastian Stan
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.