Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl inşallah bugün geç kalmadan kalkabilmiştir (bu da nasıl bir cümleyse) evde kimse yoktu uyanmıştır inşallah yaa
Gönderi tarihi: 5 Mayıs , 2006 19 yıl *İşte öyle..Kızgın ve daha kızgın bak!... Dip Not: tABİİ YAPABİLİRSEN!..
Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 19 yıl valla az önce ufak bi tartışma geçti aramızda suçlu benim ama bu sefer kabul etmiyorum istediğini yapsın ben karışmıyorum!!!
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl 24 saat oldu konuşmuyoruz ben alamıyorum o alsa kontör olmuyor mu? gıcık işte ama yinede seviyorum
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl su anda karsimda ve yemegini yiyoo banada goz kirpup duruyoo ve yazilarimi anlamiyoo cunku turkce bilmiyoooo
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl su anda karsimda ve yemegini yiyoo banada goz kirpup duruyoo ve yazilarimi anlamiyoo cunku turkce bilmiyoooo hahha,sınırlendiğinde türkçe olarak ıstediğin gibi bağır anlamaz
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl hahha,sınırlendiğinde türkçe olarak ıstediğin gibi bağır anlamaz bende ole yapiyodum simdi turk arkadasindan ders aliyomus ama biliyomusunuz aslinda turkce cok zorr kolay kolay ogrenemezz cunku yardimci sesler var cogul yapaerken ler lar bunlari karistirir cekimleri yani zorrr
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl bende ole yapiyodum simdi turk arkadasindan ders aliyomus ama biliyomusunuz aslinda turkce cok zorr kolay kolay ogrenemezz cunku yardimci sesler var cogul yapaerken ler lar bunlari karistirir cekimleri yani zorrr
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl Valla terk ettiğim için hiç umurumda değil! ama telefonumu ikide bir aradığı için telefon hattımı değiştirdim (ona değmiyor olsa bile)... (bi ara askerdeydi şimdi de öyledir herhalde)
Gönderi tarihi: 17 Mayıs , 2006 19 yıl az önce kavga ettik benden daha önemli işleri var çünkü onun beni umursamayı öğrendiği zaman barışırız
Gönderi tarihi: 18 Mayıs , 2006 19 yıl hiç umrumda değil......ne yaparsa yapsın.........düğünde halay çekiyormuş banane bundan demi yane....
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl sabah aradı konuştuk şimdi ısrarla tekrar arıyor ama açmıyorum
Gönderi tarihi: 19 Mayıs , 2006 19 yıl ne yapıyordur??? benim onu sevdiğimden habersiz onu sevdiğini düşündüğü çocuğu düşünüyordur. bilmemektedir ki o çocuğun hayallerinin varamadığı yere benim sevgim ulaşmıştır onu söyleyemeyeceği şeyleri ben şiirlerimde haykırmışımdır. gel görki o beni sevmemekte sevgimdende habersizdir... ah hayat işkence gibisin...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.