Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 kıskandım.. bi başlık da ben açayım.. buyrun arkadaşlar burası bizim sayfamız Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Çok tatlısın yaaa....sabah neşesi hosgeldinnn Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ımm şeyy öylemiyim teşekkür ederim rina.. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 farkında olmadan yapılan bişeyi farkettim.. ama benim amacım bu değildi.. moderatörler arasında, gizli üyeler filan derken ben de eksik kalmayalım istedim.. amacım ayrımcılık değildi ( türkiye atmosferi oyuna da yansıdı iyi mi) Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Canım buraya modlarda yazabilir gizli olmadıkları zamanlarda onlar da aleniler ki. 1 Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Allahın bildiği kuldan saklanmaz canımmm eline sağlık iyiki açtınnn.....ben benim bile elimmmmm söküldüüü...yoksa sus pus otururdumm.... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 bizim kapımız herkese açık Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 dünkü can sıkıntısından sonra bugün böyle olması süper.. keyifle başladım güne.. teşekkürler.. bu arada sabah sahanda yumurta yiyenler parmak kaldırsın beeeeen Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama süpermiş Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Günlük olmassa yemem bekliyorum yumurtayııı: hala yokkkk Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ne zaman gelecekmiş Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 gıtttttttttt dediii gıdağııı bekliyorummm gelsin artık yaaa kekte var sırada 5 çayına misafir gelecekkkk gündemde olan bir hemdeee ona bu yapılırmı yaaaaa Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı? 2 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 gıtttttttttt dediii gıdağııı bekliyorummm gelsin artık yaaa kekte var sırada 5 çayına misafir gelecekkkk gündemde olan bir hemdeee ona bu yapılırmı yaaaaa söz verdin bak.. geldiğimde nefis bir kek bekliyorum Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı? adı üstünde peynirli yumurta seth sayılmaz.. sınıfta kaldın Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 söz verdin bak.. geldiğimde nefis bir kek bekliyorum Ayıpsınnn ben sözümü tutarım canımmm... bak yumurtalar basladııı bence loto oyna senin sansından geliyor bunlarr..... Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 şanslı mıyım.. ıı ııhh değilim Alıntı
Φ rina Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 sansınnn hep açık olsunnn canımmm....insanlar şansı hep kendi yaratırr ben gercekten çok şanslı biriyimmm .....evrene pozitif enerjiii gönderelimmmm Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 pozitif düşünelim pozitif olsun herşeey Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Pek bir aleniyim bugün nedense, ayna ayna söyle bana benden aleni var mı bu dünyada 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 herşeyin fazlası zarar , kontrolü kaybetme seth Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 ben ne geveze bi üyeyim ya asi ve haberciyi geçtim.. şu an için en çok ileti sayısı bende Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Restorantımız açılmıştır arkadaşlar, hepimize hayırlı olsun... 1 Alıntı
Misafir gun.dem Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 nerden buldun hey allahım ya yemekleri kim yapıyor Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.