Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl ''Söz kalpten çıkarsa kalbe kadar gider,dilden çıkarsa kulağı aşamaz.'' Arap Atasözü
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl ''Eğer iyi olmayı istiyorsan, önce kötü olduğunu düşün.'' Epictetus
Gönderi tarihi: 18 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Herşeyde bir kötülük görmeyi en çok nankörler öğretir... PUBLILIUS SYRUS
Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Önümden gitme,seni izleyemeyebilirim. Arkamdanda gelme yol gösteremeyebilirim. Yanımda yürü ve yalnızca dostum kal.. Albert Camus
Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2009 15 yıl Yalnız kücük kalbler büyümez, fakat büyük kalbler gelişir. Birincilerini yıllar daraltır, ikincilerini ise genişletir Celal Sahir Erozan
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Yazar Akıllı adam aklını kullanır.Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanır.. La Rochefoucauld
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Cânı kim cananı içün sevse cânânın sever. Cânı içün kim ki cânânın sever cânın sever. FUZULİ
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl "Türkiye durmaksızın doğuya giden bir gemidir, bazıları bu geminin güvertesinde batıya doğru koşarak batıya gittiklerini sanırlar." Sakallı Celal
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Bir tehlike anında gemiden uzaklaşan fareler, geminin batmamasını bir türlü affedemezler. (Wieslaw Brudzinski)
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; fakat Türkiye Cumhuriyet'i ilelebet yaşayacaktır. Mustafa Kemal Atatürk
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Körlerin ülkesinde, tek gözlü insan kral olur. (Desiderius Erasmus)
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Kendi bahçesinde dal olamayanın biri Girmiş bahçeme ağaçlık taslıyor. Özdemir Asaf
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl ateşi üfleyin, ateşi üfleyin.. size düşüyor ne gördüğümü söylemek.. LUİZ ARAGON
Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2009 15 yıl Adalet güzeldir fakat liderlerde olursa daha da güzel olur. Hz. Muhammed
Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2009 15 yıl Güzellik bir kudrettir, tebessüm ise onun kılıcıdır. Charles Reade
Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2009 15 yıl Ayni dili konuşan degil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilirler. Hz. Mevlana
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.