Φ arman Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Uzun zamandır forumda bir kuğu edasıyla dolaşmakta.. Kah bazen ard arda iletiler atara kah bazen de günlerce garip bir sessizliğe bürünür.. Hassas bir ruha sahip olduğunu düşündüğüm , kimseyi kırmaktan hoşlanmayan bir sessiz prenses o da.. Forumun eski üyelerinden birini hatırlatır bana da bilirim o da kimseye benzemez aslında.. Sevgilerle Mizyal.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 pek tanımıyorum ama iyi birine benziyor herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 avatarından olsa gerek pek kıpır kıpır biri...görüntü kaygısıda yok bir kedi resmiyle bile sevdirdi kendini..... herşey gönlünce olsun..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 mizoşum bacım benim..şiir hastası....onu yazdığı güzel şiirleriyle tanıdım........iyiki varsın........ hayatında mutluluklar dilerim....... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 mizyal ..... armanın dediği gibi bir kuğu gibi.... ve ne zaman konuşup ne zaman susacağı belli olmuyor.... birden aniden ortadan kayboluyor ...ama ben buna rağmen mizyali çok seviyorum..... canım herşey gönlünce olsun Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Kankam ortalıklarda yok ama kalbimizdeki yeri hep ayrı Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 mizyal.... kısacası meleğim benim... çalışkan kardeşim.. onunla farklı bi iletişimim var ... bence herkesin böyle bi arkadaşa ihtiyacı var... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2006 teşekkür ederim.. ben cok duygulandım cok tesekkur ederım hepınıze ne dıyecegımı ne yapacagımı sasırdım hepınıze kocaman kocaman opucukler ıyıkı varsınız ıyıkı bu forumdadayım... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 foruma ilk üye olduğumda şiirlere gösterdiği ilgi dikkatimi çekmişti...forumda ne yazdığını bilen,büyüğünü küçüğünü tanıyan hanım hanımcık bir bayan...geçmişinden bi haber ne oldum delisi olmuş genç kızların aksine senin gibi geçmişini unutmayan,ne dediğini bilen iç güzelliği dışına vurmuş birini bulmak zor...İnşallah hayatında kalbinin güzelliği gibi hep iyi geçer.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 16 Mart , 2006 Çok fazla tanımıyorum fakat gerek kişiliği gerekse uslubu ile takdir ettiğim sayılı kişilerden birisi oldu.. Herşey gönlünce olsun ve kanatların her zaman ışıltılı olsun Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2006 Arman abim senin topiğini açarken öyle güzel şeyler söylemiş ki.. Sen bir prenses'sin.. Uzun ve beyaz boyunlu KUĞU!... Alıntı
Φ mizyal Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 hayatımdakı tesadüflerın en guzellerınden bırı bu foruma uye olmam sanırım.. burada oyle guzel bır sey buldumkı oyle sıcak oyle ıcten kı sanal ortamı pekte ınandırıcı bulmayan bırı olarak ama burdakı arkadaslık bana yanıldıgımı gosterdı bellı olmuyormus hıc sanal ortam hıc bellı olmuyormus onyargı ıle yaklasmak dogru degılmıs..... tesekkur ederım seven sevmeyen herkese cok tesekkur ederım burada bır cok sey ogrendım sayenızde..... hepınıze kucak dolusu sevgıler, kocaman opucukler..... Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 aslında en çok özlenilen ler arasında birinci sıradasın meleğim.. dön çabuk foruma kızdırma beni... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 abi mizyale derken sende gittin belki okursunuz eskisi gibi sarmasada arada sırada uğrayın bea... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.