Φ snapnpop Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Merhaba arkadaslar; Ben bu siteye yeni uye oldum sayilir ve hemen gozume carpan birseyi ifade etmek istiyorum. Bu site cok guzel bir forum. Neden mi? 1) Forumda fikirler satasmadan savunuluyor. 2) Herkes birbirine saygili 3) Kavga gurultu yok Acikca soylemek gerekirse ben baska bir sitede moderatorluk yapiyorum, ve ayni ortami yakalayamadik. Insanlar birbirinin goruslerine laf ediyor falan Boyle kalmaniz dilegiyle.. Snap Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 hg............. elin boş gelmişsin eli boş gelenlerden nefret ederim...git çukulata alda ole gel bakam.......milka çitir goflet olsun ...... ailemiz kalabalık umarım kaybolut gitmezsin arada....... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin ...ama boş gelmişsin..... sizi uyarmışlar..uyarılara kulak asın lütfen... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 hoşgeldin aramıza.... Alıntı
Φ snapnpop Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 tesekkur arkadaslar da . ELimizde birseyle mi gelmemiz gerekiyordu Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 aşk olsun yani......küçük bi hediye alsaydın gelirken...küçük bi rakı mesela..... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2006 Merhaba arkadaslar; Ben bu siteye yeni uye oldum sayilir ve hemen gozume carpan birseyi ifade etmek istiyorum. Bu site cok guzel bir forum. Neden mi? 1) Forumda fikirler satasmadan savunuluyor. 2) Herkes birbirine saygili 3) Kavga gurultu yok Acikca soylemek gerekirse ben baska bir sitede moderatorluk yapiyorum, ve ayni ortami yakalayamadik. Insanlar birbirinin goruslerine laf ediyor falan Boyle kalmaniz dilegiyle.. Snap ortamdaki insanlar süper ......... hoşgeldin.......... Alıntı
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 eee senin forumun sitesini verde bi bakalımm HOŞGELDİN Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.