Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 30 Ekim , 2009 nasıl sakin olunur ki.. sen de görebiliyosundur yaşanılanları.. aman allahım ya ben nasıl bir oyun içindeyim Alıntı
Φ ftoyd Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 gerçekten çok ilginç, yakaladığınız bir noktada bi sağa bi sola dönmeden sabitleştiriyorsunuz.Hangi yönde devam etmesini isterseniz ,bırakınca devam ediyor.Cidden nedir bu olayın bilimsel açıklaması?Bu resmin özelliği ne? Alıntı
Φ Aries Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 1 Kasım , 2009 Ben burada takibe ilgisiz kalmışım yahu lob arayanlar,teste tabi olanlar fazlalaşmış gundemcim hadi lob yardımı yapalım ne dersin? ben hemşehrime seve seve birini veririm Alıntı
Φ delifırtına Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 Ay durdurun şunu başım döndüüüüüüüüüüüü... Fıldır fıldır bi sağa bi sola dönüyo bu kız... Alıntı
Φ misket Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2009 ben de sadece saat yönünün tersine dönüyo ya, benim lob ölmüş valla. Alıntı
Φ afimemo Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Gönderi tarihi: 4 Şubat , 2010 Saat yönünün tersine dönüyor.Neden ? Çünkü saat sağdan sola döner.Görüntü olarak doğru.Fakat görüntüyü gölge olarak düşünürsek ters dönmüş olmaz mı ? Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.