Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 insanlar çok sevdiği şarkıları(video olarak), şarkı sözlerini, burada paylaşssın, topiclerde bir kopukluk gördüm... ilk sunum benden: tüm TM de tanıştığım güzel insanlar için : sadeness/enigma Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 şarkı doğallığa,masumiyete özlemi anlatır.. onun içinde klibinde herşey geriye gider.. enigma ,bu şarkıyı yaparken şarkıdaki TAYVAN yerllerinin törenlerinde kullandıkları o meşhur çığlık için fransız hükümetine 20.000 euro telif hakkı ödediğini okumuştum biyerlerde.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 teşekkürler aed bu iş teşekkürle olmuyor, beğenilen bir parça göndermekle oluyor(: Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 iyi diyosun hoş diyosun ama ben de o yetenek yok Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 iyi diyosun hoş diyosun ama ben de o yetenek yok siz söylemeyeceksiniz, sadece beğendiğiniz bir şarkının linkini verin tanıtımı ,ek bilgi verilmesi isteğe bağlı olsun.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 zaten ben söylemeyecektim yahu link ekleme işini demiştim sizin ve diğer arkadaşların paylaşımlarını izleyim ben.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 şöyle yapacaksınız: 1-şarkınızın çaldığı sitenin adresini tümünü boyayıp sağ tuş kopyala yapın 2-mesaj gönderme menüsünde yanında link ekle var..orayı tıklayın .iki sütün var..1.sine kopyaldığınız linki yapıştırın..ama bunu yaparken kopyalamdan önce standart olan<http// > yazısını silin öyle kopyalayın.. 2.sütüna bişey yazmasanız <benim linkim yazar..yazarsanız yazdığınız çıkar örneğin <gündemin şarkısı gibi> bunu bir iki denemden sonra başarırısınız..zaten iletiyi ön görüntülerseniz olup olmadığı gözükür.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Benin Linkim buyrunuz Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 şöyle yapacaksınız: 1-şarkınızın çaldığı sitenin adresini tümünü boyayıp sağ tuş kopyala yapın 2-mesaj gönderme menüsünde yanında link ekle var..orayı tıklayın .iki sütün var..1.sine kopyaldığınız linki yapıştırın..ama bunu yaparken kopyalamdan önce standart olan<http// > yazısını silin öyle kopyalayın.. 2.sütüna bişey yazmasanız <benim linkim yazar..yazarsanız yazdığınız çıkar örneğin <gündemin şarkısı gibi> bunu bir iki denemden sonra başarırısınız..zaten iletiyi ön görüntülerseniz olup olmadığı gözükür.. yardımınız için teşekkür ederim Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 SENİ DÜŞÜNMEK Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey, Dünyanın en güzel sesinden En güzel şarkıyı dinlemek gibi birşey... Fakat artık ümit yetmiyor bana, Ben artık şarkı dinlemek değil, Şarkı söylemek istiyorum. NAZIM HİKMET "Seni düşünmek güzel şey, ümitli şey" , bu bir gün durup dururken mesaj olarak gelmişti bana.. ne desem kendime bilmiyorum.. ne, ne, ne.. Benin Linkim Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 evet..harika.. şarkıda çok hoştu..teşekkürler hani 2.sütün vardı ya <benim linkim> yazıyor.. hah oraya <ezginin günlüğü -aşk bitti> yazsaydınız iletiye şarkının ismi geçecekti.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 kullanamayanlar için de resim eklemeyi de verelim : internet ortamındaki herhangi bir resim için 1-sağ tuş-------resim özellikleri 2-resim özellikleri içindeki ADRES: buradaki karşılığı tümüyle boya dikkat ADRES i boyama 3-ileti gönderme menüsündki link ekle yanındaki yeşil kare olan <resim ekleyi >tıkla ve < http// >sil ve 2. aşamadaki kopyayı buraya YAPIŞTIR. bu kadar.. öngörüntülemeden bak resim gelmişse ok dir..gelmemişse bir eksik işlem vardır. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 tüm türkiyeye gelsin..yoruma gerek yok Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 tek kelimesini anlamasam da içime işleyen bi türkü.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 tek kelimesini anlamasam da içime işleyen bi türkü.. şener şen , meltem cumbula açıklıyor anlamını.. bu filmde meltem,çok başarılıydı.. şener şen zaten bir duayen.. < gerçek aşk> bu filmde yaşandı bence.. ayrıca omeşhur cümlesi : <bu türküye ağlamak için kürtçe bilmek mi gerek?> Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 gerçekten çok başarılı bir sahneydi.. kürtçe bilmeye gerek yok, yaşatıyor zaten tüm derinliğiyle.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Farid Farjad Bu sefer oldu galiba? Alıntı
Φ Mouchette Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Farid Farjad Bu sefer oldu galiba? Farid Farjad... Harika bir seçim FUZULİ. Bu adam keman çalmıyor resmen konuşturuyor, ona can veriyor. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Erkan Oğur-İsmail Hakkı Demircioğlu,Bülbülüm Altın Kafeste Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Farid Farjad... Harika bir seçim FUZULİ. Bu adam keman çalmıyor resmen konuşturuyor, ona can veriyor. Teşekkürler Mouchette, Farid Farjad'ın dili kemanı olsa gerek... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 bu topiği açmam yerinde oldu.. bakın FARİD FARJAD ı blimiyordum.. teşekkürler FUZULİ.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Beğendiğinize sevindim Sn. AED... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 MAKBER-HAFIZ BURHAN Buda benden size sn.@FUZULİ Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Baba zula-Ben Bir Martı Olsam Çok farklı bir ruhu var bu müziğin ve baba zulanın yaptığı müziğin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.