Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:
  • Admin

Son Gidiş (2008) Brideshead Revisited //

Değişik bir film diyebilirim. Emma Thompson'ında rol aldığı bu film İngilterede geçiyor. Oxfor Üniversitesine yeni başlayan Charles sınıf arkadaşı Flyte ile burada tanışarak, Flyte'ın filme konu olan ailesine ait Brideshead Sarayını bu yolla tanıyacak ve yaz tatili için davet edilecektir. Flyte Charles'a ilgi duymakla birlikte aralarında entellektüel bir ilişki oluşmaya başlamakla birlikte Charles'ın Flyte'ın kız kardeşine ilgisi bütün bu olayları ters düz etmeye yetecek ve drama buradan sonra beklenmeyen ilişki ve olaylara doğru sürüklenecektir. Bence mutlaka izlemelisiniz. Güzel bir film, özellikle Brideshead sarayından görüntüler oldukça güzel...

Yönetmen: Julian Jarrold

Oyuncular: Emma Thompson, Matthew Goode, Michael Gambon, Ben Whishaw, Greta Scacchi, Felicity Jones

post-2-1250624666,0768_thumb.jpg

Impressionable Charles Ryder (Matthew Goode) becomes enthralled with the lifestyle of effete Oxford schoolmate Sebastian Flyte (Ben Whishaw) after spending the summer holiday at his patrician family's well-appointed estate, Brideshead Castle. During the course of two world wars, Charles is drawn into their self-indulgent world while falling in love with Sebastian's sister (Hayley Atwell) in this big-screen adaptation of Evelyn Waugh's novel.

Director: Julian Jarrold

Cast: Emma Thompson, Matthew Goode, Michael Gambon, Ben Whishaw, Greta Scacchi, Felicity Jones

Not: Filmin Türkçe ismi ile orijinal ismi arasında bir ilişki bulunmamaktadır. smile.gif

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Sanki bu filme bakmis gibiyim ama tam hatirlamiyorum... Bu Filmde Ryder Resamiydi ? Ve onla Benjaminin arkadasligi da baya ilgincti sanirim. Eger o filmse benim hosuma gitmisti Benjamin benim ilgimi cok cekti ve ona cokta acimistim ben.. Bunlarin annesi hic sevmemistim ama :stuart:

Ilginc bir filmdi bakilir yani hatirladigim filmse :lol:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.