Φ adrenalin Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 allam ya bir insan bu kadar mı kasıntı ,bu kadarmı kendini beğenmiş olur........ tam yerinde bir tespit... bende seni tanıdığıma çok memnun oldum... hayallerini bir an önce gerçekleştirmeni dilerim...sevgiler bizden.. Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ağustos , 2006 ohh kolay gelsin... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 ohh kolay gelsin... oy kıyamam ben sana kıskandın mı sen....... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ağustos , 2006 dolu dolu bir insan olduğunu düşünüyorum.. bildiklerinin ve gördüklerinin uyumunu görmen dileğiyle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 11 Eylül , 2006 pötürcük oldu yok yok pıtırcık mıydı hayır ya pitorcuk sevgiler arkadaşım Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 12 Eylül , 2006 ben sana küsüm bi kere...ankara olayını unutmadım henüz alacağın olsun biz seneye herkesle buluşup seni almayacaz yanımıza Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 15 Mayıs , 2007 muhabbetini ve abi sıcaklığını özledim...inşallah iyisindir abi... Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2008 Beyaz peynir tabağı ve su katılmış rakı kadehi Kız Kulesi'dir çilingir sofrasının sen ki yoksun manzarada ilk ışıklarını yakan bir vapur güzelliğiyle akşamın Kapımı çalarsan bir gün eşikteki ayakkabılara aldanıp evimin içini kalabalık sanma atmaya kıyamayan annem bütün ayakkabılarımı dizmiş yalnızlığıma Gecenin karanlığında bir sinema salonu gibi uzanan şehirden gitmek düşer payıma çıkış kapısı diye bakıyorum nicedir gökdelenlerin tepesinde yanan kırmızı ışıklara Sunay Akın Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.