Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Herkesin nikini renklendirirdim bi kere.. Sonra Armana topic açma yasağı getirirdim Bi de artık çok eskimiş rağbet görmeyen topicleri temizlerdim heralde..
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl insanların dinleri hakkında dalga geçen yazılar yazmayı kesin olarak yasaklardım.dini konular bölümündeki tartışmalar fikir paylaşımından çok ..................yarışından öteye gidemiyor bir süre sonra (özür dilerim ifade için). Bir de adı bende kalsın birisi beni hacklemiş ondan giremiyormuşum bu nickle foruma onu bulur hemen atardım forumdan...vatan hainliği yaw resmen...
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl şevvalle emilyi admin yapardım burda en çok onlara yakışır canımın canları banada yakışır ama ben gidiciyim düşünsenize bizim kızlar admin olmuş ne güzel olurdu en çokda armanla bozan sevinirdi
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl Yazar Ya hani Adminler banlarlar ya bazı üyeleri.. Bende banlama cezası değilde çıkış yapamama cezası verirdim Ne kadar uğraşırsa uğraşsın cezalı üye siteden çıkış yapamazdı artık ödülmü cezamı olur bu o tartışılır işte.. Bu arada hoşgeldin Açelya ..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl mimiklere daha farklı ifadeler eklerdim... avatar olarak kendi resmini kullanma zorunluluğu getirirdim...
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl bir günlüğüne dadmin olsaydınız ne yapardınız ? fazla söze ne gerek..
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl bir günlüğüne dadmin olsaydınız ne yapardınız ? Şahanı fazla izleme
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl göründüğü kadar eğlenceli olmadıını anlardım sonunda anladım yani
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2006 19 yıl Yok be okadar zor bişey değil, mesela ben kendi admin olduğum siteye 4 gündür uğramıyom
Gönderi tarihi: 19 Mart , 2006 19 yıl Bilmeden ve acemilikten hata yapan zavallısı interlock'u acımasız ve haşin azarlamazdım!...
Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 18 yıl şu bikaçtane niki olan üyelerin kim olduğuna bakardım... sadece bakmakla kalmas açıklardım
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 18 yıl üyelerin birbirlerini görebillcekleri webcam sistemi kurardım(tabi camı olanlara)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.