Φ hayal_et Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 yarin buluscazz bana cin mutfagindan birseyler yapcak simdi evini temizliyomus yarina tertemiz olsun diyoo yarina hazirlaniyo benim tatli sevgilim bilgisayarda oyun oynuycazz film isliycez yemek yiycez ayy guzel biseyy yasamakkk Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 hanki tv programına tercih edildiğimi öğrenmek için bende gidip tv izliiim bari Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 sabah uyandırdım işe gidebilmiştir umarım çok özlediiiim yaaaa üffff Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 o ne yapıyo,dıye düşündüğüm bir'o' yok Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mayıs , 2006 msn başındadır gene bilgisayarın başından kalkmıyordur Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 21 Mayıs , 2006 Bu konuyu ben açmıştım di mi ! Heralde uyuyodur yoksa uyanmışmıdır .. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 22 Mayıs , 2006 yemek saati oldu , ya yemeğe çıkmıştır yada bana bakıyodur , hehehe Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 form almaya gitti,benide bıraktı böylee Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 napsın o , çalışıyo yaa bide bana mesaj yazmaya çalışıyo , inşallah gelecek Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 onun ne yaptığından banane yada sizene....... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 benim en büyük kudretim onun sahiden şehrimde olduğunu bilmek hatta şu an geceliği ile balkondadır...bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine..... Alıntı
Φ ruLet Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Beni aldatmaya devam edıyordur nede olsa bır bayan aldatması cok normal bu yasıma kadar hangısı aldatmadıkı tam dogruyu buldum tamamdır dıyosun evlencem lan dıosun bende baba olcam dıosun :S bı bakmıssın hanfendi sıkılmışşş sebep neymişş Şey Murat bızım İlişkimiz Git Gide Monoton bir Hal aLıyor bak sennn!!!!!!!!!! ulan at yarışımı bu her gün yeni bi Kısrak ÇıkartaLım Karşına Diyceğim O ki o Şimdik aldatMaya devam edıyordur abicim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bana yazmadığına göre çok çalışıyordur Alıntı
Φ duncan Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bence dışarıdadır arkadaşlarıyla Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Kendine yiyecek bir şeyler hazırlıyordur kesin Alıntı
Φ lost_dream Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Beni aldatmaya devam edıyordur nede olsa bır bayan aldatması cok normal bu yasıma kadar hangısı aldatmadıkı tam dogruyu buldum tamamdır dıyosun evlencem lan dıosun bende baba olcam dıosun :S bı bakmıssın hanfendi sıkılmışşş sebep neymişş Şey Murat bızım İlişkimiz Git Gide Monoton bir Hal aLıyor bak sennn!!!!!!!!!! ulan at yarışımı bu her gün yeni bi Kısrak ÇıkartaLım Karşına Diyceğim O ki o Şimdik aldatMaya devam edıyordur abicim ulan at yarışımı bu her gün yeni bi Kısrak ÇıkartaLım Karşına NE BENZETME BEEE var dimi böyle monotonlaştığını söyleyen cinslerden halen daha yazıkkk kaşınıyor böyleleri Alıntı
Φ gofret Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Başka bir ülkeye gittiği için saat farkından, poposunda pireler uçuşuyordur Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 sabah konuştuk bilmiyorum şimdi ne yapıyordur Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Kesin bir halt karıştırıyordur Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 benim en büyük kudretim onun sahiden şehrimde olduğunu bilmek hatta şu an geceliği ile balkondadır...bende dokunmaya çalışıyorum ince parmaklı ellerine..... Beni aldatmaya devam edıyordur nede olsa bır bayan aldatması cok normal bu yasıma kadar hangısı aldatmadıkı tam dogruyu buldum tamamdır dıyosun evlencem lan dıosun bende baba olcam dıosun :S bı bakmıssın hanfendi sıkılmışşş sebep neymişş Şey Murat bızım İlişkimiz Git Gide Monoton bir Hal aLıyor bak sennn!!!!!!!!!! ulan at yarışımı bu her gün yeni bi Kısrak ÇıkartaLım Karşına Diyceğim O ki o Şimdik aldatMaya devam edıyordur abicim allah sabır versin...... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Kesin bir halt karıştırıyordur +1 Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 walla ben de anlamadım ne yaptığını Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2006 walla ben de anlamadım ne yaptığını . . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.