Φ anesa_ Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 herkese selamlar , cok seviyeli cok hos bir forum oldugunu duydum sevgili arkadasimdan , ondan mutevellit ben de geldim Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Hoşgeldin sevgi pıtırcığım.. Güzeller güzeli arkadaşım... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Anesacım hoşgeldin seni tekrar görmek çok güzel.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 NE İYİ ETTİN........HOŞGELD İN O ZAMAN LARDA..NEREDEYDİN... Alıntı
Φ anesa_ Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 tesekur ederim herkese Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin burası öle bi yerki kopamazsın Alıntı
Φ anesa_ Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Mart , 2006 tesekkur ederim herkese kopmamak dilegiyle Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.