Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gül Yüreklim Gül yüreklim, Hep baharlarında nefes aldım. Hep güneşi gördüm ıslak kirpiklerinde. Hep mutlulukları soludum sevginde.. Acılarını, gergef işler gibi Yüreğimin solgun köşelerine motifledim. Çünkü umut fakiri acıların, Yarınlarımın müjde kokan çiçekleriydi. Suyum, ekmeğim Nefesim, azığım oldun hayat yolculuğunda. Baktığım her yerde, Çiçeklere adanmış bir gülüştün sen. Gözyaşlarımla aktığım nehir , Yokuşlarda soluduğum Yürek kaleminin en güzel şiiri oldun sen.. Yağmur damlası olup Bereket türküleriyle düşerken sen, Yüreğini açan bir toprak olurum ben... Gül yüreklim, Ayazlar, gözlerimi üşütmeden Her gözyaşınla öp solgun can evimi... Bengisuyu olup, Rüzgârla sessizce tomurcuğa inerken sen, Ben, güneşte titreyen yaprak olurum. Her düşüşünde dudaklarınla öp Üşüyen nefesimi gül yüreklim. Korkularımda sığındığım limandın sen. Mutluluk olup aktığım, Şiir olup gözlerine ağladığım candın sen... Sağırlaşan akşamlarda, Alev alev yandığım bir sevdaydın sen. Lacivert okyanuslara uzanan umuttu gözlerin. Yaralı yüreğimi dayadığım uçurumdun sen... Türkülerde büyüttüğüm çocuğun, Acılara serilmiş dilsiz umudun, Mutluluğa adanmış sevgisiydin sen... Ah gül yüreklim, Bir sabah uyanırsan baharlara, Acılarında ıslanmış dudaklarınla öp yüreğimi. Bırak, acıların benim tek mirasım olsun. O kangren olmuş sancılarını ser yüreğime. Öyle bir ser ki ; Güneşi, gölgelerde seven bir çınar gibi Acılarında bile sevginle mutlu olayım... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 S esiz ay isigi ve yiLdizLarLa doLu gecede E sen rüzgarLa götürüyorsun beni simsicacik hayeLLere N asiL anLatsam seni keLimeLer yetersiz kaLir bence I nceden inceye sariyorsun bedenime gizLice S usuzLugu hatirLatiyorsun bana çöLde E n çok istenen bir yagmur böyLe bir yerde V e yagmurda sadece kaLan geriye I çimde kocaman bir ates senden hediye Y iLLar gecse senin atesin kaLir yüregimde O Lmaz sanma böyLe bir ask kiviLcimLar içerisinde R üyaLarimiz buLustursun bizi her gece U zakLik korkutmasin seni sariL bedenime M utLuLugumuzun büyüsü siirimin iLk harfLerinde Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yanlış topiğe mi geldim? Burası, Sedat'ın anı topiği olduğunu sanıyodum.. Havadan sudan konularda "aşkını ilan et" ya da "duygu yüklü şiirler" topiği değil sanırsam.. Sedat topiğin sulanmış.. Neyseehh.. Bakıyorum da Sedat'ın kralx nicki değişeli yani xlark tades olalı topiğe anı yazmak unutuldu..yoksa sulandıranlar olduğu için mi yazılmıyor.. önemli bir kişi değil o yazan yazsın korkmasın.. oysaki Sedat'ın anı topiğinin tavan yapması gerekiyor..! çok sevimli, duygusal, içinde kötülük beslemeyen, her üyenin iyiliğini isteyen değerli bir üyedir o.. Sedat'sız da bir forum düşünülemez.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yanlış topiğe mi geldim? Burası, Sedat'ın anı topiği olduğunu sanıyodum.. Havadan sudan konularda "aşkını ilan et" ya da "duygu yüklü şiirler" topiği değil sanırsam.. Sedat topiğin sulanmış.. Neyseehh.. Bakıyorum da Sedat'ın kralx nicki değişeli yani xlark tades olalı topiğe anı yazmak unutuldu..yoksa sulandıranlar olduğu için mi yazılmıyor.. önemli bir kişi değil o yazan yazsın korkmasın.. oysaki Sedat'ın anı topiğinin tavan yapması gerekiyor..! çok sevimli, duygusal, içinde kötülük beslemeyen, her üyenin iyiliğini isteyen değerli bir üyedir o.. Sedat'sız da bir forum düşünülemez.. yazarım sevdiğim kişi varmı ötesi söz hakını kendi topicine saklasan her seferinde laf sokuşturmasan olmazmı Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 SEN Aşkını gözlerinle dün kalbime işledin, Bir sanatkar eliyle oyar gibi mermeri. Rüzgar yüzü görmeyen ufkumda genişledin, Bir fırtına halinde koptuğun günden beri. Daha fani olaydı, kurtulurdu zarardan, Aşkım ki farkı yoktur bir dağ başında kardan, Gururuma basarak üstüne çıkanlardan, Dönmeyen bir sen varsın geri. Nasıl taşta çeliğin izi kalırsa derin, Üstüme satır satır öyle nakşoldu yerin, Üzülme, senden sonra kalbime girenlerin, Yalnız senin aksindir orda görecekleri.. Her geçen gün bir aşkın gevşetirken bağını, Her geçen yıl aşkıma yeni bir hız bıraktı. Onda bulmuş gibi hayatın kaynağını, Bu ateşle yanmasa kalbim vurmayacaktı. Kalbim vahşi bir kuştu, kendi yurdunda sultan, Ona gurur vermişti güneşten emdiği kan. Daha dün bir çığ gibi inerken dağlarından, Bugün karşında sakin bir su halinde aktı. Hangi ruh duydu seni benim kadar derinden? Hangi gönülde yandın böyle bir yangınla sen? Ya benim gözlerimdir seni bambaşka gören, Ya hepsinin gözleri, sana, görmeden baktı... Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 yazarım sevdiğim kişi varmı ötesi karşılık alamadığın bir kişi.. başkasını seven bir kişi.. ama hala akıllanmayarak sulandığın kişi.. söz hakını kendi topicine saklasan her seferinde laf sokuşturmasan olmazmı laf sokuşturmuyorum yazıyorum açık açık.. artık ne demekse "sokuşturmak".. lütfen kelimeleri düzgün seçelim.. benim gibi yanlış anlayanlar çoktur burda.. söz hakkım da seni ilgilendirmez canım benim.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 seninle laf yarışına girmiyeceğim ne sen bana ne ben sana yazalım başkasını seviyorum ben kelimesini sedattan duymadım o yüzden beni rahat bırak ben sedatla çıkarken sen buraya yazarken sesim çıktımı bir gün olsun yeşim böledir demedim diyen varsa çıksın ama benim arkamdan konuşuldu konuşanlar allahından bulsun ve ne olursun tartışma ortamına girmeyelim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 seninle laf yarışına girmiyeceğim ne sen bana ne ben sana yazalım başkasını seviyorum ben kelimesini sedattan duymadım o yüzden beni rahat bırak ben sedatla çıkarken sen buraya yazarken sesim çıktımı bir gün olsun yeşim böledir demedim diyen varsa çıksın ama benim arkamdan konuşuldu konuşanlar allahından bulsun ve ne olursun tartışma ortamına girmeyelim çok şey söylerdim sana ama yeri değil.. tmm usandım artık bunlardan..bende seni Allah'a havale ediyorum..! ne halin varsa gör.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 çok şey söylerdim sana ama yeri değil.. tmm usandım artık bunlardan..bende seni Allah'a havale ediyorum..! ne halin varsa gör.. bende söylerdim bişeylerde dediğin gibi yeri değil Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 bende söylerdim bişeylerde dediğin gibi yeri değil uzatma kızım uzatma.. herkesin birbirine söyleyeceği vardır elbet.. ben susuyorum sende sus.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 uzatma kızım uzatma.. herkesin birbirine söyleyeceği vardır elbet.. ben susuyorum sende sus.. sustum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 sustum hayret ya nasıl da anladın şıp diye.. oysaki senden beklemezdim.. büyük ilerleme var.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 çok çok teşekkürler wherthus buranın açılması isteğimi kabul edip tekrar açtığın için benden sana söz polimiğe girmeyeceğim dediğini yapacağım. sevgilerimle.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bedenimi teslim alan hüzün , ruhumu cepcevre saran kırık düsler ve icimde senden bana arda kalan cam kırıkları var...Hic kimse dindiremez ayrılıgın sessiz ama yürekten gelen isyanlarını.Bir gece yarısı odanın perdelerini arala ve de kösebasında avarecesine bekleyen bir kızı göreceksin.O kisi benim.Seni unutmak o kadar zor ki , sen gitsen de kendi kalbine cekilsen de ruhunun karanlık köselerine benim kalbimde senin bana yasattıgın mutlulukların ayak izleri var .. Sen karanlık geceleri mi teslim alan yalnızlıga inat bütün geceyi sevdiginin düsleriyle gecirebilirmisin? Gelmeyecegini bile bile sanki her an hüzün denizinden kalbimin sevgi sahillerine ugrayacakmıs gibi gözlerini uykuya haram edip sabahklara kadar onu beklermisin ? Gözlerindeki mutlulukları sadece iki dakika icin hissedebilmek icin ölmeyi göze alır mıydın? İste ey sevgili seni bu kadar içten seviyorum... Karanlık gecelerin puslu sabahlara merhaba dedigi, sahte gülüşlerin ilkbaharda hasret cicekleri actıgı , ayrılıkların cirit attıgı zamanlarda buldum seni.Ugrunda her seyi kaybetmeye degecek kadar degerli birisin sen.. Gözlerinde kilitliyim ben sen ise ; yüregime mühürlenmis ask siirlerinin en mutlu satılarısın.En yalnız zamanlarımda sana acıyorum gönlümün senden önce gizli kalmıs kapılarını ve ayısıgını senin gözlerinde görüyorum ve de hep gözlerinle parlıyor gözbebeklerim.. Sevgimi ve de hasretimi senden bana kalan bu öksüz kentin yalnız sokaklarına bırakıyorum.Ayrılık ceken yüregimi corak topraga veriyorum.Ve sana olan özlemlerimi umutsuz yarınlarıma sevda tohumu olsun diye ekiyorum .Belki bir gün kalbime dönersin diye... bos siseyle bardakta titremekte mum alevi, oda soguk ve de karanlık.Dısarıda kır ciceklerinin üzerlerine hasret yagmurların hüzünlü damlacıkları düsmekte..Yine sabahlar olacak yorgun gecelerden sonra ama sen yine gelmeyeceksin sonbaharda esen rüzgarla bir saga bir sola savrulan kuru y*** tanesi , o hala düsecegini bilse belki de ilkbaharda amnasızca esen rüzgara meydan okumazdı.ben sonbaharın gelmesini bilsemde azraili ve de ölümü karsıma alsam da seni sevmekten vazgecmeyecegim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Dön Gel..... Yeniden sensizliğe isyanlardayım… Yüreğime ağır gelir oldu yokluğun! Durup durup başa dönüyorum.. Yeniden sana dönüyorum… Hep sen olmayacaksın diye başlıyorum her yeni güne fakat, hep sende buluyorum kendimi… Bakıyorum ben yine seninLe doLmuşum, gözlerim yaş içinde… Dön dolaş aynı yer sevdiğim! Biter sanmıştım yanıLmışım. Bitmiyor bu sevda, bitmiyor bir türlü içimdeki sen , sevdan! Beni öyle çok kendinLe doldurmuşsun ki ben sen olmuşum… Ne yaparsan yap söküp atamıyorum seni içimden. …… Kelimeler bile yetmez oldu artık duygularımı anlatmaya seni , bizi anlatmaya… Gittiğin günden beri hep yarımım ben sensiz. Aynı yeminler bendeki ! bırakmam bitmez bu sevda… Olmuyor… Sensiz olmuyor… Sensiz yaşanmıyor.. Nefes alamıyorum , tat alamıyorum yaşamaktan! ‘Yardım et ne olur sevdiğim , seni çok özledim’.. Eskisi gibi gel bana ‘sevdiğini’ söyle , sımsıkı sarıl hiç bırakma.. Nerede ne halde olursan oL , Yaşadıklarımız kötü de olsa Birbirimize dönmemiz imkansızda olsa gel… Beni sensiz ,beni yarım bırakma… bir kerede sen beni anLa… Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Sedat...SIKICA tutunuyorum hayaLLerime bu gece de...sariLiyorum sensiz de oLsa seninLe oLan mutLuLuguma ... hersey,beynimin içinde dönüp duruyor...anLamak degiL derdim..anLasiLmak da degiL...sadece seni öLesiye sevmek istiyorum... Askim gözbebekLerindeki pariLtiLari sakLama oLur mu beni görünce..? beni sev sevginin ak eLLeriyLe;dokun eLLerime...Çünkü ben mahzun kaLdim buraLarda sensiz...eLLerimi çekmeyecegim,eLLerinin içinden...hiç çekemedigim yüregimi de... Sedat.. seninLe her sey güzeL,seninLe yasamak güzeL,kaLbime girdiginden beri…SensizLik biLe güzeL geLiyor bana…Sensizken de seninLeyim çünkü, sensizken hayaL kuruyorum,sensizken benimLesin, ben de seninLeyim…Seni sevmek deLiLik ciLginLikmis yasiyorum ve seni arzuLamakmis tüm bedenimLe.. Sanirim sadece düsünceLerimde degiLsin, yüregimi de çok fena eLe geçirmissin GözLerinin gözLerime degmesini,güLüsLerini özLedim. YokLugun hiç de adiL degiL. Beni yok ediyor, seni var ediyor sevdigim.. Her sey seninLe güzeL ve anLamLi oLuyor. Eriyor keLimeLerim bu gece seni anLatmaya yetmiyor sevgiLim.Ama sevgin içimde öyLe büyüyor ki ben,sen oLuveriyorum.. Merak ediLmeyen bir yürek daha kaç zaman dayanabiLir ki aniLarin güLen yüzüne demis sair ama ben biLiyorum sen de özLüyorsun beni.. hangi ben gerçekte sevdi seni diye ara sira soruyorum kendime ..iste cevap geLiyor yüregimden ..HEPSİ.. Içimde birikmisLigi var sevgimin sana dair ÖzLemLerin en güzeLini yasiyorum sensiz günLerimin...Ne zaman resimLerine baksam titriyor bedenim,yüregim sensizLige dair..Hergün seni yasiyorum içimde..Meger ne çok sevmisim seni sevdanin adina.. Yüregimin sesini dinLiyorum yine,duydukLarimin anLami farkLi;...ki anLamin özünde sen varsin bu gece.. Ama içimde karsi koyamadigim, yüregime yayiLmasini engeLLeyemedigim bir duygu var..ÖzLem....Çabuk geL Sedat dayanmak zorLasiyor sensizLige birtanem… Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Sen Gelmedin Gün battı Çoktan açtı gece sefaları hasret bahçesinin Kuşlar çoktan döndü yuvalarına Sulara selam veriyor akşamın hüznü Yağmurlar geldi ellerinde güllerle, Gelincikler geldi kapıma, kan rengi karanfiller geldi Sen gelmedin… Yelda gecelerde, Hercai menekşeler ortağı oldu düşlerimin Uzun bir türküyle düştü yalnızlığıma martılar Ayın sevdası geldi gelinlik göçmen bir kızın yarım kalmış bohçasıyla Kayan bir yıldızın gözyaşı geldi, elemi geldi, yası geldi; Sen gelmedin… Ümit kayığında kürek mahkumuydu hayallerim Sabahları önce resmin girdi bütün odalarıma Saçlarındı gölgesi mahzun ikindilerimin Adın yazılı kaldı sokaklarında gönül şehrimin Söndü hasret rüzgârından, vuslatın yanan mumu Erguvanlar geri geldi yaz ortasında, Erken sonbaharlarda sardunyalar geldi, Sen gelmedin… Kırık bir vazoda bıraktın can elmasımı Geceler geldi, gündüzler geldi, türküler geldi, gemiler geldi, son trenler geldi, Sen gelmedin… Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Öyle bir ilk yaz ol ki korkut yaprakları, Öyle bir son yaz ol ki tut yaprakları, Sararıp dökülürken güz rüzgârlarında Ardında savrulsunlar, unut yaprakları. Sevinçlerinde onlar vardı, hüzünlerinde onlar Seninle yeşerdiler, seninle soldular.. Olsunlar senden sonra da umut yaprakları. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 SOR KENDİNE BENİ Sor sevdiğim, Sonra kağıttan gemiler yap, Yelkenleri olmayan, Direkleri mavi bildiğim, Sor beni gördüğün her buluta, Sevdalıların hatırına, Geceleri yıldızlarda parlayan, Denizlerin suskunluğuna bırak beni, Ve çek gökyüzümü üzerine, Dalıp git hayallerin sonsuzluğuna, Çocuklar çıkarsa karşına, Gülümse, uzat ellerini, Ceplerinden çıkarıp verirler sana, Tenimde gizlenen dudak izlerini, Şaşırma, Sabah olacak birazdan, Sor beni yağmurlarına, Sor sevdiğim Ve pencereden bak bakabildiğin kadar, Gördüğün son noktada, Seni seyretmekteyim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Sevgilim, Sana sevgilim diyorum. "Ayrılık da sevdaya dahil çünkü; ayrılanlar hâlâ sevgili" dediği gibi İlhan'ın. Sevgilim, sana sevgilim diyorum, bir daha hiç demeyeceğim içindir belki. "Ayrılmamız neyi değiştirecek ayrılık, yüreğimden silip atabilir mi seni?" derdin. Kimbilir... Bu sana son yazışım. Sözcüklere yüklemeye çalıştığım duygularım, beyaz kağıtların keskin kenarlarıyla nasıl da parçalanıyor böyle. İlk kez, yazmak böyle zor, anlatmak, bu kadar olanaksız. İçimde çağıldayan herşeyin, sana doğru aktığını duyup da bunu anlatamamak. Ne acı... Oysa, seni her düşündüğümde, sesim, zamanın ve mekânın olmadığı görünmeyen ince ipeksi bir yolda ilerleyip kulaklarına akmadı mı? Her düşündüğümde seni, yapmam gereken sadece izlemekti. Ruhumun sana akışı, hızlı ama bir o kadar yavaş, delice ama bir o kadar sakin, coşkuyla ama nasıl huzurlu bir çağlamaydı onların hepsi. Hemen duyardın, büyük kalabalıklarda, iki kişilik yalnızlıklarda, ya da gözlerin maviliklere kilitlenmiş. Duyardın... Hâlâ duyuyorsun. Şimdi, şuan seninle konuşurken, ruhunda geziniyorum yine. Baktığın yerden uzaklaşan bakışlarını, o kimselere hissettirmediğin bir anlık dalgınlığı, sadece anın yakaladığı o ince sızıyı... Kapa gözlerini! Sen hep duyacak mısın beni, ben hep anlatacak mıyım bilmiyorum... Ama madem ayrılanlar hâlâ sevgili, ayrılanlar hâlâ sevdalı. Bu ayrılıkta bitmeli... Ayrılık... Ne çok korkardık bu sözcüğe yüklenen anlamdan. Oysa şimdi anlıyorum ki, ayrılığın kendisi değil, ayrılmakmış asıl zor olan. Ayrılmayı başarana kadar yaşanılanlar, o kanatan acıtan korkulu bekleyişler... O kopuşu yaşamak, artık başka biri değil, sen olan o varlığı olduğu yerden çıkarmaya çalışmak, Ağlayarak git artık içimden diyebilmek ama daha derken pişman olup hayır kal ne olur diye yalvarmak... Ne kadar zordu... Öyle içimdeydin ki, seni ordan çıkarmak kendimi paramparça etmek demekti. Ayrılık... O kanlı zafer... Şimdi paylaştığımız işte bu. İçimizde o boşluğun büyük acısı yüzümüzde birbirimizin kanı var hâlâ... Sevgilim, Sevgilim diyorum son kez sana. Bir daha demiyeceğimdendir bu ve bir daha yazmayacağımdan. Ayrılık da bitmeli.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 BİTMESİN BU MASAL... Bir geceyarısı sessizliğinde, Martı kanatlarına adımızı yazdım, Mavilerin sensizliğinde. Sonra uçuşlarını seyrettim uzun uzun, İçimde derin bir hüzün... Kumsaldayım yine sevgilerin kimsesizliğinde, Şimdi kimbilir kiminlesin, nerede? Eğer düşmeseydim ayrılıklarla derde, Seninle çok mutlu olurdum; Olur, olmaz her yerde... Ne olur gitme, kal! Bitmesin bu masal... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber. Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. Geceleri baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, Bir akşamüstü bir rüzgâr yapıştı belime, içtik beraber. Sarhoşluk daha çok acıtır dedi, gözleri yaşararak. Önce inanmadım. Sonra kudurdu, kudurdu. Başım döndü, bağırdım... "Sen, giderken gülüm izlerini silmeyi unuttun. Sen, giderken bitanem, bende bıraktıklarını almayı unuttun. Sen, giderken aşkım, sen hâlâ bendeydin. Çalan bir müzik parçasının sözlerinde unuttun kendini. Bir ağustos akşamında unuttun beni ve seni. Süzülen damlaların sıcaklığında, Sensiz bir gecenin sabahındaki hıçkırıklarda unuttun seni. Terasda içilen bir bardak çayda ya da bir bardak birada unuttun. Bir mangal ateşinin sonrasında, yanmış közlerde unuttun. Beyoğlu'nun o güzel sokaklarında, O ıssız kalabalıkda unuttun kendini. Söylenen yalanlarda, 'iyi ki varsın'larda unuttun seni ve beni. Geceleri baktığımız o yıldızlarda unuttun bizi. Bir daha birlikde çıkamayacağımız Yeniköydeki çay bahcesinde, Papatya'da unuttun bizi. Adını bir türlü koyamadığın gelecekdeki güzel günlerimizde unuttun. Beraber yakılan sigaralarda unuttun bizi. Sen giderken bitanem, SENİ BENDE UNUTTUN !!!." Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 AĞLADIM Hüzün yıldızları parlıyor bugün gökyüzünde, Bu gece yine için için yanıyorum, Oturmuş seni düşünüp ağlıyorum, Seni, gidişini, sevişini, herşeyini... Unutamıyor işte seni şu yaralı kalbim, Yaptıklarını hatırlayıp, pişman oluyor... Seni düşünüyorum bu gece, karanlık gökyüzünde... Simsiyah gökyüzünde parlayan yıldızları seyrediyorum, Onları sana benzetiyorum, Kararmış kalbimin bir kenarında yanan meşale misali... Dedim ya, seni düşünüyorum bu gece, Beni sevdiğini, bana nasıl baktığını, bana nasıl güldüğünü, Ellerimi nasıl tuttuğunu, ellerini nasıl tuttuğumu, Büyüyen bir ateş gibi sevgimizin nasıl çoğaldığını Ve birgün ansızın bırakıp gidişini... Son vedanı hatırlıyorum, gözlerime ağlarcasına baktığını, Gözlerini kalbime gömdüğünü hatırlıyorum, Bir daha çıkamasın diye... Çıkamadılar zaten kalbimden gözlerin, Ölüler dirilirler mi ki gömülenler çıksın, gitsin? Gittin son bir veda ile gözü yaşlı, Elimde kolyen, ardından dakikalarca baktım, ağlamaklı, Sıkıldım, üzüldüm, perişan oldum ama ağlamadım... Ağlayamadım, engel oldu gururum, engel oldu aşkım, Uzaklara gittin, belki birdaha asla geri dönmemecesine, Özledim seni deliler gibi, özlüyorum hala... Sen bir yerde ben bir yerde, yinede sönmedi sevgimiz, Aksine çoğaldı dağlar gibi oldu hasretimiz... Hep seni hayal eder, hep seni düşünürdüm, Sesini duyunca yaşar, duyamayınca ölürdüm, Aradın beni aylarca bir sevgi uğruna, Ne yazık ki, ihmal edildin bir hata uğruna, Kırıldın, ağladın, affettin ama hep sevdin, Beni sevdin gülüm beni, kalbi kırık bir vefasızı, Yine ihmal edildin yine unutuldun bir hiç uğruna, Yine kırıldın, yine ağladın, yine affettin... Bir daha unutuldun, sevdanla başbaşa bırakıldın, Yine kırıldın, yine ağladın ama bu sefer affetmedin... Sevdiğini en mutlu gününde öldürdün, Ve ardına bakmadan gittin... Beni benle başbaşa bıraktın, yıkıldım, üzüldüm, kırıldım... Senden ayrılınca kaldım çaresiz, sevgisiz ve birde sensiz, Hep sensizdim zaten ama şimdiki kadar asla değil... Parçalanmış bir kalbe sahip oldun mu sen hiç? Parça parça edilmiş, yıkık ve virane, Bir o kadarda vefasız... Önceleri üzüldüm, yıkıldım ama asla ağlamadım... Geldi geçti deyip senide gözlerin gibi kalbime gömdüm... Unuttum dedim, unutacağım dedim, Unutamıyorum dedim, UNUTMAM dedim... Önce gözlerin sonra sen çıktın kalbimden, Bir vicdan azabıdır başladı ölü yüreğimde, Hiçbir şey kalmadı, senden başka kalbimde, Hatıraların, gözlerin ve sözlerin... Şiirlerini getirdiler bana, Beni öldüren şiirlerini... Vefasız dediğini duydum, yıkıldım, Düşündüm seni gecelerce daima tek başıma, Şiirlerin öldürdü, hasretin yaktı yüreğimi, Kırıldım, üzüldüm, yıkıldım ve en sonunda ağladım... 3 kişi ağladık sana; ben, kalbim ve gözlerim... Sana yandım, seni sevdim, seni hatırladım heryerde... Belki birgün sesini duyarım umuduyla Telefon bekledim günlerce, Telefon gelmeyip sesine hasret kalınca Ağladım ağladım, Sana yaptıklarımı ancak o zaman anladım... Duydum ki kalbini vermemişsin kimseye, Olurda içinde görürler beni diye... Benim kalbimide istediler, ama vermedim kimseye, Olurda içinde seni görürler diye... Gökyüzü yıldızlar ile doluydu, ben hep seni düşünürken, Hüzün yıldızları koydum adlarını, seni hatırlatıyorlar diye, Aynı onlar gibi sende benden çok uzaklardaydın, Hep göz kırpardın uzaktan, sessizce, Bense hep seni bekledim kırık kalbim, yaşlı gözlerimle... Bazen hayallere dalıyorum, seni düşünüp ağlıyorum, Seni ve sevgini arıyorum hep kalbimde... Düşmüyor adın hiç dilimden, Öleceğim gülüm bir gün ben, Senin sevginden, senin derdinden... Bir gün göreceğim yine belki seni, Seni, beni unutmuş, benim olmayan seni... İşte o an aşkımın gözyaşlarını hatırlayacağım, Ve yine bir köşeye oturup ağlayacağım... Yemin ettim senin üstüne sevmeyim başkasını diye, Ve heryerde, her zaman tekrarlıyorum yeminimi; Seni unutmam için öldürseler bile, Karşılık olarak dünyayı verseler bile, Darağacı kurup idam etseler bile, Senden başkasını asla sevmeyeceğim... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Bende olduğundan beri ne zaman aynaya baksam; kendimi bulamıyorum. Gözlerimde gözlerini, dudaklarımda gülüşünü görüyorum. Hep nefesini soluyorum, tenimde bir ürperti beliriyor. Koca şehir susuyor sadece sesin çınlıyor kulaklarımda. Bakabildiğim kadar ileride, dokunabildiğimce yakındasın ama hasret kalıyorum bebek yüzlüm gülüşüne. İstanbul gibi bakıyorsun bana, gizemli ve buğulu. Hem içinde olup, hem yalnız yaşamak bilsen ne kadar zor geliyor. Hayat kavgasını sürdürüyor sevdam. Aşk can çekişiyor gecelerimde. Tenine susuyorum Marmara’nın derinliklerinde. Yeditepe çalıyor sanki seni benden, yavaş yavaş tüketiyor. Gökyüzüne yıldızlarla tutunan peçesini çıkarıyorum karanlığın. Pencereden yatağına süzülen ay ışığı olmak, yüzünü sürdüğün yastık olup düşlerine avuç açmak için. Bedeninde serilmeliyim gece gibi. Meleklerin uyurken bıraktığı gülüşü seyretmeliyim başucunda. Kalmamı istermisin, yıldızlar bir bir gömülürken sabaha? dokunmamı istermisin ayaz düşen tenine? Hani utanmazlığın koynunda kendinle sevişmelerinde yanında olmamı istermisin ? Kuruyan teninde terden boncuklar yapabilirim, güzel bir melodideki piyano tuşları gibi dokunabilirim vücuduna, kıvrımlarınla ahenkli yaşayabilirim seni. Rüzgârın dağlarla kucaklaşmasını, dalgaların kıyılara cilvelerini getir aklına. Önce, süzülmelerini hisset kumlara köpüklerinin, sonra kızışan rüzgârla tut ellerimi. Tüm gücünle sarıl biçare kimliğime. Açlığımı, susuzluğumu, sırlarımı bitir gecede. İçimde kıpırdanışların, yüreğimde sıcaklığın, dudaklarımda titreyişleri sevdanın, tenimin ürpertisinde nefesin olmalı... Dağıt, hazan düşen yatağımı. Güneşim ol eylül gözlüm. ‘Seni istiyorum’ diye yutkunduğum nefesimi al dudaklarımdan, sırlarımı çöz öpüşlerinle. Ay gibi yum gözlerini geceye, yıldız gibi kay geç düşlerimden. Tadını bilmediğim, tenine düşmediğim hayal olmaktan çık, dökül şehvetinle. Söyleyemem sana yanan tenimi, kıvılcımı düştü bir kez içime. Kıvranışlarım kadar sessiz uykusuzluğum. Her dokunuşumda kendime, haykırışlarım suskunluğum aslında. Kendime sarılıp yatağın bir ucunda tüm ürkekliğimle gelişini beklerim. İçimden akan ılıklığı, sıcak sevdayı sana sunmak, sadece hayalinle bütünleşerek yaşamak çok zor be aşkım... ‘SEN’ bendeysen, benimsen.. Neden gecelere isyanım? Kirpikten bulutlarını arala artık, güneş gözlerinde kapalı kalmasın, Uyan! Dünya güneşe, ben sana kavuşayım. Seni seviyorum eylül bakışlım....... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 16 Eylül , 2006 SENİ SEVİYORUM Ne güzel şey; SENİ SEVİYORUM demek Sevdiğini söyleyebilmek ne güzel... Her baharda, gece-gündüz Her saniye SENİ SEVİYORUM! SENİ SEVİYORUM! SEVİYORUM SENİ! Diyebilmek ne güzel... Çünküsü yok, nedeni yok sevmenin Zamanı hiç yok, Dakikalar zaman üstü... Utangaç bir gecenin kucağında Yağmurlar vuruyor pencereme, Aşkın vuruyor kalbimin kıyılarına Gecenin bu çıldırtan yalnızlığında Aşkın ayak seslerini duyuyorum yüreğimde Ve hasretini içimde, SENİ SEVİYORUM! Sesini duymak istiyorum uyumadan önce Sabahlara kadar konuşmak, Hiç kapatmamak telefonu... Aynı düşlere uyumak sonra Ve uyanmak aynı güneşe SENİ SEVİYORUM! Daha bir güzelleştim son günlerde, Gözlerimin içi parlıyor, Kabına sığdıramıyorum aşkı. Gülmek geliyor içimden, Sokaklarda koşar adım yürümek, Tanıdık, tanımadık herkese selam vermek, Merhaba ülkemin güzel insanları, Hepinize, hepinize merhaba SİZİ de SEVİYORUM! Yağmuru, denizi, kokusunu toprağımın Gök mavisinde güvercinleri, martıları. Dağ eteklerinde gelincikleri seviyorum ateş kırmızısı Bindallılarıyla köy kızlarını Ve elleri hamur kokan anaları Hepsini sende seviyorum SENİ SEVİYORUM! Senin sevdiğin gibi topluyorum saçlarımı, Siyah kazağımı daha çok yakıştırıyorum kendime Ve daha çok seviyorum limonlu çayı... Senin sevdiğin her şeyi seviyorum Türkülerini memleketin, feneri, kara kartalı senin için, Davamızı ve şiiri sende seviyorum. SENİ SEVİYORUM! İyi ki doğdun iyi ki varsın. Doğum günün kutlu olsun! SENİ ÇOK SEVİYORUM! SENİ ÇOK SEVİYORUM! Yaşamaksa seni sevmek, Ben hiç ölmedim... SENİ SEVİYORUM! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.