Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 *Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım , Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy.. ben hep oradayım!! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2006 Güller hep ellerinde açsın, ama dikenleri batmasın. Sevda hep seni bulsun, ama seni yaralamasın. Mutluluk hep yüreğine dolsun, ama beni unutturmasın.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ekim , 2006 Performansına hayranım Burcu.. Başka sözüm yok.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Performansına hayranım Burcu.. Başka sözüm yok.. Teşekkür ederim sedat biraz performansım hızlıdır bunu herkese göstermem yalnız:) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 9 Ekim , 2006 Teşekkür ederim sedat biraz performansım hızlıdır bunu herkese göstermem yalnız:) Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 surata bak bak bu şiir senin için BEN... Bir köprü yaptırmak istedim gözlerinden gözlerime! Sana ve yüreğine daha çabuk ulaşabilmek için.. Sevgilerle güçlendirdim hiç yıkılmasın kalıcı olsun diye! Çiçeklerle süsledim dokunduğunda burcu burcu koksun diye.. Bir rüzgar oldum delice estim savruldum sevdanda... Her savruluşta toparlandım ve esmeye devam ettim. Estikçe büyüdüm yüceldim sevda şarkıları mırıldandım! Delice hırçınca ve bir fısıltı gibi sessizce.. Deniz oldum kıyıları boylu boyunca sardım kucakladım! Seni hissettim benim için sendin o kumsalar sahiller .. sırf seni daha çok denize katabilmek için uğraştım. Dalgalarımı büyüttüm hırçınlaştım sevdamı vurdum kumsala.. Mevsimlerden ilk bahar oldum yeşerdikçe güzelleştim.. Her açan çiçeği her öten kuşları senin yerine koydum.. Sevdalı yüreğime doldurdum çiçeğin kokusunu kuşların sesini.. Seni yazdım bahar gecelerine mavi mavi düşlerimi aşkımı yazdım.. Ben seni.. Ben sesini.. Ben sevgini.. Ben sevdanı... Ben sadece seni özledim... Söz:Sessizliğin_kızı tarih 10.10.2006 saat:10:15 Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 10 Ekim , 2006 Teşekkür ederim Burcu beğendim şiirini.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Teşekkür ederim Burcu beğendim şiirini.. rica ederim canım 'xlark tades' 'xlark tades' 'xlark tades' 'xlark tades' 'xlark tades' 'xlark tades' 'xlark tades' Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 11 Ekim , 2006 Senin için sedat B u yüreği gör ne olur.. Bir son bakışın son sözlerin ifadesidir! Her vuruluşun ardından gitmelerdir. İfadelerle sözlerle anlatılmaz belkide.. İçten olan sadakat cümleleri.. Hani kararran sabahı bekleyen geceler varya.. Sensiz sessiz ve bir o kadarda soğuk. Varya baharın çiçeklerle açıp yeşererek gelişi.. Düşünürüm belkide anlatamam sana.. İfadeyle aşk sevgi hislerimi yürekten. Dile gelmez bir bülbül gibi konuşamaz. Geceleri yanıp sönen ateş böcekleri gibi.. Işıklarını ışıl ışıl saçarak..Kaybolur Gitme demek isteyip diyemediğim.. Senle varım sensiz olamam dediğim.. Hani varya anlatamadığım.. Yumuk yumuk gözlerimden akan yaşlar Sel oldu çağlıyor her an damla damla.. Bu yürek yanıyor bitiyor sensiz alev alev.. Kor bakışlım kalem kaşlım.. Sevmeyi istemeyip hep kaçanım.. Sessizliği kendine yol çizip gidenim Yık duvarları çık gör sev hisset.. Yüz çevirme hislerimi iğneleme.. Her batışı acı ızdırap verircesine.. Gel gör dene sev sende bir kere.. Sevmek and içmekse andım olsun.. Bu yürek seni sevecek senin olsun.. Bak gör sev sende yüz çevirme... Görmezden gelme ne olur aşkımı.. BAZEN GÖRMEZDEN GELMEK..SEVMEKTEN KAÇMAKTIR..SEVMEKTEN KORKMAKTIR! SEVİPTE SÖYLEYEMEMEKTİR................. Söz:Sessizliğin_kızı tarih 10.10.2006 saat:23:49 Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Hmm bu da harika.. teşekkür ederim peki bu nasıl bu gidişle beni şair yapcan SENİ ARARKEN... BAKIŞLARIMIZ KORKUYA BULAŞMIŞ HAYALLERİMİZ YARIM KALMIŞ BU GÜNLER BİZE YABANCI OLMUŞ GİZLİCE SENİ ARARKEN KİSE BİLEMEZ KALBİMDE NE VAR BENİM Bİ TATLI SÖZ İÇİN NELER VERİRİM GECELERİ GİZLİCE AĞLAR GÖZLERİM GİZLİCE SENİ ARARKEN BEN SENİ SEVDİYSEM SUÇ BENİM LAF DİNLEMEYEN DELİ YÜREĞİMİN SEVİLMEK KİM BEN KİMİM GİZLİCE SENİ ARARKEN söz: SESSİZLİĞİN_KIZI Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 13 Ekim , 2006 Bu da çok güzel Burcu.. Bunları derlesende bir şiir kitabı çıkarsan diyorum.. Kitabın adını birlikte koyarız.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Bu da çok güzel Burcu.. Bunları derlesende bir şiir kitabı çıkarsan diyorum.. Kitabın adını birlikte koyarız.. teşekkür ederim canımcım düşünüyorum kitabın adı senden olsun bu şiir biraz nası desem sitem içeriyo sedat buda senin için Neye Benzerim!!!!! NEYE BENZERİM BİR KUŞ KANADINAMI AMA KIRILINCA UÇAMAYAN NEYE BENZERİM ISLAK BİR TOPRAĞAMI NİSAN YĞMURUNDA MİS KOKULAR VEREN BELKİ BİR YANLIZLIĞIM BELKİ ESEN DELİ BİR RÜZGAR AMA AŞK OLAMAM AŞK SIRIL SIKLAM BEN KENDİME BENZERİM KIRILGAN VE DUYGUSAL BEN DAĞA BENZERİM ACILARA DAYANAMAYAN BEN ÖLÜME BENZERİM ZAMANI OLMAYAN VE GÜNÜ GELİNCE ÇEKİP GİDEN AYNEN SENİN YAPTIĞIN GİBİ söz: sessizliğin_kızı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Kitabın adı GECE MAVİSİ olsunmu..? Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 14 Ekim , 2006 Kitabın adı GECE MAVİSİ olsunmu..? oo bence çok güzel olur Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Kitabın adı GECE MAVİSİ olsunmu..? Benimde aklımdan gece mavisi geçti buda senin için SEN DESEM GEL DESEM ... ASİ BİR RÜZGAR GİBİYİM ESER DURURUM GÖNLÜMDEN GÖNLÜNE SAVRULURUM HER GÜN HER AN SEVDANI YAŞARIM SEN DESEM GEL DESEM ATEŞTEN ATEŞE ATTIN KALBİMİ YIKTIN BENLİĞİMİ BEDENİMİ SATTIN SANA OLAN SEVGİMİ SEN DESEM GEL DESEM KELEPÇE VURDUN GİDİNCE YÜREĞİME ANAHTARI SENİN ELLERİNDE SENSİZLİĞİNDE DELİ YÜREĞİMDE SEN DESEM GEL DESEM HER GÜN SENİN İÇİN AĞLIYORUM SENSİZLİĞİ SENSİZ YAŞIYORUM RÜYALARDA SENİ ARIYORUM SEN DESEM GEL DESEM BEDDUAMI ALMA YÜREĞİMDESİN BU BEDENDE İÇİMDESİN BANA HASRET ÇEKTİREN BİRİSİN GEL DESEM SEN DESEM sessizliğin_kızı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 oo bence çok güzel olur Tamam lilacta beğendğine göre kitabın adı Gecemavisi olsun.. : Ok Burcu..? Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Tamam lilacta beğendğine göre kitabın adı Gecemavisi olsun.. : Ok Burcu..? tamam olsun zaten sana yazılmış şiirler buyur bakalım GÖREMEZ OLDUM.... GÖZLERİM SONSUZLUĞA DOĞRU DALIYOR O BOM BOŞ BAKIŞLARLA ağlıyorum ÖNCELERİ O BAKIŞLARDA SEN OLURDUN YOKLUĞUNDA GÖRMEZ OLDU GÖREN GÖZLERİM GÖNLÜMDE SEN YÜREĞİMDE SEN VARDIN GECEMDE SONSUZ RÜYALARIMDA SEN UYKUYU ÇOK SEVERDİM ÇÜNKÜ RÜYALARIMDAYDIN UYUYAMAZ GÖREMEZ OLDUM RÜYALARIMDA NERDE GÜZEL BİR ÇİÇEK GÖRSEM EN GÜZELİNİ SEÇERDİM ÇÜNKÜ KOKUSU SENDİN O ADSIZ GÜLÜN GÜLÜM DEDİM GÜLÜMÜ SOLDURDUN YÜREĞİMDE BÜYÜTTÜM HEP TEK GÜLÜM OLDUN sessizliğin_kızı Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 15 Ekim , 2006 İyide bu topici sana verdim vereli senden başka yazan yok.. Bu nasıl iş.. Anı defterinin herkese açık olması lazım değilmiydi..:DD Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 evet.. bence sedat ta da istidat var,atismalardan gordugum kadariyla,siir kitabina ilaveleri olabilir. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Buda yenisi KISMETİM SENSİN SEVGİNLE KALBİME BİR DÜNYA KURDUM AŞKINLA TUTUŞUP KAHROLDUM KEDERLİ GÜNLERİ KALBİMDEN KOVDUM GÖNLÜME YAZILMIŞSIN KISMETİM SENSİN BAZEN YOLLARA BAKIP DALIYORUM OF DEDİKÇE YAKINIP AĞLIYORUM KİM BİLİR AKLINA GELİYORMUYUM KALBİME YAZILMIŞSIN KISMETİM SENSİN GÖZLERİM BAŞKA BİRŞEY GÖRMÜYOR VARLIĞIN HER AN DÜŞLERİMDE YAŞIYOR SANA SUSKUNUM SANA MUHTACIM YÜREĞİME YAZILMIŞSIN KISMETİM SENSİN Söz: sessizliğin_kızı İyide bu topici sana verdim vereli senden başka yazan yok.. Bu nasıl iş.. Anı defterinin herkese açık olması lazım değilmiydi..:DD napalım benimle idare et demekki sana en çok değer verenlerdenim bu iş böle bir iş yazsınlar kimseye yazma demiyoruski kendileri bilir leyla 24 de yazmış arada toicte turlayanlar bişeler yazıyo Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 16 Ekim , 2006 O konuda baya bir amatörüm leyla... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Bu gün şiir yazamadım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 17 Ekim , 2006 Bu gün şiir yazamadım Yarın yazarsın canım. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.