Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 15 yıl Doğruluk sonsuzluğun güneşidir.Nasıl olsa doğar.. WENDELL PHILIPS Herşeyi denerim;ama yapabildiklerimi yaparım.. HERMAN MELVILLE Aşk bir kadının yaşamının tüm öyküsü,erkeğin ise yalnızca bir serüvenidir.. MADAMA DE STAEL
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 15 yıl Kitap okurken aradığımız yeni düşünceler değil, kendi görüşlerimizin basılı sayfada doğrulandığını görmektir. Cesare PAVESE Cesareti olmayan insanlar dünyayı yalnızca seyrederler. Friedrich NİETZCHE
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 15 yıl Güneşe arkanı dönersen, ancak kendi gölgeni görürsün HALİL CİBRAN
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2009 15 yıl İçimdeki yaşamın sesi, senin içindeki yaşamın kulağına ulaşamaz. Yine de kendimizi yalnız hissetmemek için konuşalım HALİL CİBRAN
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar İnsan uçurumun kenarına varmadan kanatlanmaz.. Kazancakis
Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir. Ve her zaman oradadırlar. Sigmund Freud
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen,birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır... BERTOLT BRECHT
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl Yazar İki tür insan daima açtır.Biri bilimi arayan,diğeri de parayı... CAT STEVENS
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Para bizzat cemaat olduğundan,karşısında başka cemaatlere tahammül edemez.. K.MARX
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl İnsanlar köprü kuracakları yerde duvar ördükleri için yalnız kalırlar." Newton
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Çevrendekileri alçaltarak değil, kendini gerçekten yücelterek büyüyebilirsin. REİCH
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Haksızlıklar karşısında boyun eğmeyiniz, çünki hakkınızla birlikte şerefinizi de kaybedersiniz. Hz.Ali
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Bir sürü erkek basarisini ilk karisina borçludur. Ikinci karisini da basarisina. -Jim Backus
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz.Ama herkesi her zaman aldatamazsınız. Abraham Lincoln
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Çevrelerine uymak için kendilerini yontanlar,tükenip giderler.. R.HULL
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Eğer bütün insanlar doğuştan özgürse,nasıl oluyorda tüm kadınlar köle doğuyor.. M.Astell
Gönderi tarihi: 26 Ekim , 2009 15 yıl "Düşünüyorum da düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek, diye düşünüyorum." Henri Frederic Blanc
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl Yazar "Geçmiş dert için yakınmak ,yeni dert edinmektir." (Shakespear)
Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2009 15 yıl İnsanlar önce para kazanmak için sağlıklarını, sonra da sağlıklarını kazanmak için paralarını verirler. GOETHE
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 15 yıl Eğitimle olabilecek şeyi, kanunla yapmaya çalışmamalıdır. MONTESQUIEU
Gönderi tarihi: 28 Ekim , 2009 15 yıl Akıllı insan, düşündüğü şeyi söylemez, fakat söyleyeceği her şeyi düşünerek söyler. ARISTOTELES
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Bozuk karakterler kendilerini fikir hayata veremezler.. A.Carrel
Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2009 15 yıl Eğer ağzın yemekle doluysa nasıl şarkı söyleyebilirsin? Ve eğer elin altınla yüklüyse, şükretmek için nasıl kaldırabilirsin? Halil Cibran
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.