Φ nocturne Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Arkadaşlar ben okuldan ayrıldım ve askere gitmek istiyorum fakat özel hayatımda bazı problemler çıktı ... askerlik şubesine gitmem gecikecek yani .. okul kaydımı sildirdiğimi hemen şubeye bildirecek deniyor acaba bu bildirilirse beni ne kadar kısa sürede askere çağıracaklar birde okuldan ayrılanların tecil hakkı bulunmakta mı Çok Acil cevabınızı bekliyorum Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Arkadaşlar ben okuldan ayrıldım ve askere gitmek istiyorum fakat özel hayatımda bazı problemler çıktı ... askerlik şubesine gitmem gecikecek yani .. okul kaydımı sildirdiğimi hemen şubeye bildirecek deniyor acaba bu bildirilirse beni ne kadar kısa sürede askere çağıracaklar birde okuldan ayrılanların tecil hakkı bulunmakta mı Çok Acil cevabınızı bekliyorum ne kadar kısa sürede çağıracaklar derken cevap sorunun içinde zaten: kısa sürede, en kısa sürede, bir sonraki döneme yetiştirmeye çalışırlar sanırım okuldan mezun olanları 1 yıl erteliyorlardı ama sanırım senin durumunda böyle bir hak söz konusu olmayacak. 1 Alıntı
Φ nocturne Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 ne kadar kısa sürede çağıracaklar derken cevap sorunun içinde zaten: kısa sürede, en kısa sürede, bir sonraki döneme yetiştirmeye çalışırlar sanırım okuldan mezun olanları 1 yıl erteliyorlardı ama sanırım senin durumunda böyle bir hak söz konusu olmayacak. yalnız ben daha önce hiç şubeye gitmedim ve tecil hakkımı kullanmadım hep öğrenci olduğum için direkman askerlikle ilgili sorunum olmadı askerlik tecil hakkımın saklı olduğunu da duydum bu tür durumlarda...... mezun olanlara 2 yıl ayrılanlara ise 1 yıl tecil süresi verildiği hakkında bilgim var... tabi bunları hep ordan burdan duydum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi bir de şu andan itibaren asker alma dönemi ne zaman ekim mi kasım mı acaba bilen varsa söylerse memnun olurum saygılar Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 bi askerlik bürosuna gitsen sorsan daha güzel olur korkma oradan almazlar bildiğim kadarıyla 2 ay süren var evraklar hazırlanan kadar.... şimdi kafan daha da karışmıştır. 1 Alıntı
Φ nocturne Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Yazar Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 bi askerlik bürosuna gitsen sorsan daha güzel olur korkma oradan almazlar bildiğim kadarıyla 2 ay süren var evraklar hazırlanan kadar.... şimdi kafan daha da karışmıştır. arkadaşlar yakında gideceğim zaten de şu sıralar meşgulüm bilen varsa diye araştırma yapıyorum yine de iyi kötü ilgilenen herkese teşekkürler Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2009 yalnız ben daha önce hiç şubeye gitmedim ve tecil hakkımı kullanmadım hep öğrenci olduğum için direkman askerlikle ilgili sorunum olmadı askerlik tecil hakkımın saklı olduğunu da duydum bu tür durumlarda...... mezun olanlara 2 yıl ayrılanlara ise 1 yıl tecil süresi verildiği hakkında bilgim var... tabi bunları hep ordan burdan duydum bilen arkadaşlar yardımcı olabilirmi bir de şu andan itibaren asker alma dönemi ne zaman ekim mi kasım mı acaba bilen varsa söylerse memnun olurum saygılar ben iki yıllık erteleme ne duydum ne gördüm. benim bildiğim okuldan mezun olduktan sonra 1 yıl erteleme hakkın var. ama okulu bıraktığında okuldan askerlik şubelerine bilgi veriliyor. ve ilk çağrı döneminde askere çağrılıyorsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.