Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Merhaba, Tüm malzemelere sadık kalarak çiğ böreği yapmama rağmen kızartma aşamasında pofuduk bir şekilde kabarmıyor. Bu konuda yardımcı olup açıklayabilecek arkadaşlar var mı acaba? Kullandığım malzemeler: Hamur için: Un Su tuz İç malzeme: Kıyma Rende soğan 1 çay bardağı su Tuz Karabiber Bol yağda kızartıyorum ama yine de başarılı olamadım... Hep sönük kalıyor...
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Yazar hamuru beklet beklet o zman güzel oluyo tamam bir de bekleteek deneyeceğim, çok teşekkürler
Gönderi tarihi: 12 Ekim , 2009 15 yıl Admin http://www.turkish-media.com/yemektarifleri/viewrecipe.php?id=4394&ord=title&asc=ASC&entries=30
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2011 13 yıl Merhaba. uzak doğudan özel olarak getirilen çin böreği Dondrulmuş Karidesli Çin Böreği Özel çin böreği yufkası içerisine sarılmış leziz karides ve lahana sebze karışımı. Kızartıldıktan sonra uzun süre çıtırlığını muhafaza eden bu ürün, tüm aperatif tabakları, davetler ve açık büfeler için idealdir.
Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2011 13 yıl hamuru beklet beklet o zman güzel oluyo evet bende hamuru beklettiğim zaman daha güzel ve kabarık oluyor...
Gönderi tarihi: 25 Aralık , 2011 13 yıl Hamuru aslında bekletmeniz gerekmez. Çiğ böreklerinizi geniş bir tavada ve bol yağda kızartın. tavaya koyar koymaz arada sırada tavayı (yağı dökmeden) ileri geri sallayın. Ne kadar sallarsanız o kadar kabardığını göreceksiniz. Bu nedenle tavanızın böreğin hareket etmesine olanak sağlayacak büyüklükte olması gerekir. Ev tavaları genelde çok büyük olmadığından her defasında sadece bir börek koyup tavayı sallayın. İstediğiniz gibi pofuduk olacaktır.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.