Φ dj_snapcase Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 slm arkadaşlar 2 gün önce PrinceOfPersia cd sini aldım şimdi yükledim ama eror diye bişeyler diyor üff hep bu oyunların yüklenmesinde sorun yaşamışımdır yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı ????
Φ 3xorC!st-TuNa- Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 18 Mart , 2006 gercekden böyle oyunlarda çoq sorun oluyor Active çoq saol bende bu hayatı veriyodu crack attım t.ş.k
Φ arman Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Ya Allah rızası için Prince Of Persia 2 oyununda hemen başlarda bi bölüm var ve nasıl geçeceğimi çözemedim henüz.. Hani harabelerin orda kargalaran oluşan hayalet savaşçının birini yenince bu kez kargalar üstte bir tane daha hayalet savaşçıyı canlandırıyorlar fakat o savaşçının olduğu yere çıkamıyorum.. Ne yapmam gerektiğini bilen biri varsa ya şimdi yazsın ya da sonsuza dek sussun... Şaka bi yana yardım edin yaa..
Φ jeune Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 6 Nisan , 2006 vala bu oyunu bıtırmek cok zor bende bır yerde takılkdım sonra oyunu sıldım senın ddedıgın yerı hatırladım kapıdan gıreken sag tefat bıe yer var ordan tek seferde cıkamıosun2-3 defa duvardan duvara zıplayıp yukardan yoluna devam edıosun
Φ Prince of Trabzon Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 yaratığın olduğu platforma ulaşmak için; sağa gidin ve duvara çıkın. Diğer duvara tırmanırken karşı platforma atlayın. Sonrada yaratığa kine vurun
Önerilen İletiler