Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Sol Yanim Seni Soruyor bilmem gecenin kaçi tenimi okşuyor yalnizligin saçi agriyor gögüs kirişlerim ay koynuna aliyor bulutlari başliyor yagmurun gözyaşlari raylardan bir tren geçiyor bir tren sesi ürkütüyor çocuklari çocuklar agliyor ben agliyorum gökyüzü agliyor vuruyor pencereme yagmur damlalari vuruyor pencereme yagmur vuruyor pencereme vuruyor vuruyor vuruyor bilmem gecenin kaçi sol yanim seni soruyor Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 GÖZLERİNDE DURUR ZAMAN Bir çığ gibi büyür içimde özlemin Ve gözlerinde durur zaman Dipsiz karanlığında evrenin Aşkı yeniden aramaya çıkarım Öylesine yalnız ki ellerim Uzatırım tutmazsın Yorgun düşerim seslenmekten Başka dünyaların yaratılmışları duyar çağrımı Sen sağır sultanım Duymazsın Sakın oynatma kirpiklerini Uçup gitmesin gözlerinde duran zaman Nasıl olsa düş kurmak bedava Şöyle gönlümce yeniden yarattığım dünyada Ellerine hiç dokunulmamış olsun Dudakların öpülmemiş Gönlün badem çiçekeleri gibi taze Kuş kanadı gibi hafif Duyguların gün görmemiş... Al öyleyse bin yıldır sakladığım sevgilerimi Dilediğince kullan Uzatıyorum tut ellerimi Bizi bekler kirlenmemiş beldeler Oynatma nee olur kirpiklerini Uçup gitmesin gözlerinden zaman Ve bu düş hiç bitmesin Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Evet sevgili , bu gece ya ben sonuna kadar seninim ? ya sen sonsuza kadar benimsin... Merhaba demek isterdim ama sana doğru kurduğum tüm cümlelerin en sonundayım artık.Hoşçakal demekse ölümün belki de bendeki diğer adı... Kaybetmekle kazanmak sanal bir elmanın iki yarısı gibi. Bazen kaybettiğin oranda kazanır , bazende kazandığın aslında hiç senin olmamıştır.. Sen benim kazanma umudumu hiç kaybetmediğim ama hiç kazanılmamış diğer yarımsın. Ve bu gece son kez seni kaybetmeye geldim sevgili... Hayalini ruhuma işlercesine , gözlerim gözlerine son kez bakacak. İçimdeki sana dair son umudu da yine senin yanında , yine kendi yüreğimle kıracağım bu gece. Dilimden , yüreğimden , hatta kalemimden ilk defa sevda sözleri dökülmeyecek sevgili. Yüreğimle , duygularımla sana doğru yürüyemediğim bu yolda ilk defa kendime , ilk defa aklıma yürüyeceğim bu gece. Evet bu gece hiç olmadığım kadar senin , hiç olmadığım kadar seninleyim.Son kez tutacak ellerim ellerini ve ilk kez soğuklar göndereceğim sıcaklığına... Evet , evet sevgili sana dair ne varsa bende ...Bu gece son... Benden sonra sen hiç olmayacaksın.benden sana hiçbir şey bırakmayacağım. Geri alacağım sana verdiğim sevgiyi ve maviyi. Sana sadece korkuların , karanlıklar ve yapış yapış bir yalnızlık kalacak sevgili..Yıllar geçse de kurtulamayacaksın arda kalanlardan. Çünkü bir daha kimse sevmeyecek seni ben gibi... Senden sonra ben...Yüreğimdeki sevginin aydınlığıyla ya yalnızlığa yada sonsuzluğa yürüyeceğim.Ben asla senin olmayacağım ama sen daima benim kalacaksın sevgili... Evet sevgili , bu gece ya ben sonuna kadar seninim , ya sen sonsuza kadar benimsin... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Beni dikenli aşk bahçelerinin Umutsuz yarınlarına terk ettin sen. Ve yağmurlar yağdırdın üzerime Beni hiç sevmedin mi sen? Korkma benden! Ne yarınlarına çıkarım Ne telefonlarına Benden korkma! Ben hiç yokmuşçasına beklerim Sokak köşelerinde. Gözünün gördüğü hiç bir yerde olmam Korkma! Senden kopacağım artık Sensizliğin rıhtımında Dalgalarıyla boğuşacağım yalnızlığımın Sensiz yaşayacağım bu koskoca alemde Bir daha hayal edilemeyecek aşkının Umuduyla kavrulacağım. Senden beni alacağım Benden seni söküp aldığın gibi Yerime yaşanmamış mutluluklar bırakacağım. Hatırlamayacaksın bile gözlerimi Ne yağmurlarımda ıslanacak Ne de güneşimle ısınacaksın Söz veriyorum hayatından çıkacağım Ağlatmayacağım artık seni Benden artık korkma! Ben kaybolacağım O kahverengi derinliklerinde gözlerinin Yaşamaksa eğer bu yaşayacağım Gün 24 saat ve ben hep uzaklarda kalacağım Sabırsızca toprağa düşmek isteyen ilk cemre misali, Sensizliğin kuytusunda azaplar içinde ölümü bekleyeceğim. Hiç bir şey yerini tutamayacak inan bana Ve ben hep bunun ezikliğiyle yaşayacağım. Seni sevdiğim için özür dilerim Yaşattığım acılar ve gözyaşları için Ama bir kez daha olsaydı yine severdim Şimdi gitmeliyim artık Beni bekleyen tatmadığım hüzünler var Yazılmamış şiirler Anımsanacak güzel hatıralarımız var Sana kimler dokunacak Kimler öpecek düşünmek bile istemiyorum Beni en çok yaralayan bu zaten Umarım mutlu olursun Sana söylemek istediğim son bir şey var Seni daima sevdim bunu sakın unutma Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Dudaklarımda söyleyemediğim sana ait duyguları, Bana her fırsatta bıraktığın yokluğunun acısını fark edeceksin. O zaman anlayacaksın acının sende ne kadar masum durduğunu. Ayrı yetişmiş güllerin birbirine hasreti gibi, Umutla kurudum sensiz. Ve sen hiç gözlerime bakıp beni sevdiğini söyleyemedin. Oysa sırf bu kelime için kurduğum hayallerdi beni hayatta tutan Bir boşluktan içeri girdim her gece, Senli düşlerden sensiz karanlıklara süzülür gibi. Ellerin nasıldı? Küçük müydüler? ve parmakların ince uzun mu? Parmaklarını parmaklarımın arasında hissedip, Seninle sahil boyu denizi hiç fark etmeden bir birimize bakıp yürüyemedik. Gözlerinin yeşilinde geleceğe dair hayaller kuramadan, sadece umut ettim gözlerini görebilmeyi. Ve o gözlerinde ki ışıltıyla karanlık gecelerime yol göstermeni istedim. Acıyı görmek mi istiyorsun. Gözlerime bak! Ve yaşanmamış boşa geçen anların hüzünlü şiir'ini oku, Kirpiklerinden sıyrılıp yanaklarına düşen dizelerimde. Bensiz yattığın o yataklarda benli hayaller kurma artık. Sabahlara merhaba derken beni seven bir şair var deyip gurur duy sadece. Ve hiç bilme o şairin senin için her gün defalarca öldüğünü. Ve bil ki insan sevdiğiyle beraber olacak mahşerde. Tek avuntum bu şimdilik. Dünyada olamadığım anları mahşere bıraktım ben, Ben seni bu dünyalık mı sevdim sandın? Ölüm'müş,terk edilişmiş umurumda değil,gelme istersen. Nasılsa bir gün hayat biletimi kestiğinde, Kavuşma vakti olacak benim için ölüm. Dudaklarımda ki acı tat? Yoksa acı bir tebessüm mü olacak sana ulaşmayı beklemek? Ne yazık hiç bilemeyeceğim. Acıyı görmek mi istiyorsun? Gözlerime bak! Sen uzakta çok uzakta Bensiz bir yaşamın anlamsız günlerini yaşamaktasın, Benim gibi. Seni seviyorum, Gerçeğin ta kendisi bu iki kelime, Sırf dudaklardan çıkması istenen değil de İçimde taa içimde senin için atan bir kalbin feryadı, Haykırışı bu sevdiğim. Sana ulaşamasam da, Biliyorum ki zavallı kalbim Sana ait her şeyi saklıyor en gizli yerlerinde Kanlı ve uykusuz gözyaşlarımın Her gece aynalardan süzülmesi gibi acı veriyor uzaklarda oluşun. Biliyorum beni sevdiğini Acıyı tattığını da benden uzaklarda Ama hiç bana sana ait bir şeyi vermedin? Acı tek taraflı olsaydı, Ne yürek dayanırdı ne yaşamın bir anlamı olurdu. Ama yokluk kötü sevdiğim. Bir beden olmak isteyen yüreklerde ayrı ayrı yaşamak kötü. Sana her fırsatta koşmak isterken beni durdurmaların, Yüzüne hasret kaldığım günlerde Beni ısrarla kırışlarını hiç anlamış değilim. Eminim yine okuyunca bu şiirimi büzeceksin dudaklarını Ve eminim ağlayacaksın. Ağlamak seni ben yapar sevdiğim Ve beni sen yapanda içimde senin için yanan bir kalple yaşamak. Her gün Üsküdar’da oturup kendimi dinlerim Oysa konuşan sendin hep benimle, Ne martıların vapurlara takılışı, Ne işportacıların bağırışıydı fark ettiğim. Ben denizi seyrederken gözlerinde boğulmayı sevdim. Yosun tuttu gözyaşlarım sensizliğin dalgalarında. Gözlerim ve ben her Üsküdar’a inişimizde Bir gün seninle bir bankta oturup Sadece ve sadece hiç konuşmadan gözlerine bakmak istedik. Kaç zamandır bir hüzün dolaşıyor odamda. Duvarlar bir şeyler söylüyor sanki Adım adım yok oluşumu izliyorum Her batan güneşin karanlığı getirmesiyle. Sabahlara kadar uykusuz gözlerimle uzaklara, karanlıklara bakıyorum mütemediyen Kayan her yıldızda tek bir şey diliyorum? Ve Senin için yalvardığım namazlarda secdeye kapanıp Rabbime ettiğim dualarım, Tuttuğum dilekle aynı olması ve sonra umudumu yitirmeden Rabbimin bir bildiği var deyip Kabul olmadığında dualarımın Tekrar tekrar yalvarmalarım. Seni okyanusların diplerinde Bir midyenin içinde ki İnciyi görme ihtimalimin olmadığı gibi kabul ettim aşkım Ve seni hiç ulaşılamayacak dağların zirvesinde Koklayamayacağım bir çiçek olduğunu fark ettiğimde Tek bir şey düşündüm? Dokunamadan tenine, Öpemeden öpülesi dudaklarını mahşere erteledim vuslatı. Ben o kargaşada ne yaparım bilmem ama İnsan mahşerde sevdiğiyle beraberdir derler Seni seviyorum meleğim. Acımasız olan ne sensin ne de ben, Bize gümüş tepsiyle sunulan hüzünlü bir hayat sadece Ve kabul etmesi zor olan bu ayrılıklara katlanmak sanırım. İnsan yaşamın değerini Yüzü ve kalbi güldüğünde anlıyor Anlıyor ki ölüm sadece toprağa girmek değil Ve nefesi kesilene kadar yaşadığı her şeyin Gözlerinin önünden geçmesi değil. Ölüm sensizliğin sadece yaşarken verilen cezası sevdiğim. Seni bulduğumda sevgi anlam kazandı Her anımsadığımda yaşamamım oldu gülüşlerin Hiç tükenmedi içimde senin için yanan ateş Ve ben o ateşle yanmayı, Sırf seni sevmek olduğu için İnan bana çok sevdim. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Biz aşk için savaşan mutluluk neferiyiz !! Sevip seviliyorsak Allah’ın eseriyiz !! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Seni seviyorum.... Sadece kim olduğun için değil, seninle beraberken kim olduğumu anladığım için. Seni seviyorum..... Sadece kendine yaptıkların için değil, bana yaptıkların için Seni seviyorum..... Saklı kalmış beni ortaya çıkardığın için, Seni seviyorum...... Elini kalbimin üzerinde hissettiğim zaman, üzüntülerim silinip onların yerine, şimdiye kadar kimsenin başaramadığı güzellikleri, o sıcaklığı, o ışığı, ortaya çıkardığın için Seni seviyorum........ Hayatımı bir tapınağa çevirdiğin ve her günümü bir şarkı haline getirdiğin için Seni seviyorum....... Çünkü sen kimsenin başaramadığı şeyi, kendimi iyi hissetmemi ve hiç bir zaman olmadığı kadar mutlu olmamı sağlıyorsun..... Seni o yüzden çooookkkk seviyorum.... Sen bunları konuşmayla, dokunmayla ve işaretle değil, mavilim.... Sadece kendin olmakla yapıyorsun.... İşte bu yüzden seni ÇOK çok seviyorum... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Nereden baksan sensizlik Ölüm gibiymiş bana Yaşayıp bilmeliymişim Ben seni özlemişim… Uykusuz gecelerde kalmayı Senle sevdalara uyanmayı Yangınlarda suya kanmayı Yeniden sana sevdalanmayı Ben seni özlemişim… Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ağlayışımm terk edip gidişine değil. Ben, sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim. Sen, seninle, seni de sensizliğini de alıp gittin... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 HANİ KARDELEN GÖĞE AŞIK OLURDA,BAŞINI TOPRAĞIN ALTINDAN ÇIKARIRYA,YÜREĞİM DERKİ YÜREĞİNDE,KARDELEN KADAR CESARETİN YOKSA,SAKIN,SAKIN AMA AŞIK OLMA....... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Sonu çıkmaz eski bir sokaktayım Çaresiz şaşırmışım sensiz yolumu . Tut ellerimden çıkar tüm çıkmazlardan Dolaşıyorum nerdeyim hiç anlamadan, Aklımda sen varsın yürüyorum sana doğru Adımlarım yaklaşır sana, sense daha uzağa.. Anlamam neden? Tam yaklaşmışken sana Yürüdüm yorulmadan aşkınla adım adım Seni ararken, bu hayatta ben kaybolacağım. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 KaranLıksa Dünyam Bırak KaranLık KaLsın YOKULUĞUNDA.... İsyan Etmiyorsam Geceye BiL ki Bir Sebebim Vardır SENİNLE... Birde SEN Varsın SöyLeyemeyeceğim HECELERDE... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 İnsanların düşleri olmalı sonsuzluk gibi ... özlemleri olmalı yeni açan bir çiçek gibi ..... ve her insanın bir tanesi olmalı tıpkı senin gibi AŞKIM Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gözlerin.. Anlamını kaybeder zaman Baktıkça gözlerindeki yıldızlara Öylesine siyah sanki ebedi bir gece Baktıkça dalarım sonsuz bir rüyaya Siyah kötü derlerdi anladımki yalan Saklıdır hayallerim gözlerinin siyahında.. Sesin.. Anlamını kaybeder zaman Dinledikçe huzur veren sesini Dudaklarından sevgiyle süzülen sözler Akar yüreğime bir nehir misali Sular sevdân damla damla kurak bahçemi Yeşerir yüreğim duydukça sesini Dudakların.. Anlamını kaybeder zaman Hissedince yumuşaklığını dudaklarının Sanki dün6ya durur, sessizlik çöker o an Dudaklarımla birleşince dudakların Unuttum ben derdi, kederi, cümle alemi Tadınca dudaklarında aşk şerbetini Gülüşün.. Anlamını kaybeder zaman Bana bakıp bir tebessüm oluşunca dudaklarında Kahkahalarla güldüğün vakit İnadına olan neşemsin hüzünlerimde Ellerin.. Anlamını kaybeder zaman Tutuşunca ellerimle ellerin Saçlarımı okşayınca usul usul Isınır buz tutmuş yüreğim Yüreğin.. Anlamını kaybeder zaman Yol alınca yüreğinin patikalarında Sevgi, aşk, cesaret hepsi yerli yerinde Peki ya ben, ben varmıyım o yürekte Sen.. Anlamını kaybetti zaman Görünce seni bu gözlerim Bir ateş sardı küllemiş yüreğimi Akmaya başladı yine sevda nehrim Tomurcuklandı kurumuş güllerim Sen baharı getirdin kışlara alışmış yüreğime Ben.. Ben sadece, "Seni Seviyorum" demek istedim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 sebebimsin bu karmaşık dünyada, nefesimsin soluk soluk tertemiz dağ havası gibi içime çektiğim.... Bir çocuk masumiyetiyle beni sürekli gözünden sakınır gibi koruyan anamsın babamsın. Yoldaşımsın sırdaşımsın gönüldaşımsın her derdime ortak olan...Sevdiğimsin...Benim sevgi sağanağımda ıslanmadan yürümeyi başaranlardansın sen birtanem..Yangınımsın sensiz gecelerde beni yakan, sabrımsın sensiz saatlerde teselli veren, mutluluğumsun, umudumsun uzaklardan bana nefes gibi içimde dolanan, damarımdaki kansın sıcacık içimde dolanan, çarpan kalbimdesin her an her dakika hissettiğim... İnandığın zaman aşk’a..kıskanırsın..Kıskandığın an’da.. zaten aşksın..benim aşkım..Sende farklı bir tarafı var hayatın..Farklı bir yüzü..daha farklı bir tadı..Eskimeyen..Hiç eskitmeyen..Hep beni sevdiğini haykıran..seni seviyorum.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 *Sahiller dalgayı nasıl beklerse, Gökyüzü mehtabı nasıl özlerse, Kuru topraklar suya nasıl hasretse, Sende benim hasretimsin... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.