Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Yazar çok güzel.. nurettin rençber yorumu ve sesi harika.. bir parça lütfen... yok öyle bırakıp da gitmek..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl ya ekleyemiyorum.. tuhaf çıktı ekleme yeri.. linki kopyalıyorum buraya.. ekleyemedim kusura bakmayın.. http://www.izlesene.com/video/amator-nurettin-rencber-susdokunma-kalsin/1102979
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl Yazar vauu, çok beğendim..sevgili @seth, Önemsiz benim söylediklerim Doğrular hep senin bildiklerin Gün biter sessizce odamda Yalnızız biz hep bu romanda Alışmak zor olsa da Yanlış yapsam da ben Mutsuz olsam da... Yalnız kalsam da ben Bilirim alışır insan zamanla... Cevapsız sorular sordum Karşılıksız aşklar yaşadım Üzüldüm hayat bu dedim Yaşayıp öğrenmeliyim Yaşayarak öğrenmeliyim... Yanlış yapsam da ben Mutsuz olsam da... Yalnız kalsam da ben Bilirim alışır insan zamanla... şarkı sözü kime ait? bunu hakettin opeth-ending credits
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl ya neden yapamıyorum off.. http://video.libero.it/app/play?id=354ed8582ea5f8af632af39d13f96a38 sizin için..
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl ben böyle ekleyeceğim maalesef.. düzeltemedim.. http://video.libero.it/app/play/?id=4f79f3b957e985ab1d4f01d37aaa3cf3
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl sakın gelme Sakın gelme sözlerim kayıp Ayıp ediyorum kendime Bir sızı var içimde Ölesim tuttu Yaşıyorum gürül gürül kaç gündür Uyku tutmuyor sakın gelme Sakın gelme hazır değilim Deliyim kaç gündür Lodosum tuttu Poyrazım soiuk Sakın gelme dönesim yok Çok uzaktayım çok Bir şarkı var aklimda Söylemesi ayıp Sözleri kayıp Kaç zamandir dilimde Sakin gelme FiKRET KIZILOK
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl yoğun bir günün ardından müzik iyi gider dedim.. listemdeki parçaları ekliyorum.. tek başına
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Kıraç arabeks tarzındaki bu parçayı harika yorumlamış hakikaten, müziği şarkının duygusunu fevkalade yansıtmış ve Kıraç'ın sesi çok güzel tamamlamış bu müziği...Etkileyici bir eser...
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Yazar YIL 1969.. TOM JONES ortalığı kasıp kavuruyor.. 1980 de dinledim ilk kez. Delilah şarkısını.. klipteki bayan giyimlerine ve elbiselere dikkat
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl biraz nostalji.. hem kırkı devirenleri mutlu edelim.. Çok güzel bir parça ne dediğini anlamasam da, yabancı müzik kültürüm yok ama müziğin dili etkiliyor ruhu, bu parçayı '' O... Çocukları'' filminde duymuştum...
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Zeki Müren-Gözlerin Doğuyor Gecelerime ''Ne mektup geliyor Ne haber senden Söyle de bileyim Bıktın mı benden Her akşam güneşin Battığı yerden Gözlerin doğuyor gecelerime ..... '' ve rahmetli Zeki Müren'in eşsiz yorumu...
Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2009 15 yıl Yazar bu şarkıyı verdikten sonra başka birşey verilmez çünki geceyi bozar..gecenin kapanış çalışması :
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl Murat Göğebakan-Sen Yoktun Şu an kanser tedavisi görüyor galiba Murat Göğebakan, en kısa zamanda iyileşir inşaallah.
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl sadeness/enigma teşekkürler Sn.AED.. uzun zamandır dinleme fırsatını yakalayamadığım bir İlahiydi.. Bi istekte bulunsa dayı..acaba diyorum şu Mercan Dedenin Nerdesin isimli parçasınıda sadeness/enigma nınki gibi topice koyabilirmisin..youtoubeyi açamıyorumda.. sn.FUZULİ ve Sn.gün.dem..sizlerede ayrıca.. İki gecedir kulaklarım acıdı kulaklıktan..hep sizin yüzünüzden..
Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2009 15 yıl sadeness/enigma teşekkürler Sn.AED.. uzun zamandır dinleme fırsatını yakalayamadığım bir İlahiydi.. Bi istekte bulunsa dayı..acaba diyorum şu Mercan Dedenin Nerdesin isimli parçasınıda sadeness/enigma nınki gibi topice koyabilirmisin..youtoubeyi açamıyorumda.. sn.FUZULİ ve Sn.gün.dem..sizlerede ayrıca.. İki gecedir kulaklarım acıdı kulaklıktan..hep sizin yüzünüzden.. Mercan Dede- Nerdesin? Sayın Dayı ''Nerdesiniz''? Açın kulaklarınızı...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.