Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2005 Admin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2005 Forrest Gump (1994) Forest Gump gözleri ile dünyaya baktıktan sonra, dünyayı bir daha aynı gözle görmeyeceğinizden emin olabilirsiniz. Çok basit bir insan olan Forest kendini birçok büyük tarihi olayın içinde bulur. Çok basit fakat karmaşık olan yaşam öyküsü size dünyanın ne kadar ilginç insanlarla dolu olduğunu bir daha hatırlatacak... Oyuncular: Tom Hanks, Robin Wright Penn Yönetmen: Robert Zemeckis You'll never view the world the same way after seeing it through the eyes of Forrest Gump (Tom Hanks), a simpleminded man who finds himself in the middle of nearly every major event of the 1960s and '70s. Along the way, he makes friends, changes lives and searches for a soul mate. Winner of six Academy Awards, including Best Picture and Best Actor (Hanks). Starring: Tom Hanks, Robin Wright Penn Director: Robert Zemeckis Alıntı
Φ ikizler Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 forrest gump harika bi film herkesin izlemesi lazim bence eger izlemeyen warsa hemen gidip alsın pişman olmassınız:) Alıntı
Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2007 IQ su 75 olan bir adamın. Fiziksel yetenekleri, ancak bir çocuğun sahip olabileceği saflığı ve masumiyetiyle varabileceği inanılmaz başarılar. Vietnam Savaşı'na. 68 gençliğine, Irkçılığa Amerikanın en hareketli yıllarına bir gerizekalının gözünden bakış. "Ku Klux Klan, annem tuhaf insanlar olduklarını söylerdi. Çarşaf giyiyorlarmış üstlerine elbise yerine. Atlarınada çarşaf giydiriyorlarmış" "Vietnamda bütün gün ormanda yürüyorduk. Ve Charlie diye bir adamı arıyorduk" "Madem okyanusa kadar koştum, o hade geldiğim yolu gerisin geride koşabilirim diye düşündüm" mükemmeldi. Tom Hanks bu filmde oyunculuk geçmişinin en üstün performansına imza atıyor. 6 Oscarla öldüllendirilen gerçek bir sinema şaheseri. Alıntı
Φ Tengeriin boşig Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 19 Eylül , 2007 "Hayat Bir Çikolata Gibidir... İçinden Ne Çıkacağı Belli Olmaz..." Forrest Gump... Beni etkileyen müthiş filmlerden birisi... Tom Hanks'in oyunculuğu başlı başına eşsiz... İnanılmaz... Zeka seviyesi 75 olan bir kimsenin Neler yapabileceğini gösteren huzur dolu bir film... Yalnız kalmanın verdiği huzuru yakalayabilmenin ne demek olduğunu anlatıyor kimi zaman... Nedensiz yere koşabilmeyi... Verdiği sözü tutabilmeyi... Arkadaşına ve arkadaşlığına sadık kalabilmeyi... Ön önemlisi; Düşünsenize, bir hayat kurtarıyorsunuz... Hayatını kurtardığınız kişi sakat kalıyor ve bu yüzden sizden nefret ediyor... Ama bir yandan da sizi tarifsiz bir şekilde seviyor... Ve o tükendikçe, siz onu tekrar tekrar kurtarıyorsunuz... Ve bunu sadece yapıyorsunuz, nedensiz... Ve sani hiç yapmamış gibi hayatınıza devam ediyorsunuz, yüzüne vurmadan... Saflığınızla... Ne kadar huzurlu birisi olursunuz değil mi? İşte bunu anlatıyor... Bir hayatı bile karşılıksız kurtarabilmeyi, Ki severken bile karşılık beklemeyi adet edinmişken biz... "Sonsuza kadar sevebilmenin" mutluluğunu anlatıyor, Ve "Sevildiğini" bilmenin... Ve anlatıyor: 75 zeka seviyesinde olan birisinin, İnanılmaz dostluklara imza atabileceğini... Mükemmel bir film... İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum... Çünkü anlatamıyorum.... Alıntı
Misafir Sands Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2007 Birgün içimden koşmak geldi dedim ulen kasabanın çıkışına kadar koşmuşken diger kasabaya kadar bir gidiyim e buraya kadar gelmişken diğer eyalete kadar gidiyim ooo hızımı almışken şöyle biraz daha gidiyim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.