Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Yıl Bir (2009) Year One

Jack Black'i çok sevmeme rağmen bu film oldukça saçma sapan bir film. Kesinlikle zamanınıza yazık diyorum. Komedi olması ve insanı güldürmenin ötesinde düşünmeye itmesi şöyle dursun, kendi içinde hiç devinimi olmayan bir film diyebilirim. Kendi köyünden veya kabilesinden kovulan biraz tembel Zed ve arkadaşının daha gelişmiş toplumlara doğru yolculuğunu komedi şeklinde ele alıyor....

Yönetmen: Harold Ramis

Oyuncular: Jack Black, Michael Cera, Olivia Wilde, June Diane Raphael, David Cross, Juno Temple, Oliver Platt, Christopher Mintz-Plasse, Hank Azaria, Vinnie Jones

post-2-1257040346,3799_thumb.jpg

Banished from their primitive village after the tribe elders deem them too lazy, Zed (Jack Black) and Oh (Michael Cera) leave everything they've ever known behind and embark upon an adventure-filled journey through the ancient world. Co-starring Hank Azaria, Oliver Platt, Olivia Wilde and David Cross, this epic-sized laffer is a collaborative effort from comedy giants Harold Ramis (Groundhog Day) and Judd Apatow (Knocked Up).

Director: Harold Ramis

Cast: Jack Black, Michael Cera, Olivia Wilde, June Diane Raphael, David Cross, Juno Temple, Oliver Platt, Christopher Mintz-Plasse, Hank Azaria, Vinnie Jones

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Filmde yapilan espiriler okadar sacma gelmistiki sacmaliklarina cok gulmustum.

Bende beyendim diyemem.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.