Φ sevgiamac Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2005 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2005 arkadaşlar elimdeki gmail davetiyelerini isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim isteyen arkadaşlar bu adrese mail atsınlar [email protected] davetiyelerinizi en kısa zamanda yollayacağım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 gmail davetiyesi ne?? bu zamanda da bu soru sorulur mu demeyin lütfen Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 kapasitesi 2gblık mail adresi.Genellikle mail adresi üzerinden sarkı,film falan yollarken işe yarar. örneğin; [email protected] KOLAY GELSİN... unutmadan gmail almak istiyorsanız birinin size davetiye yollaması lazım Alıntı
Misafir alaTurka Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 tam da bu soruyu sormustum burada, leb demeden leblebi durumu oldugu icin, burdan bu sormu siliyorum. Tesekkürler karanligima isik tuttugunuz icin, kac gündür bu cevabi bekliyorum Alıntı
Φ stockholmsyndrome Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 bende iki tane gmail adresi var yollim isteyene lafı olmaz Alıntı
Φ aki Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 bende istiyorum arkadaslar... [email protected] çok makbule gecer Alıntı
Φ laz_kerem Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 arkadaslar bana bi tane davetiye yollarmisiniz elinizde fazlalik varsa [email protected] please please.. Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 arkadaslar elinizde fazlalik varsa bana da bi tane davetiye yollarmisiniz [email protected] şimdiden teşekkürler Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 bende istiyorum arkadaslar... [email protected] çok makbule gecer arkadaslar bana bi tane davetiye yollarmisiniz elinizde fazlalik varsa [email protected] please please.. arkadaslar elinizde fazlalik varsa bana da bi tane davetiye yollarmisiniz [email protected] şimdiden teşekkürler Davetiyeler yollandı.İsteyen arkadaşlar olursa buraya mail adreslerini yazmaları yeterli. Alıntı
Φ yuxell_303 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Davetiyeler yollandı.İsteyen arkadaşlar olursa buraya mail adreslerini yazmaları yeterli. arkadaşım bende ıstıyoum ???mıl adresım [email protected] şimdiden cok saol!!!! Alıntı
Φ Dreamer Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 gmaili olmayan varmis hala ya.... hayret.... Alıntı
Φ cankardes Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 daha gmail davetiyesi olan bana yollayabilirmi??????????????????????????????????** Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 daha gmail davetiyesi olan bana yollayabilirmi??????????????????????????????????** Yollamam için mail adresini yazmalısın buraya arkadaşım bende ıstıyoum ???mıl adresım [email protected] şimdiden cok saol!!!! Davetiyen yollandı... Alıntı
Φ manyakbisi89 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 2 Şubat , 2006 sağol çok süper bişey bu g-mail denemeyen varsa denesin Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 Arkadaşlar gmail davetiyesiz almakta mümkün burdan alabilirsiniz... <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>> Alıntı
Φ bihaber Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 ya mümkünse bende birtane alayIm [email protected] tesekkürler Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 ya mümkünse bende birtane alayIm [email protected] tesekkürler <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>> kolay gelsin Alıntı
Φ Sunshine Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 bende bi tane alabilirmiyim? [email protected] şimdiden teşekkürler Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 bende bi tane alabilirmiyim? [email protected] şimdiden teşekkürler <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>> kolay gelsin Alıntı
Φ kucukaga Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 merhaba arkadaşlar ben bir Gmail adresi daveti istiyorum [email protected] Alıntı
Φ KaTiLBeNiM Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 arkadaşlar bana da verirseniz çok iyi olur [email protected] Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 banada yollarsanız sevinirim [email protected] Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.