Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2005 20 yıl arkadaşlar elimdeki gmail davetiyelerini isteyen arkadaşlarla paylaşabilirim isteyen arkadaşlar bu adrese mail atsınlar [email protected] davetiyelerinizi en kısa zamanda yollayacağım
Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2005 19 yıl gmail davetiyesi ne?? bu zamanda da bu soru sorulur mu demeyin lütfen
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 19 yıl kapasitesi 2gblık mail adresi.Genellikle mail adresi üzerinden sarkı,film falan yollarken işe yarar. örneğin; [email protected] KOLAY GELSİN... unutmadan gmail almak istiyorsanız birinin size davetiye yollaması lazım
Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2005 19 yıl tam da bu soruyu sormustum burada, leb demeden leblebi durumu oldugu icin, burdan bu sormu siliyorum. Tesekkürler karanligima isik tuttugunuz icin, kac gündür bu cevabi bekliyorum
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2005 19 yıl bende istiyorum arkadaslar... [email protected] çok makbule gecer
Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2005 19 yıl arkadaslar bana bi tane davetiye yollarmisiniz elinizde fazlalik varsa [email protected] please please..
Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2006 19 yıl arkadaslar elinizde fazlalik varsa bana da bi tane davetiye yollarmisiniz [email protected] şimdiden teşekkürler
Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2006 19 yıl bende istiyorum arkadaslar... [email protected] çok makbule gecer arkadaslar bana bi tane davetiye yollarmisiniz elinizde fazlalik varsa [email protected] please please.. arkadaslar elinizde fazlalik varsa bana da bi tane davetiye yollarmisiniz [email protected] şimdiden teşekkürler Davetiyeler yollandı.İsteyen arkadaşlar olursa buraya mail adreslerini yazmaları yeterli.
Gönderi tarihi: 26 Ocak , 2006 19 yıl Davetiyeler yollandı.İsteyen arkadaşlar olursa buraya mail adreslerini yazmaları yeterli. arkadaşım bende ıstıyoum ???mıl adresım [email protected] şimdiden cok saol!!!!
Gönderi tarihi: 28 Ocak , 2006 19 yıl daha gmail davetiyesi olan bana yollayabilirmi??????????????????????????????????**
Gönderi tarihi: 30 Ocak , 2006 19 yıl daha gmail davetiyesi olan bana yollayabilirmi??????????????????????????????????** Yollamam için mail adresini yazmalısın buraya arkadaşım bende ıstıyoum ???mıl adresım [email protected] şimdiden cok saol!!!! Davetiyen yollandı...
Gönderi tarihi: 5 Şubat , 2006 19 yıl Arkadaşlar gmail davetiyesiz almakta mümkün burdan alabilirsiniz... <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>>
Gönderi tarihi: 27 Şubat , 2006 19 yıl ya mümkünse bende birtane alayIm [email protected] tesekkürler
Gönderi tarihi: 28 Şubat , 2006 19 yıl ya mümkünse bende birtane alayIm [email protected] tesekkürler <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>> kolay gelsin
Gönderi tarihi: 8 Mart , 2006 19 yıl bende bi tane alabilirmiyim? [email protected] şimdiden teşekkürler
Gönderi tarihi: 9 Mart , 2006 19 yıl bende bi tane alabilirmiyim? [email protected] şimdiden teşekkürler <<<<<<<<<<< http://gmail.afraid.org/ >>>>>>>>>>>>> kolay gelsin
Gönderi tarihi: 2 Mayıs , 2006 19 yıl merhaba arkadaşlar ben bir Gmail adresi daveti istiyorum [email protected]
Gönderi tarihi: 21 Haziran , 2006 19 yıl arkadaşlar bana da verirseniz çok iyi olur [email protected]
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.