Φ 4Evaduse Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Ercan Demirel Resmi FC - www.ercandemirelfan.net [email protected] Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 ercan demirel kim yaw Alıntı
Φ akıllı deli Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 rua bey aracılığıyla gördüm yoksa 128 sene daha görmezdim belki.işte forumlara yazmanın yararları. ercan demirel olmuş ün yapmış ayrıca fan club yapmış tebrik ediyorum. ercan demirel club şu an sitenizdeyim ercan bey şarkılarınızı dinleyeyim bakiimm nasılmış.belki bende ınız olabilirim 1 Alıntı
Φ Odris Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2009 rua bey aracılığıyla gördüm yoksa 128 sene daha görmezdim belki.işte forumlara yazmanın yararları. ercan demirel olmuş ün yapmış ayrıca fan club yapmış tebrik ediyorum. ercan demirel club şu an sitenizdeyim ercan bey şarkılarınızı dinleyeyim bakiimm nasılmış.belki bende ınız olabilirim hahaha komik adam bu yaaa Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.