Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2006 teşekkür edrim arkadaşım...............içmiş kadar oldum....... selam sizlere.................iyisinizdir inşaallah............ sevgi olun...sevgili olun.....yüreğiniz gülümsesin.....hayat olun..yaşam olun.......... HİÇBİRŞEY OLABİLİRMİSİNİZ....... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 7 Nisan , 2006 ne gelen var ne giden........... Alıntı
Φ H5N1 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 9 Nisan , 2006 selam ben geldim de............ hani nerede tekirdağ...gelmedi....ohooooooo olmuyo ama........ bugün icmeyelim... mevlid kandilin mübarek ve dualarin kabul olsun dostum. Belki buda bir sansdir, ben zaten birazda kizlari güzellestiriyor diye iciyom bunu , öyle diyoruz hep...icmedende güzelleri gelir bugün...dimi yane.. Tekirdag güzelleri ama da hos oluyor... Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 10 Nisan , 2006 YA WALLA BAK DAYANAMİCAMMM....BANE BANE ..BENDE İSTERİM RAKI.....BUZLU RAKI NİKİNİ GÖRDÜKÇE CANIM İSTİYO ZATİİİ... AÇIILLIINNNNN BENDE GELİYOOOMMMMM "ÖYLE SARHOŞ OLSAMKİİİİİİ BİRAN ONU UNUTSAMMMM...UNUTSAMM O GÜNLERİİİİ YARINLARI UNUTSAMMMM....ÖYLE SARHOŞŞ OLSAMKİİİİİ BİR DAHA AYILMASAMMM HERŞEY BİR RÜYA OLSA....UNUTURAK UYANSAMMM HADİ ARKADAŞLAR YARASINNNNN !!!! Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 YA WALLA BAK DAYANAMİCAMMM....BANE BANE ..BENDE İSTERİM RAKI.....BUZLU RAKI NİKİNİ GÖRDÜKÇE CANIM İSTİYO ZATİİİ... AÇIILLIINNNNN BENDE GELİYOOOMMMMM "ÖYLE SARHOŞ OLSAMKİİİİİİ BİRAN ONU UNUTSAMMMM...UNUTSAMM O GÜNLERİİİİ YARINLARI UNUTSAMMMM....ÖYLE SARHOŞŞ OLSAMKİİİİİ BİR DAHA AYILMASAMMM HERŞEY BİR RÜYA OLSA....UNUTURAK UYANSAMMM HADİ ARKADAŞLAR YARASINNNNN !!!! afiyet olsun arkadaşım.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 bi bardak şarap versem...??? Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2006 kendimede beyaz ikram edeyim Alıntı
Φ günışığı Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 13 Nisan , 2006 Marcus sen ikiledeki marcus değilmisin? boşuna dememişler "hocanın dediğini yap gittiği yoldan gitme " ihi ihi ihiiiiiiiiiii.... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 18 Nisan , 2006 selam arkadaşlar...uzak kaldım sizlerden zür dilerim... Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2006 selam arkadaşlar ........... bugün çok güzel bir gün.... neşe doluyor insan.... güneş yüreğinize doğsun... umutla yaşayın.... kardelen olun........ güneşe doğru... bir ümitle gidin........ Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Kadehte Dudak İzlerim Ayyaş sığdırabilsem seni bir sigaranın içine her nefeste çekebilmek için içime ya da bir bardak şaraba bir kadeh rakıya dört mevsim yirmidört saat sarhoş gezerim küfelik kadehte dudak izlerim ayyaş Nurten Altınok Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2006 çok teşekkürler güzel şiir tam senlik Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 29 Nisan , 2006 Ne Güzel Seni Seviyorum Demek ne güzel seni seviyorum demek seni hapsetmek düşlere uyanmak seninle sesinle çoğalmak boşverebilmek senden başka herşeye tutunabilmek umutlara sığınabilmek çaresizliğe göğüs gerebilmek olmazlara ne güzel el ele göz göze diz dize ne güzel seni seviyorum demek Nurten Altınok Alıntı
Misafir ErdalAktaş Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mayıs , 2006 Yaşamak ne güzeldir be sevgili... Sevinerek, severek, sevilerek, düşünerek... Ve o vazgeçilmez sancılarını duyarak hayatın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.