Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl kıskandım.. bi başlık da ben açayım.. buyrun arkadaşlar burası bizim sayfamız
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl farkında olmadan yapılan bişeyi farkettim.. ama benim amacım bu değildi.. moderatörler arasında, gizli üyeler filan derken ben de eksik kalmayalım istedim.. amacım ayrımcılık değildi ( türkiye atmosferi oyuna da yansıdı iyi mi)
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Canım buraya modlarda yazabilir gizli olmadıkları zamanlarda onlar da aleniler ki.
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Allahın bildiği kuldan saklanmaz canımmm eline sağlık iyiki açtınnn.....ben benim bile elimmmmm söküldüüü...yoksa sus pus otururdumm....
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl dünkü can sıkıntısından sonra bugün böyle olması süper.. keyifle başladım güne.. teşekkürler.. bu arada sabah sahanda yumurta yiyenler parmak kaldırsın beeeeen
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama süpermiş
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl gıtttttttttt dediii gıdağııı bekliyorummm gelsin artık yaaa kekte var sırada 5 çayına misafir gelecekkkk gündemde olan bir hemdeee ona bu yapılırmı yaaaaa
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı?
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl gıtttttttttt dediii gıdağııı bekliyorummm gelsin artık yaaa kekte var sırada 5 çayına misafir gelecekkkk gündemde olan bir hemdeee ona bu yapılırmı yaaaaa söz verdin bak.. geldiğimde nefis bir kek bekliyorum
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı? adı üstünde peynirli yumurta seth sayılmaz.. sınıfta kaldın
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl söz verdin bak.. geldiğimde nefis bir kek bekliyorum Ayıpsınnn ben sözümü tutarım canımmm... bak yumurtalar basladııı bence loto oyna senin sansından geliyor bunlarr.....
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl sansınnn hep açık olsunnn canımmm....insanlar şansı hep kendi yaratırr ben gercekten çok şanslı biriyimmm .....evrene pozitif enerjiii gönderelimmmm
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Pek bir aleniyim bugün nedense, ayna ayna söyle bana benden aleni var mı bu dünyada
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl ben ne geveze bi üyeyim ya asi ve haberciyi geçtim.. şu an için en çok ileti sayısı bende
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.