Zıplanacak içerik

Israil ile iliskilerin Filistin olayi cozulmedigi surece askiya alinmasini dogru buluyormusunuz? 5 üye oy verdi

  1. 1. Israil ile iliskilerin Filistin olayi cozulmedigi surece askiya alinmasini dogru buluyormusunuz?

    • EVET, dogru buluyorum...
      2
    • HAYIR, dogru bulmuyorum...
      3

Lütfen bu ankete katılmak için ya giriş yapın yada üye olun.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Bakınız değerli ftoyd, şöyle söyleyeyim: Batı için tüm dert ve sıkıntı İran'dır. Ha, yalnız öyle müslüman diye, din için filan değil.

.

.

.

dikkat... Türkiye'nin konumu gerçekten ama gerçekten son derece hassastır...

 

Verdiğin bilgiler için Teşekkürler Demirefe.Ben yazılarımı bilgiden ziyade az bir bilgi üzerine sezinsel bir anlatımla yazıyorum.Bunda biraz haber izlemekten ,TV izlemekten kaçınmamın da büyük etkisi var.Bunu yapmıyorum çünkü tahammül edemiyorum Dünyadaki olaylara.Herşey anlamsız geliyor.Ama istesekte istemesekte olaylar bizleri içine alıyor ve etkiliyor çünkü bu dünyada yaşıyoruz :) pek seçenek yok yani... :)

 

Büyük başlar çekişe dursun,olan bizlere olsun.Hayata devam..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.