Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Alman devleti resmi olarak mesela okullardami "almancilik" yapiyor demek istiyorsunuz yoksa bazi Alman'larmi kendilerince reklam yapiyor diyorsunuz? Alman okullarinda bizdeki gibi benzer ant icme varmi? Varsa bunu her ögrencimi söylemek zorunda?
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Alman devleti resmi olarak mesela okullardami "almancilik" yapiyor demek istiyorsunuz yoksa bazi Alman'larmi kendilerince reklam yapiyor diyorsunuz? Alman okullarinda bizdeki gibi benzer ant icme varmi? Varsa bunu her ögrencimi söylemek zorunda? Almanyanın benim ülkem gibi bir mazisi yok ki bir ant ihtiyacı olsun napacaklardı dünyayı kaosa götüren nazi yada hitlerin almanayasının nasyonel sosyalizminin andını mı söylyeceklerdi .... ayrıca avrupada eğitim andı olan bir ülkede bildiğim kadarı ile yok, ant okunarak eğitime başlayan tek ülkeyiz.
Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2009 15 yıl Almanyanın benim ülkem gibi bir mazisi yok ki bir ant ihtiyacı olsun napacaklardı dünyayı kaosa götüren nazi yada hitlerin almanayasının nasyonel sosyalizminin andını mı söylyeceklerdi .... ayrıca avrupada eğitim andı olan bir ülkede bildiğim kadarı ile yok, ant okunarak eğitime başlayan tek ülkeyiz. Keske benim yorumuma cevap vermeden önce benim neden öyle bir soru sordugumu arastirsaydiniz. Arastirmaniz sizin 3 saniyenizi alirdi. Cevep verdigim arkadasin yorumunu okusaydiniz anlardiniz. Ama malesef olaya direkmen atlarsak konuyla alakasi olamyan cevaplar ortaya cikar. Ben zatan Almanya'da bizim ülkemizdekine benzer mars ve ant iciliyor falan demedim. Idda eden arkadas var ve ben o arkadasa syölemisim. Keske siz aslinda o arkadasa Almanya'da onun iddaa ettgi gibi marslarin ve antlari söylenmedigini anlatsaniz.
Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2009 15 yıl Keske benim yorumuma cevap vermeden önce benim neden öyle bir soru sordugumu arastirsaydiniz. Arastirmaniz sizin 3 saniyenizi alirdi. Cevep verdigim arkadasin yorumunu okusaydiniz anlardiniz. Ama malesef olaya direkmen atlarsak konuyla alakasi olamyan cevaplar ortaya cikar. Ben zatan Almanya'da bizim ülkemizdekine benzer mars ve ant iciliyor falan demedim. Idda eden arkadas var ve ben o arkadasa syölemisim. Keske siz aslinda o arkadasa Almanya'da onun iddaa ettgi gibi marslarin ve antlari söylenmedigini anlatsaniz. hocam olay şudur dikkat eti isenize direk size itafen bir cümle yok sadece yazdığınızı alıntılayıp bir ferdi yorum yaptım sen haksızsın sen haklısın gibisinden bir ifadem yok...zaten özellikle alıntılama sırasında isminzi sildim size direk cevap niteliği taşımasın diyerek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.