Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2009 15 yıl YILDIZLAR NİÇİN PARLAMIYOR? Benim gönlüm şarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ne hoştur Yıldızların altında Vaktiyle ruhumuzda pembe hayaller uyandıran bu şarkı zaman geçtikçe bize hayal ve gerçeği ayırt edebilme imkanı doğduğunda, yaşamın hiç de öyle olmadığını acı da olsa öğretti. Genç subaylar, kışta, karda, soğukta, yağmurda, çamurda, “Eğiti eğitim” diye çırpındılar. Hedefleri, Mehmetçiği eğitmek, gene eğitmek, eski ve demode de olsa silah sistemlerini işler durumda tutmak ve vatan savunmasını asla unutmamaktı. Aziz vatanda herkesin öyle düşündüğünü zannettiler, kalleşlik ve arkadan vurulmak akılarından bile geçmedi. Sağ, sol, Kürt, pkk ve de mütegallibe daha başka şeyler peşindeymiş. Yanmam gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapans ada Yıldızların altında Arkadan,yurdumda kalleşçe vurulsam da???? Evet pembe hayallere ne oluyordu? O genç subaylar veya ağabeyleri omuzlarındaki yıldızların hakkını çok iyi veriyorlardı. Fakat hızla bir şeyler değişiyordu ama neydi? Türkiye düşmanları nihayet hedefi buldular: Türk ordusu ,subayı ve generali. 1930-1950 yıllarının subayları tam bir şövalye idiler. 1950 yılından itibaren DP ile hırpalanmaya başladılar, renkler kirleniyordu sinsi bir planla ,önceliği beyaza verdiler. Çok basit bir örnek… O yıllarda subaylar tramvaylara önden biner ve vatmanın yanında heykel gibi dururlardı. Biletçi yanına gelir, vatandaş saygıyla bakar, çoçuklar, “Ben de subay olsam” diye iç geçirirlerdi. O sıralarda MİSSURİ Zırhlısı da Beş yıldızlı ABD Generali Mac Arthur, Japon Generallerine kayıtsız şartsız teslim belgelerini imzalatıyordu. Beri yanda ABD mahkemesi Nurnberg’te Alman mareşallerini idam sehpasına gönderiyordu. Ne olmuştu. YILDIZLAR,GÜNEŞE VE GAMALI HAÇA galip gelmişlerdi. Veyl MAĞLUPLARIN haline. Yurdumda arkadan vurulsam da, kalleşlerin mayınlarına bassam da yanmam gönül gözlerim kapansa da, yalnız yanarım intikamım alınmasa, Ama Türkiye’de ne olmuştu? Orgeneral… Onlar erişilmez kudretti. Hiç savaş kaybetmemişlerdi. Neler oluyordu? Onlar Atatürk ve vatan aşığı generallerdi. Emekli de olsa, ÖLSE DE onlar orgeneraldi. Onların cenazesinde bile Alay sancakları peşlerinden gider, onları selamlardı. Ne oluyordu… Bu ORDU, bu millet onlara en derin saygıyı göstermişti. Evet şu olmuştu: Onlar en küçük rütbeden ,en büyüğüne kadar ,kimseye ayırımcılık yapmamışlardı. HERKES MEHMETÇİKTİ. İşte aldanılan yer ve zaman burası idi. Pkk kuzu postu ile birden karşılarına çıkmıştı. TEOKRATİK düzen heveslileri ve de oligarşi, daima mert, daima vatansever Türk generallerini yanıltmıştı. 30 Ağustos Resepsiyonları’na gelen davetliler , yanılgının devam ettiğini gösteriyor. BODRUM’DA bulunan emekli veya hizmette generaller bazı mütegallibelerin davetlerinden eksik olmuyor neden? Hangi yüzbaşıya Kızılay bakıyor. Lütfen oligarşiye, teokrasiye yüz vermeyin bu yaştan sonra ne yiyeceksiniz? Evet itibarınızı yersiniz. Ne kadar acıdır ki son olaylarda sivil toplum kuruluşları tavır koydular. EMEKLİ SUBAYLAR Derneği ki, EDİRNEKAPI Münübüsçüler Derneği kadar yaptırımı olmayan dernekte çıt yok, kader böyle imiş Evet ne demek emekli de olsa bir orgeneralin beş dakika bile olsa gözaltına alınması, hakim karşısına çıkıp savcının ithamını dinlemeleri nasıl oluyor. Yanmam ,gönül yansa da Ecel beni alsa da Gözlerim kapansa da Yıldızların altında ATATÜRK VE VATAN SEVGİSİNİN mahkemesi mi olurmuş. Üzülmeyin gönlünüz yanmasın, vatan aşkı ile parlayan gözleriniz sakın kapanmasın, TÜRKİYE’DE HAKİMLER vardır. Er geç adalet tecelli edecektir. Omuzlarınızdaki yıldızlar TÜRK VATANSEVERLİĞİNİN , TÜRK MERTLİĞİNİN çelikleşmiş birer sembolleridir. O yıldızların altında sizler her zaman vatansever ve çok şereflisiniz.
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.