Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 19 yıl Hazırlanmakta olan (ilk) şiir kitabım ( BIRAKIP GİTTİN BENİ YARALI ) için kapakta kullanılmak üzere grafik tasarımcı bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var. Aşağıdaki kapak taslağındaki resimdeki resme benzer, aynı duygusallığı yansıtıcı özellikte bir resim yapabilecek bir arkadaşın veya o resmin sahibini/ressamını bilen, kitapta kullanmak için kimden nasıl izin alabileceğimi bilen/öneren arkadaş varsa, (kısa zamanda) bilgi verirse çok sevinirim.
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Pardon ama merakımı bağışlayın neden bu kapak tasarımını kullanmıyorsunuz? Yani bence çok güzel ben çok beğendim.Ayrıca şiir kitabınız da hayırlı olsun... Gemiler kalkar içim de Gemiler sensizliğe Dalgalardan süzüle süzüle Sensizliğe...sensizliğe Ahmet Ünal Çam
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Yazar Pardon ama merakımı bağışlayın neden bu kapak tasarımını kullanmıyorsunuz? Yani bence çok güzel ben çok beğendim.Ayrıca şiir kitabınız da hayırlı olsun... Gemiler kalkar içim de Gemiler sensizliğe Dalgalardan süzüle süzüle Sensizliğe...sensizliğe Ahmet Ünal Çam Ressamını tanımıyorum. Hem saygısızlık olur, hem tazminata yol açar habersiz kullanmak. iki hikayemin başkasının (derleme) hikayelerinde yer aldığını tesadüfen gördüğümde oldukça canım sıkılmıştı.
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Anladım .. Fakat bu tasarımı nerden temin ettiyseniz ressamına da oradan ulaşma imkanınız yok mu? bence bu tasarım üzerin de yoğunlaşın ve ressamına ulaşmaya çalışın çünkü şiirlerinizle bütünleşecektir inancındayım..
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Yazar Anladım .. Fakat bu tasarımı nerden temin ettiyseniz ressamına da oradan ulaşma imkanınız yok mu? bence bu tasarım üzerin de yoğunlaşın ve ressamına ulaşmaya çalışın çünkü şiirlerinizle bütünleşecektir inancındayım.. Zannederim birkaç yıl önce bir mailde, PPS dosyası içinde gelmişti. İnternette resim aramak, yazı aramak kadar kolay olmuyor. Bulamadım sahibini.
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Buna benzer bir resim dosyası bende de mevcut olacaktı.Haklısınız resim aramak daha zor ama bu resimi ben sizin için araştıracam ve hangi ressama ( kime ait olduğunu )olduğunu bulmaya çalışacağım.Umarım başarılı olurum,bunun için işin uzmanı tanıdık arkadaşları aramam gerekiyor önce,eğer bulabilirsem mutlaka bu tasarımı kitap kapağı olarak kullanın..Ayrıca sizin şiirleri de daha önce okumuştum netten ve çok beğenmiştim.Yüreğinize sağlık...
Gönderi tarihi: 2 Mart , 2006 19 yıl Sizin şuan eklediğiniz resim bir kara kalem çalışması ve yabancı bir ressama aitmiş fakat kendisene ulaşmaya çalıştığım mail adrsi de artık kullanılmıyormuş, ve ben buna benzer bir kaç çalışma daha buldum ayrıca çizimin sahibi ile de iletişim kurabileceğin mail adresi de mevcut eğer ilginizi çekerse bu çizimler linki ve mail adresini size gönderirim . ( bu çizimin sahibi de yabancı )
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl Yazar Sizin şuan eklediğiniz resim bir kara kalem çalışması ve yabancı bir ressama aitmiş fakat kendisene ulaşmaya çalıştığım mail adrsi de artık kullanılmıyormuş, ve ben buna benzer bir kaç çalışma daha buldum ayrıca çizimin sahibi ile de iletişim kurabileceğin mail adresi de mevcut eğer ilginizi çekerse bu çizimler linki ve mail adresini size gönderirim . ( bu çizimin sahibi de yabancı ) gönderebilirseniz sevinirim. Dün akşam Dosyayı Cd ile teslim ettim ama matbaaya-dizgiye gitmesi vakit alabileceği gibi öncelikle baskı hatalarının incelenmesi için bir basılmış bir örnek gönderiyorlarmış. Bu kadar sürede incelemeye vakit olur sanırım. Teşekkürler.. Ahmet Ünal ÇAM http://huzur.sehri.com
Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 19 yıl Ben linkleri ve iletim adresini mail adrsinize gönderdim Umarım bir yararı olur...
Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2006 19 yıl Hazırlanmakta olan (ilk) şiir kitabım ( BIRAKIP GİTTİN BENİ YARALI ) için kapakta kullanılmak üzere grafik tasarımcı bir arkadaşın yardımına ihtiyacım var. Aşağıdaki kapak taslağındaki resimdeki resme benzer, aynı duygusallığı yansıtıcı özellikte bir resim yapabilecek bir arkadaşın veya o resmin sahibini/ressamını bilen, kitapta kullanmak için kimden nasıl izin alabileceğimi bilen/öneren arkadaş varsa, (kısa zamanda) bilgi verirse çok sevinirim. slm kitabın adı çok hoşuma gitti.eski bir efsane vardır bilirmisin narkissos.hani şu suda kendi aksini görüp aşık olan prens birden o çağrışım yaptı bende. o resmi kullanamazmısın?
Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 19 yıl Yazar slm kitabın adı çok hoşuma gitti.eski bir efsane vardır bilirmisin narkissos.hani şu suda kendi aksini görüp aşık olan prens birden o çağrışım yaptı bende. o resmi kullanamazmısın? Teşekkür ederim ilginize. Kitap bu ay içinde çıkıyor. Resim konusunda, bir kaç resim seçip yayıncı arkadaşa gönderdim, ya içinden seçecek ya da benzer bir resmi uyarlayacak, son halini ben de elime geçtiğinde göreceğim. Eğer bu kitap belli bir miktarda satarsa, hikayelerimi de kitaplaştırmaya çalışacağım. Saygı ve muhabbetle
Gönderi tarihi: 28 Nisan , 2006 19 yıl Yazar Teşekkür ederim, hayırlısı olsun. Eğer kitap satışı iyi olursa (ve çabuk olursa) internette çoğu yerde ismim olmadan eklenen Gül Kız - İhtiyar Çöpçü - Taksi _ Ayakkabı - Son Bomba Yüreğime - Şairin Kaybedişi - Umut -Serçenin Ölümü - Korku gibi öykülerimi de bir an önce kitaplaştırmak istiyorum. Bu da başarılı olursa Yağmur yağıyordu ve Bahar Hikayeleri adlı iki uzun hikayem için de yayınlama gayretine gireceğim. hayırlısı.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.