Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Nell Nell / Jodie Foster

11111111111111q.jpg

Nell 1994 yılında, William Nicholson ve Mark Handley (RomanYazarı) tarafından kaleme alınmış

ve Michael Apted tarafından yönetilmiş bir dram filmidir. Baş rolde Jodie Foster, yan rollerde Liam Neeson,

Natasha Richardson, Richard Libertini, Nick Searcy, Robin Mullins ve Jeremy Davies oynamaktadır.

Doktor Jerome Lovell tarafından şans eseri keşfedildiğinde,Nell, Kuzey Karliforniya ormanlarında tamamen ilkel şartlarda

ve kendi başına yaşamaktadır. Nell, sadece kendisinin bildiği tuhaf bir dil kullanmakta

ve küçük doğal dünyasında, akıl almaz bir hayat sürmektedir.

Nell bulunuyor ve şehir e götürülüyor ve tabi ki eksik olmayan her zamanki gibi araştırmalar başlıyor…

http://www.turkish-m...&do=view&id=321

Girmiş olduğu yeni hayat’ da oldukça zorlanıyor ve diğerlerine de zor anlar yaşatıyor..

Bu filmi ben senler öncesi izlemişdim ve çok da hoşuma gitmişti, yine denk gelsem yine izlerim… ismi bir türlü aklıma gelmiyordu..

Yakın olan niel yada nail olarak arıyor, aradığımı bulamıyordum..

Bugün denk geldim

Ve filmi izlerken ki düşüncelerim birden yeniden aklıma geliver di..

Neden her şeyi kendimize uydurmaya çalışıyoruz

Neden başkasını olduğu gibi kabullenemiyoruz..

http://www.turkish-m...&do=view&id=326

• 11 ay sonra...
Gönderi tarihi:
  • Admin

Uzun zaman oldu buraya yazmayalı.... :)

Çok enteresan bir film kendine özgü bir dil kullanan bu kadın, ve onun dilini çözmeye çalışan iki doktor...

İzleyin diyorum değişik bir film. özellikle Nell'in (Jodi Foster) hareketleri ve dili çok etkileyeci bir görüntü çıkarmış...

Saygılar

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.