Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

oleyyyyyyyy.....yaşasın..

Pardon arkadaşlar bunun bir üstü nedir ve kaç ileti gerektirir....bilen var mı?

• Cevaplar 89
  • Görüntü 5,6b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Most Popular Posts

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Ben bu sabah peynirli yumurta yedim ama sahanda yaptım sayılır mı?

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Oh yaa, sonunda bizim de yazacağımız bir yer. Ne desem selam aleni üyeler. Bu kadar aleni olmayın derim ama

• Misafir S.e.t.h
    Misafir S.e.t.h

Canım buraya modlarda yazabilir gizli olmadıkları zamanlarda onlar da aleniler ki.

Gönderi tarihi:

ben elimi ayağımı çekmiştim bu parti işlerinden falan ama bi kerecikten bişi olmaz

hem bak değişmiş sendede genç üye olmuşşun =)

uzun zamandır hazırlamıyodum bu absinthi size kısmetmiş

çakmağı olan varmı şekeri yakacam :D

french-absinthe-fountain-set-1.jpg

Gönderi tarihi:

her ne kadar şeker yakıp eritsekte içinde tadı zehir gibidir

bu içkinin özelliği içince halislasyon görmen bişe olmaz yani :stuart:

Gönderi tarihi:

Açıkcası içmeden bir araştırdım...Malüm anneler kızlarına bu konuda çok şey öğretirler..... :D

benim için yeni olan tatları denemeyi seviyorum...bunuda deniycez tabiii....dağıtırsam beni birkumtanesinin profiline bırakıverirsin tamam mı arkadaşım....

Gönderi tarihi:

bak içmeden önce bi daha düşün istersen tehlikeli bi içkidir bunun içindir ki 3 ülke hariç satışı yasaktır.şimdi sen nerden bulup içiyorsun dersen de benim ukraynada arkadaşım okuyo o getiriyo tabi ukrayna polisi 2 taneden fazla çıkarmasına izin vermiyo :D

hadi bakalım sen iç bende akşam için patates soyayım

birazdan gelir bakarım sana, dağıtmazsın ama hani olurya dağıtırsan bırakırım profiline=)

Gönderi tarihi:

oo yemekler kahveler , bu ne güzel bir servis böyle :)

Gönderi tarihi:

Açıkcası içmeden bir araştırdım...Malüm anneler kızlarına bu konuda çok şey öğretirler..... :D

benim için yeni olan tatları denemeyi seviyorum...bunuda deniycez tabiii....dağıtırsam beni birkumtanesinin profiline bırakıverirsin tamam mı arkadaşım....

Bak iste; dagitirsan kim topliycak seni? her yeniyi denemek zorundamisin arkadasim :D

Gönderi tarihi:

fiii tarihinde abimin teknesinde içmiştim,ayılmam için beni denize atmışlardı.. yuvarlan.gif

Gönderi tarihi:

yeşil prensi gördün mü bari aries :stuart:

Gönderi tarihi:

Beni korkutmayın şimdi ...İçeceğim dedim içmem lazım...Baksanıza siz dostlarımın yanında içmeyipte nerede içeyim...Öyle değil mi?

İçiyorum içiyorum ahanda içtimmmmmmmmm. Gerisini siz düşünün.

Gönderi tarihi:

ben geldım..

Gönderi tarihi:

hg gündem

bana yardım edermisin birkumtanesini profiline götürelim :D

Gönderi tarihi:

Jön sana ne demeli bilmiyorum... :angry:

Of hala kendime gelemedim :stuart::lol:

Üç gündür, beni kendime getirecek bitkilerde şifa aradım. Bak bulduklarımı sağlık köşesine bıraktım.

Olsun, herşeye rağmen güzeldi...Teşekkürler arkadaşım. :clover:

Gönderi tarihi:

vay jönüm sahalara geri dönmüşsün :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.