Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl odun manyağı yaptı beni... o şuanda matkapımın cazibesinden kaçıyor...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl Frozeeeeeeeeeen sıkıştım kaldım burada... itfaiye çağır canem bu bacayı kim bu kadar dar yaptı yaww...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl dedim ben sana az ye diye.. ama dinleyen kim.. itfaiye olmaz ben bi vinç çağırem canem.. o şu an debeleniyor..
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl daha çağırmadınmı, çok beklermiyim kii? bırakmıyorlar beni anneeeeeeeeeee
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl anca sabaha canem gelirler.. ben yatıyom bidenem hade iyi debelenmeler.. o şu anda bağırıyorr
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl papaz bende mi kaldı... iyi madem bari şu aradan bir iki kitap ver sabaha kadar okurum... erken kalkta kahvaltıya gelirim...
Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2007 17 yıl yuk olmaz ben bi ajdarın çikita muz şarkısını koyamda cd ye dinle sabaha kader
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl nanenane yokmuydu hatta sen şimdi ajdarın kendisini çağırırsın o şuanda işkence planlıyor...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl aradım ajdarı yeni besteleriylen geliyormuş canem.. o şu anda ''froooozzzeeennnnnn ben burdan bi kurtulayım''..diye bağırıyor..
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl iyi madem nasıl olsa ben buradan kurtulurum... işte kurtuldum iyiki yanıma bu matkabı almışım... gel bakayım buraya ajdarmı demiştin... o şuanda merdivenlerden uçuyor...
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl yalancı bikerem ben o matkabın fişini çekmiştim ... dur ben bide şu şömineyi bi yakayım hava soğudumu ne o şu anda şöyle bakıyo
Gönderi tarihi: 29 Temmuz , 2007 17 yıl hahayttttt benim matkabım şarzlı bikerem... rrrrrrrr işte çalıştı... o şuanda çıplakayak koşuyor...
Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2007 17 yıl arada beni düşünüp sonra aman bu da nerden geldi aklıma diyordur
Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2007 17 yıl arada beni düşünüpsonra aman bu da nerden geldi aklıma diyordur nie öle düşünsün yaw ben çok özledim hatunumu bir an evvel göreyim diyordur eminim
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.