Φ Supernova Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Merhaba, Tüm malzemelere sadık kalarak çiğ böreği yapmama rağmen kızartma aşamasında pofuduk bir şekilde kabarmıyor. Bu konuda yardımcı olup açıklayabilecek arkadaşlar var mı acaba? Kullandığım malzemeler: Hamur için: Un Su tuz İç malzeme: Kıyma Rende soğan 1 çay bardağı su Tuz Karabiber Bol yağda kızartıyorum ama yine de başarılı olamadım... Hep sönük kalıyor... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 hamuru beklet beklet o zman güzel oluyo Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ Supernova Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Yazar Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 hamuru beklet beklet o zman güzel oluyo tamam bir de bekleteek deneyeceğim, çok teşekkürler Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Admin ™ Admin Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 Admin Paylaş Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4394&ord=title&asc=ASC&entries=30 Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ gurmania Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2011 Merhaba. uzak doğudan özel olarak getirilen çin böreği Dondrulmuş Karidesli Çin Böreği Özel çin böreği yufkası içerisine sarılmış leziz karides ve lahana sebze karışımı. Kızartıldıktan sonra uzun süre çıtırlığını muhafaza eden bu ürün, tüm aperatif tabakları, davetler ve açık büfeler için idealdir. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ turkmedia Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Çok lezzetli bir börektir.. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ amelia1 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 hamuru beklet beklet o zman güzel oluyo evet bende hamuru beklettiğim zaman daha güzel ve kabarık oluyor... Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Φ whitecatnova Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2011 Paylaş Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2011 Hamuru aslında bekletmeniz gerekmez. Çiğ böreklerinizi geniş bir tavada ve bol yağda kızartın. tavaya koyar koymaz arada sırada tavayı (yağı dökmeden) ileri geri sallayın. Ne kadar sallarsanız o kadar kabardığını göreceksiniz. Bu nedenle tavanızın böreğin hareket etmesine olanak sağlayacak büyüklükte olması gerekir. Ev tavaları genelde çok büyük olmadığından her defasında sadece bir börek koyup tavayı sallayın. İstediğiniz gibi pofuduk olacaktır. Alıntı Yoruma sekme Diğer sitelerde paylaş Daha Fazla Paylaşım Siteleri
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.