Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Baba Zula Dinlediğinize değer... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 ben onu dinlerken siz de bunu dinleyin.. YALNIZ 2.30 DAN SONRA UÇUŞA GEÇMEK İÇİN KEMERLERİ BAĞLAMANIZ GEREKİYOR((: Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 electro tango sevdiğim bir tarz.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 fırat ağıdı-erkan oğur bu eşkiya filminin müziğidir aynı zamanda,filmin başarısında erkan oğurun bu müziğinin etkisi çoktur.. filmin finalinde bu müzik beni patlatmıştı.. 1 Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 sevigli @aries tango lar neden sokakta yapılıyor? dans edenler açık hava konserinin bir parçası mı anlayamadım.. hoş ve değişik bir tarz ama.. dünya dans yarışmalarındaki çiftlerin hızlı tangolarını anımsattı.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 benim müziğim Sayın AED müzik heryerde müziktir... ister açık hava olsun ister yarışma olsun,mekanı olmasa gerek.. Saygılar... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Ebrular açar apansız Yüreğimin kuytusunda Hasretin kırılı kalır Gözlerimin buğusunda. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 benim müziğim Sayın AED müzik heryerde müziktir... ister açık hava olsun ister yarışma olsun,mekanı olmasa gerek.. Saygılar... sayın @Aries müzik evrensel olarak hangi mekanlarda icra edilir diye bir soru sormadım.. sadece bu yeni bir tarz,bu tarzın mekanı prensip olarak sokaktamı anlamında sordum.. çünki orkestra gözükmüyordu ve sadece sokak ta danseden bir çift vardı. büyle düşünmemin nedeni de bu tarzı sevdiğinize göre tanıtacağınızı bekledim.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Ebrular açar apansız Yüreğimin kuytusunda Hasretin kırılı kalır Gözlerimin buğusunda. yasemin bana çok <bağrıyanık>geldi be dost.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 MAKBER-HAFIZ BURHAN Buda benden size sn.@FUZULİ Teşekkürler Sn. AED Makber şiiri ve yazarı Abdülhak Hamid Tarhan geldi aklıma ve döndüm üniversite yıllarına. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Teşekkürler Sn. AED Makber şiiri ve yazarı Abdülhak Hamid Tarhan geldi aklıma ve döndüm üniversite yıllarına. münir nurettin selçuğu, hafız burhanı..vb..bir taş plak ta dinlemek iyi giderdi şimdi.. Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Baba zula-Ben Bir Martı Olsam Çok farklı bir ruhu var bu müziğin ve baba zulanın yaptığı müziğin... çok güzel bi paylaşım fuzuli.. erkan oğur da harika.. çok severim.. Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 sayın @Aries müzik evrensel olarak hangi mekanlarda icra edilir diye bir soru sormadım.. sadece bu yeni bir tarz,bu tarzın mekanı prensip olarak sokaktamı anlamında sordum.. çünki orkestra gözükmüyordu ve sadece sokak ta danseden bir çift vardı. büyle düşünmemin nedeni de bu tarzı sevdiğinize göre tanıtacağınızı bekledim.. Sayın AED bu müzik türü sokakta icra edilmiyor.. iki Güney Amerikalı grup akustik tango ve elektronik müziğin bir karışımını 2002 yılında ürettiler.. 2 albüm ve 2 remix leri var.. ilk dinlediğimde (geçen yıl) internette çok aradım..indirdiğim parçaları buraya koyamadım. kliplerini burada buldum ilk bulduğumda açık havada.. 2002,2005(remix) ve 2007 de çıkan albümler.. CD 1: 1. Bandolero 2. Adios Nonino 3. Rojo Profundo [Deep Tango Version] 4. Frio Intenso 5. Ciudad Blanca 6. Adios Vieja Guardia 7. Mi Buenos Aires Querido [Remix] 8. Del Plata [Edit] 9. Sin Importar Que 10. Last Tango in Paris 11. Marfil de Piano [Downtempo Remix] 12. Angeles de Asfalto CD 2: 1. Under the Moon [Full Moon Mix] 2. Sera Mi Lentitud 3. Cancherito [LA Boca Downtempo Mix] 4. Lavalle, Esquina Olvido 5. Verano Porteño 6. Otoño Porteño [Dark Piano Mix] 7. Baile en La Bruma 8. Hipn' Fueye [Fueye Remix] 9. Del Bronce Que Oxida 10. Obscure B. A. 11. Bailando Con Astor y Miles [12" Jazzy Version] 12. Libertango [Deep Funky Mix] yanıtınızı da şimdi gördüm.. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Sayın AED bu müzik türü sokakta icra edilmiyor.. iki Güney Amerikalı grup akustik tango ve elektronik müziğin bir karışımını 2002 yılında ürettiler.. 2 albüm ve 2 remix leri var.. ilk dinlediğimde (geçen yıl) internette çok aradım..indirdiğim parçaları buraya koyamadım. kliplerini burada buldum ilk bulduğumda açık havada.. 2002,2005(remix) ve 2007 de çıkan albümler.. CD 1: 1. Bandolero 2. Adios Nonino 3. Rojo Profundo [Deep Tango Version] 4. Frio Intenso 5. Ciudad Blanca 6. Adios Vieja Guardia 7. Mi Buenos Aires Querido [Remix] 8. Del Plata [Edit] 9. Sin Importar Que 10. Last Tango in Paris 11. Marfil de Piano [Downtempo Remix] 12. Angeles de Asfalto CD 2: 1. Under the Moon [Full Moon Mix] 2. Sera Mi Lentitud 3. Cancherito [LA Boca Downtempo Mix] 4. Lavalle, Esquina Olvido 5. Verano Porteño 6. Otoño Porteño [Dark Piano Mix] 7. Baile en La Bruma 8. Hipn' Fueye [Fueye Remix] 9. Del Bronce Que Oxida 10. Obscure B. A. 11. Bailando Con Astor y Miles [12" Jazzy Version] 12. Libertango [Deep Funky Mix] yanıtınızı da şimdi gördüm.. teşekkür ediyorum. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Neslihan-Adı Oldu Yalnızlık ''Yalnızlık paylaşılmaz, paylaşılırsa yalnızlık olmaz.'' Özdemir Asaf Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 evet neslihan hoştu.. ahmedo..aynur doğan gecenin derinliği ve gizemi....buyrun.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gizemli... Aşık Maksut Koca-Mecnun'un Ancak Adı var ''Bende Mecnun'dan füzun aşıklık istidadı var, Aşık-ı sadık menem, Mecnun'un sade adı var.'' FUZULİ(Divan Edebiyatı) Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 evet güzeldi..@FUZULİ.. bu günlük bukadar,iyi geceler dostlar.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Seydi-Kırgın 'Dal rüzgarı affetse bile,kırılmıştır bir kere.'' Bir de dalını kıracak rüzgara hasret olanlar var, olsun da varsın kırsın diyenler... Gelsin yüreği kırık olanlara, yüreğinin kırılmasını göze alanlara; ama gelmesin bu şarkı kırıp da pişman olmayanlara... Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 31 Ekim , 2009 şu genç yaşta kaybettiğimiz barış akarsunun amasra çalışmasını çok beğenirim..dinlemek isteyene.. herkese iyi akşamlar..... Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Tenhalaşmış burası yalnızlık kokusu var havada. Dinlemek isteyenlere gelsin etkileyici güzel bir şarkı,inanmazsanız dinleyin. Alıntı
Φ AED Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 evet güzeldi..tşk ler.. geceye damardan giriyoruz.. : Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Harika bir parçadır Eski Yara sözü, müziği Nurettin Rençber'in sesiyle... Havayı dağıtıyorum ve bağlıyorum. Haydeeeee... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 evet güzeldi..tşk ler.. geceye damardan giriyoruz.. : çok güzel.. nurettin rençber yorumu ve sesi harika.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.