Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Allah da seni güldürsün Arman Çok güsel olmuş eline sağlık ( Jülll Armaan Allah cesanı vercek senin Jüll )
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl ilahi arman yıllardır anlatıyorum şu tarih illetini,demek ki sevdirmenin yöntemi buymuş... yaaa işte ders alıyoruz arkadaşlar şimdi hep birlikte tarihten elinizdekinin kıymetini bilcekmişiz... öle bi hatunun peşinden ülke ülke gezmicekmişiz... jul arman hakettin oluuum sen bunları
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl aferin canım ellerine sağlık ben de tarih derslerinde böyle anlatayım konuları
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl Yazar Yerim senin alınganlığını ortağım.. Tamam tamam bir dahakinde Başrolde sensin.. ACAİP BİR JÖN YAPACAM SENİ ..
Gönderi tarihi: 21 Mart , 2006 19 yıl abi çok güzeldi gerçekten savaşıda kazandım yanee tabii sevdiğim için dünyayı yıkarım bee..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl bi daha ki senaryoda bana da rol verir misiniz sayın recisör arman bey inanın sizi utandırmıycam, elimden geleni yapıcam, şöhret olduktan sonrada unutmam sizleri ama türkan şoray kurallarım vardır benim söleyim şimdiden
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar Ne demek Türkan Şoray kuralları... Yeri geldimi sanat için soyunacaksın bile... Ben kural mural istemem.. Bunun dışında elbette seve seve rol veririm sana.
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl olmaz efendim soyunamam ben sanat için benim bi ailem, bi şerefim var herkes soyunarak mı geliyo bi yerlere ...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar Peki o zaman seni Rabia Hatun filminde oynatırım.. Anlaştık mı ?
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl Yazar Daha var ona... Ama öncesinde seninle bir deneme çekimi yapmamız lazım .. Bir ara ben seni çağırırım..
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl ehhhh peki aslında gerek yoktu deneme çekimine ama neyse benim gibi tecrübeli oyuncuyla çalışmak herkese nasip olmaz ...
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl ya arman abi nerde kaldı bizim şu paralar ya! filmleri çektik ama sen hala paraları vermedin
Gönderi tarihi: 22 Mart , 2006 19 yıl sen de inandın değil mi parav vereceğine nie gelmiyor sanıyorsun arman paraları aldııı gitti
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl ellerıne dılıne beynıne parmaklarına dusuncelerıne emegıne saglık arman yıne harıkalar cıkarmıssın
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl yau ne harikası bizim sırtımızdan kazandı paralı ortadan kayboldu bi elime geçirsem onu ahhhhhhh!!!!
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl azizilcim armanı görürsen bide benim şu film projesini sor be kardeş deneme çekimine gelemem dedik diye vazcaydı galiba
Gönderi tarihi: 24 Mart , 2006 19 yıl Yazar En yakın zamanda yeni filmimizde tüm arkadaşları oynatıcam.. Merak etmeyin
Gönderi tarihi: 26 Mart , 2006 19 yıl bennnn de isterim yoksa paraları alıp gittiğin yerleri sölerim bak burdakilere
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.