Φ Dayı Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 :D Biz attık..sertlik derecesini Doğan abimden öğreneceğiz.. Davalarını bitirmiş İnsanlar özüyle sözüyle gönüllerde en güzel yerlerini alırlar..davaları sürenlerde mahkemelerdeki yerlerini alırlar.. dayı FUZULİ takma isimli İNSANI seviyor..inancı düşüncesi farklıda olsa.. Alıntı
Φ FUZULİ Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Sevgiye taşla karşılık vermek yakışmaz muhabbet derdinde olana, azıcık muhabbet derdinde olan gönülden ancak çiçek sunulur sevgi sunana.Eyvallah Sn. Dayı. Mahkemem nihayete ermiş değil bu arada, hala idrakim ve telakkim yargılanmakta... MUHABBETLE... Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2009 Allah Bisükundur..durduğu yerde durmaz..aynen İNSAN gibi..senin gibi.. Her an yeni bir Şan alıştadır..değişimde ve oluşumdadır..aynen senin gibi.. Aynen benim gibi.. :D Cool olan Doğan abim acıyı bal eyler..Celali Cemale tebdil eder.. O da biliyorki işimiz burada MUHABET.. Muhabet duymak..yani SEVGİ duymak..Muhabet etmek, o duyulan o hissedileni paylaşmak..başka ne olmalıki.. 1 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2009 Sevgili Dostlar ; İlahi Emi. Allah Sizin İyiliğinizi Versin. Yahu Şurada İki Dakika Cool Bırakmadınız Adamı Yani. Çok Kızdırdınız Beni Çok. Tamam. Bu Kadar Bruce Wills Tarzı Yeter, Banane Elin Kel in den. Artık Karar Verdim, MALKOÇOĞLU Olucam. Hieeyt. Ulen. Savulun. Yettim Gari. Yav. Ben Kendimi Bir Türlü Bulamayacakmıyım Yoksa ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak 1 Alıntı
Φ çelikbilek Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Sevgili Dostlar ; İlahi Emi. Allah Sizin İyiliğinizi Versin. Yahu Şurada İki Dakika Cool Bırakmadınız Adamı Yani. Çok Kızdırdınız Beni Çok. Tamam. Bu Kadar Bruce Wills Tarzı Yeter, Banane Elin Kel in den. Artık Karar Verdim, MALKOÇOĞLU Olucam. Hieeyt. Ulen. Savulun. Yettim Gari. Yav. Ben Kendimi Bir Türlü Bulamayacakmıyım Yoksa ? Saygılarımla. Doğan Gülbudak Sevgili birvarmışhiçyokmuş, yukarda hem soru sormuşsun hemde yanıtını vermişsin. bırak birileri gibi olmayı, sadece içinden geçeni yaz. illaki yazmış olmak için yazma.ama gelirsede içinden hiç durma.etik değerler içinde ve İnsana yakışır şekilde. eğer sen bruce wills gibi yada malkoçoğlu gibi olmaya çalışırsan (emin ol olunamaz) biz kimle muhabbet edeceğiz ? kendimizden anlatalım ne dersin ? 1 Alıntı
Φ birvarmışhiçyokmuş Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Sevgili birvarmışhiçyokmuş, yukarda hem soru sormuşsun hemde yanıtını vermişsin. bırak birileri gibi olmayı, sadece içinden geçeni yaz. illaki yazmış olmak için yazma.ama gelirsede içinden hiç durma.etik değerler içinde ve İnsana yakışır şekilde. eğer sen bruce wills gibi yada malkoçoğlu gibi olmaya çalışırsan (emin ol olunamaz) biz kimle muhabbet edeceğiz ? kendimizden anlatalım ne dersin ? Sevgili Çelikbilek ; Öneriniz Adına Çok Teşekkür Ederim. Bakın Bu Hiç Aklıma Gelmemişti Benim. Doğru Ya Kendim Olmalıyım Tabii. Aslında Kendim Olabilirim, Ama Kendimden Bahsetmekden Haz Almam. Sizinle Tanışmak İçin Adımı Tekrar Etmeyeceğim, Tüm Forum Gibi, Eminim Siz de Biliyorsunuzdur. Size Yalnızca Şu Önermede Bulunabilirim ; Tıpkı Tüm Üyelerimizin Birbirini Tanımak İçin Yaptığı Gibi, Siz de En Çok İleti Eklediğimiz Başlıkları İnceleyebilirsiniz. Benim En Çok İletimin Yayınlandığı Yegane Başlık , ''Burada Her Soruya Cevap Verilir'' İsimli Başlıktır. Okumanızı Şiddetle Tavsiye Ederim. Ve Okursanız Tanık olacaksınız ki ; Biz Kendimiz Olduğumuzda, Sonu Gelmez Tartışmaların da Fitili Ateşlenmiş Oluyor. Yüzlerce Karşıt Düşünce ve Görüş Sahibi Üye Hep Birlikte Akın Ediyor Üzerimize. Aynı Anda Bir den Çok Cephe de Onlarca Kişiye Yanıt Vermeye Gayret Ediyoruz. Ve Birşeyi Çok İyi Biliyoruz, Yanıtın İçeriği Ne Olursa Olsun, Karşımızdaki Kabul Etmeyecek. Yinede Çekilmiyoruz. Pes Etmiyoruz. Vaz Geçmiyoruz. Lakin Biz de Bir İnsan ız, Nefes Almak İstiyoruz, Sohbet Etmek İstiyoruz, Dostluk Kurmayı Özlüyoruz. Anlıyormusunuz ? İşte Siz de Yukarıdaki İletimde Buna Tanık Oldunuz. Tartışmakdan Sıkılıp, Dostlarla Biraz Havadan, Biraz Sudan Konuşmak, Belki Biraz da Tebessüm Etmek İhtiyacı Duyan, Bir Ben Vardı Yukarıda, Başkası Değil... Saygılarımla. Doğan Gülbudak Alıntı
Φ çelikbilek Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Sn.birvarmışhiçyokmuş bizde farkında olmadan yaralarınıza tuz basmışız. Başlığını açtığınız topic'i biraz inceledim , gelenlerden epey yorulmuş olmalısınız. Haklısınız , burada tek amaç sohbet etmek. fikirlerimizi yada inançlarımızı birbirimize illaki kabul ettirmek amaç olamaz. İçinizi dökecek kadar samimi olduğunuz için teşekkürler... 1 Alıntı
Φ Dayı Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2009 Sanal alem diyorlar..fakat sanalda olsa bir ALEM var burada..ve bu alemi VAR eden yine bizleriz,canlı diri ve gerçeğiz.. Ne varki iki boyutlu bir ALEM,deyiz burada..üçüncü boyut olan derinliği hiç kimse ortaya koyamaz ve algılayamaz..yani kişiler derinliklerini burada sergileyemez, okuyanlarda yazanın üçüncü boyutunu (derinliğini) algılayıp anlayamaz.. Yazıların eni boyu vardır..enine boyuna yazıyoruz zaten..üçüncü boyut burada yok.. Bu yüzden yazan yazsın, okuyanda okuyup alsın..yaşamına geçirip deneyimleyerek sonuca varsın..şayet yazılanlar yaşanıp deneyimlenip,te alınmış sonuçlarsa,okuyup alıp değerlendiren oldukça DEĞERli olacaktır..yani sözü dinlenmeye DEĞER..nasihati tavsiyesi tutulmaya DEĞER olacaktır.. Çok DEĞERLİ dostlarım..diye başlayan ne çok konuşma dinlemişizdir kimbilir..SAHTEKARLAR!!! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.