Φ suheda Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Dosta dua Gelişi bahar gibi, Yaşam coşkusu katan. Gidişi, sahra çölü, Susuzluğu aratan. Gözündeki neşede, Binlerce çoğaldığım. Hüzün gördüysem eğer, Yangınlarda kaldığım. O kara gözlerinde, Kedere yer olmasın. Kalbinde bir an bile, Elem mekan bulmasın. O güzel gülüşlerin, Eksilmesin yüzünden, Neşe okunsun her an, Kapkara gözlerinden. Hep daima mutlu ol... Huzur ve selametle, Daim şen ve esen kal. Sağlığın ve sıhhatin, Gönlünce iyi olsun, Rabbim rahmeti ile, Her an seni korusun... alıntı Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 doktorum...selam sana... defterine ilk kez mi geliyorum ya ben senin... bii cıssı hakkettim sanırım... abicim iyisindir inşallah... ilk geldiğim için de özür dilerim yaa... şimdi zaman boll...uğruyorum herkese...seni de unutmadım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 25 Nisan , 2007 doktorum...selam sana... defterine ilk kez mi geliyorum ya ben senin... bii cıssı hakkettim sanırım... abicim iyisindir inşallah... ilk geldiğim için de özür dilerim yaa... şimdi zaman boll...uğruyorum herkese...seni de unutmadım... Ksr bakma bende geç gördüm hoşgeldin.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 forumda saygı duyduğumkişiliklerden bir tanesisin kral sen ve senin gibi kişilikler oldukça burası her zaman güzel iyiki varsın, saygılar... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2007 forumda saygı duyduğumkişiliklerden bir tanesisin kral sen ve senin gibi kişilikler oldukça burası her zaman güzel iyiki varsın, saygılar... Sende iyiki varsın arkadaşım.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 3 Haziran , 2007 Çok naziksin, çiçek için de çok teşekkür ederim Amaaaa sakın yenilgiyi kabul ettiğimi düşünme... 2-1 den devam Alıntı
Φ Bayan_Pipo Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 9 Haziran , 2007 unut beni UNUT BENİ IHLAMURLAR altında slayt IHLAMURLAR ALTINDA SEVGİLERLE... TIKLAMANIZ YETERLİ Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2007 ÇUKUR Bilerek mi yanına almadın giderken başının yastıkta bıraktığı çukuru Güveniyordum oysa ben sevgimize vapur iskelesi ya da tren istasyonundaki saatin doğruluğu kadar Beni senin gibi bir de annem terketmişti ki göbeğimde durur onun yokluğundan bana kalan çukur Sunay AKIN Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2007 Ballon Patlatma yarisin da okadar yüksek oynadiniz ki mecburen ben pes etmek zorun da kaldim fakat gercekten güzel bir oyundu Kralx insani oyaliyordu Sanada Mutlu ve Sihatli nice Bayramlar dilerim.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2007 Hayırlı Bayramlar... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Mutlu Yıllar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2007 2007 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2008 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamında güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep seninle olsun. Yeni yılın sana ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bolca para, sevgi ve huzur getirmesini dilerim. Mutlu Yıllar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.