Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

“OPERASYONLAR DURSUN, ASKER DAĞDAN ÇEKİLSİN!” SÖYLEMİ GERÇEKÇİ Mİ?..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Bu söylediklerinize kendiniz bile inanmıyorsunuzdur...

Tersine son derece eminim...

Gönderi tarihi:

Şimdi bu asker dağdan çekilsin söylemini neden dillerinden düşürmüyorlar biliyor musunuz?

Türk askeri dağda olduğu sürece Kürdistan kurma ihtimali o derece zayıf. Fakat tabi bunu dile getiremedikleri için beyaz güvercindi, zeytin dalıydı, incir çekirdeğiydi barışçıl kelamlardı dillerden düşmüyor.

Pardooon beyler, Türk Askeri terör örgütü ile ve teröristle mücadele ediyor şehit düşüyor, gazi oluyor peki ne için, kimin için?

Türk askeri birileri istiyor diye dağdan inerse eşkıya dağa hükümdar olur. Eşkıya en çok masum ve kimsesizlerin canını yakar yani bölgede yaşayan yoksul ve kimsesiz Kürtlerin.

Gönderi tarihi:

Sayın ali0_1, kusura bakmayın ama AKP ye hiç bir şekilde desteğin kırıntısını bile vermem. Bu iktidarın bir gün önce ortadan kalkmasının ülkenin hayrına olacağına inanıyorum. Ki benim bu iktidara destek vermişliğim olmasa da umutlu olduğum günler olmuştur. Bazı yararlı yanları olabileceğini umduğumu açıkça da dile getirmişimdir. Bu forum dahil buna.

Şimdi o günler çok geride kaldı. Bu gün AKP den desteğin kırıntısını esirgediğim gibi zerre kadar da umutlu değilim. Yaptıkları her iş bu ülkenin zararınadır, bundan eminim.

Ha, bir benim desteğime ihtiyacı yokmuş, olmayıversinmiş, ben onu bilmem. Bu görüşümü de her platformda dile getiririm. Damlaya damlaya göl elbet olacaktır...

AKP'nin kendisini değil, ilgili konudaki çözüm sürecini desteklemekten bahsediyorum daha çok. Görüyoruz ki diğer partiler henüz sahiplenmedi tam anlamıyla o yüzden biraz AKP merkezli ele almak durumunda kaldım.

Şu an AKP mecliste çoğunluğa ve hükümete sahip mi? Evet. O zaman bu çözüm sürecine sadece onlara muhalefet olmuş olmak için önyargılarla "hayır" demek yerine zaten farklı kesimlerden bekledikleri desteği vermek doğru olacaktır dedim.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.