Φ sedelina Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 iyi bayramlar sedat,herşeyy gönlünce olsunn Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Bayramlar berekettir,umuttur,özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabul olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramın Kutlu Olsun Sedat Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ekim , 2006 Rahatsızım günlerdir pek giremedim Bayramın kutlu olsun sedat nice mutlu bayramlar geçirmen dileğiyle yüreğim seninle unutma bu linkte birkaç şarkı var orada yukarı aşağı oklarını kullanarak şarkıya ulaşabilirsin şarkının adı karanlık gecenin diye dinlersen sevinirim sevgilerimle.. burcu lınk: Karanlık Gecenin Şu Karanlık GECENİN Bir Sonu Olmalı... Şu Yağmurun Şu KIŞIN..... Şu Karanlık GECENİN Bir Sonu Olmalı... Hiç DÖNÜŞÜ Yok Bu Kaçışın.... Ah Ben SEVERSEM.... Ağlar Gökyüzünde YILDIZLAR.. Aşk PENCEREMDE... Gülen Bir Çocuk... SANA Bakan. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 iyi bayramlar arkadaşım. Allah nice bayramlara eriştirsin... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 25 Ekim , 2006 Teşekkür ederim arkadaşlar.. Sizede iyi bayramlar.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Adını özlem koydum bu sonsuz sana olan sevgimin. Aşk mıydı o, Neydi çekip kendine, beni bağlayan sana Yağmurlara yazdım sevdamı yağdıkça aktı bu yüreğe çoğaldı Yüreğim sevdalı tutuklu kaldı bir kere sevdana.. Kaçışı yok çıkışı yok büyük ceza aldı hasretin ise kanımda dolandı.. Ardına bakmadan gittin bu yüreği koparıp atasım geldi Sessizliğe vurdum kendimi sonsuz bekleyişler içinde.. Şu anda her şeyden uzak, her şeyden ayrı sevdandan mahrumum ben. Sadece yalnızlığım ve yazdığım şiirlerim var benimle beraber Umutsuzluğum, mutsuzluğum ve yalnızlığım senin eserin Senin yüzünden bu delicesine hasret çekmeler hüzünlenmeler.. Dayanmak zor yalnızlığına sensizliğine akşamların karanlıklarına Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi bir şiir gibi Sen sevdalım şimdi neredesin bensiz mutlumusun mesutmusun Beni çağırdığını bir defa duyabilsem bir defa gel diyebilsen Denizleri dağları aşarak Gelirim rüzgar olur eserek gelirim Sevdimse verdiğin yürekle sevdim seni Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Bişeyler vardı sende beni çeken çok sevdiğim şeylerdi onlar Gözlerin,en çok sevdiğim,bakışlarındı yüreğini yansıtan Sıcacık insanı ısıtırcasına bakardın yüreğinle yüreğime.. Bana gelirsen o gözlerinle gel O sıcacık bakışlarını da kat gel, Gelki bir daha gitmeyesiye bir ömür o gözlere bakabileyim Acı Çekmek sevmekse? Yine severdim seni… Mutluluğum sensen? Yine koşardım sana.. Umudum sevdansa? Bırak o umut hep var olsun.. söz:Sessizliğin_kızı 29.10.2006 saat:13:43 bu şiire bir başlık bulamadım başlıkta senden sedat Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yağmurlara yazdım.. olsun.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 29 Ekim , 2006 Yağmurlara yazdım.. olsun.. tamam olsun zaten sana yazıldı başlıkta senden olsun Yağmurlara yazdım!! Adını özlem koydum bu sonsuz sana olan sevgimin. Aşk mıydı o, Neydi çekip kendine, beni bağlayan sana Yağmurlara yazdım sevdamı yağdıkça aktı bu yüreğe çoğaldı Yüreğim sevdalı tutuklu kaldı bir kere sevdana.. Kaçışı yok çıkışı yok büyük ceza aldı hasretin ise kanımda dolandı.. Ardına bakmadan gittin bu yüreği koparıp atasım geldi Sessizliğe vurdum kendimi sonsuz bekleyişler içinde.. Şu anda her şeyden uzak, her şeyden ayrı sevdandan mahrumum ben. Sadece yalnızlığım ve yazdığım şiirlerim var benimle beraber Umutsuzluğum, mutsuzluğum ve yalnızlığım senin eserin Senin yüzünden bu delicesine hasret çekmeler hüzünlenmeler.. Dayanmak zor yalnızlığına sensizliğine akşamların karanlıklarına Unutmak mümkün değil seni bir şarkı gibi bir şiir gibi Sen sevdalım şimdi neredesin bensiz mutlumusun mesutmusun Beni çağırdığını bir defa duyabilsem bir defa gel diyebilsen Denizleri dağları aşarak Gelirim rüzgar olur eserek gelirim Sevdimse verdiğin yürekle sevdim seni Sen açtın bu ufku karşımda sonsuz Bişeyler vardı sende beni çeken çok sevdiğim şeylerdi onlar Gözlerin,en çok sevdiğim,bakışlarındı yüreğini yansıtan Sıcacık insanı ısıtırcasına bakardın yüreğinle yüreğime.. Bana gelirsen o gözlerinle gel O sıcacık bakışlarını da kat gel, Gelki bir daha gitmeyesiye bir ömür o gözlere bakabileyim Acı Çekmek sevmekse? Yine severdim seni… Mutluluğum sensen? Yine koşardım sana.. Umudum sevdansa? Bırak o umut hep var olsun.. söz:Sessizliğin_kızı 29.10.2006 saat:13:43 Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 şiir yazamadım şarkı yazdım BenDeniz - Deli Yarım Gel gel hadi kaçma benden Usandim bu kaprislerden Seveceksen sev hadi gülüm Tuzagina böyle düsmüsken Korkuyordum korkmuyorum Ah seni nasil istiyorum Dalgalar azdi bak içimde Deli divane oluyorum Gel artik saklama Hiç beni böyle zorlama Tutustum ben yaniyorum Oynama benle oynama Ah deli yarim bu ne hal Askim oldun vay Sevdigin yanina kar Kizdirma of bu ne hal Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2006 kral x saygı değer bir kişilik bende uzak kaldım hatırladığım kadarıyla hiçte öle bir kenara atılacak bir arkadaşımız değil saygılar. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 kral x saygı değer bir kişilik bende uzak kaldım hatırladığım kadarıyla hiçte öle bir kenara atılacak bir arkadaşımız değil saygılar. evet öyledir sedat zaten bende onu etkileyende saygıya değer kişiliği ve yüreği özel değerli ve saygıyı hak eden kişilik seni seviyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2006 kral x saygı değer bir kişilik bende uzak kaldım hatırladığım kadarıyla hiçte öle bir kenara atılacak bir arkadaşımız değil saygılar. Teşekkürler kuşadalı.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 11 Kasım , 2006 Yağmurun kızı.. sen içindeki güzeliği farklı şekillerde dışarı yansıtabilen birisin.. Performansına ve üretici yönüne hayranım.. Sevgilerimle.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 16 Kasım , 2006 defa bu kadar yavaş ve derinden ağlıyorum İlk defa değil ama son defa susuyorum Kolay olmayacak biliyorum! Çünkü Seni Çok hemde ÇOK SEVİYORUM... Bu göz yaşları söndürmez istesemde ateşimi Haykırsam dünyaya duymanı istemem sesimi Yalvarışım Rabbime! Unuttursun sana ''Beni Ve Sevgimi...'' Siirlerim sende can bulup yaşadı Hepsi seninle bir anlam kazandı Şimdi yaptığım gibi! Hep İçten Ve sevgiyle yazıldı Son kez oku sana olan sevgimi Oku ki sende hissettir bana nefesini Birkez daha göreyim gözlerini... Ellerinle okşa yazdıklarımı Tenimde hissedeyim sıcaklığını Ve uzat ellerini karşındaki boşluğa Son kez ama birkez daha sarayım bedenini Şimdi gidiyorum! Ama arkama bakmadan değil Seni Unutup hayatımdan silerek değil Senden bir parçayla gidiyorum Hani Sensizliğimde bile yanımda olan Sensizliğinle gidiyorum Gidişimi ve beni unut.. Ama Şunu sakın unutma Seni çok ama çok seviyorum İşte zaten bu yüzden gidiyorum. hoşçakal.. BİTANEM hoşçakal... HAYATIM hoşçakal... CANIMIN İÇİ hoşçakal... AŞKIMMMMM hoşçakal...SEVGİLİM hoşçakal............... hoşçakal sevgili yüreğimin en derinine sakladığım saflığımla sevdim seni arınmak istercesine yalanlardan sıyrılmak istercesine çıkarlardan öylece sevdim hayatına işlemiş karalara inat beyazdı sana sevdam el değmemiş göz görmemiş sonsuz ve coşkulu ateşti benim sevdam dokundukça yakacak yaktıkça çoğalacak seni ve beni ısıtacak köpük köpük dalga dalga yayılıcak ruhunun kuytusuna akacak olmadı ısıtamadım yüreğini ruhunun kuytusunda sevemedin beni hüznün kıyılarına savurdun eldiline düşürdün bendeki beyaza inat kara gecelerde satır satır acıttın hoşçakal sevgili sevgisizlikten yoruldum____?... ve gidiyorum Alıntı
Φ Asfalt Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 17 Kasım , 2006 ruhunun kuytusunda sevemedin beni hüznün kıyılarına savurdun eldiline düşürdün bendeki beyaza inat kara gecelerde satır satır acıttın hoşçakal sevgili sevgisizlikten yoruldum____?... ve gidiyorum [/color] O kadarda değil.Sevgili sessizliğinkızı yaşın kaç bilmiyorum ama şundan emin olabilirsin.Daha çok sevecek sevileceksin.Yazını tesadüfen okudum ve üzüldüm.Bu kadar büyük bir yüreğe sahip olduğun için seni takdir ettim.Bu yürek sahipsiz kalmaz arkadaşım,sakın umudunu yitirme....Sevmesini biliyorsan sevilmesinide bileceksin.Buna hiç kuşkun olmasın... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 20 Kasım , 2006 teşekkür ederim asfalt yorum yapmıyorum Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 21 Kasım , 2006 *SİZL£Rİ ÇOK S£VİYORUM* Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 akıllı, seviyeli, hoşgörülü ve cana yakın bi arkaşsın, iyi niyetin ve oturmuş kişiliğinle doğru bir insan olduğunu düşünüyorum ve herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 5 Aralık , 2006 Beni Bana sor KLİBİ benden sana armağan olsun belki bişeyleri anlatır.. BENİ BANA SOR KLİP Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.