Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 kralx anı topicine 2. yazışım.. kendisi duygu adamı.. bazen tartışmalarımız olsada onu bu forumda görmek güzel oluyor.. şimdi cezalı ve bu çok kötü.. ve ayrıca seni üzecek çok şey yaptım.. yaptığım herşeyden özür diliyorum.. en kısa zamanda aramızda olman dilieğiyle kralx.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 ve sen yokken bu topic bana emanet.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Tarafsızlıktan dem vuranların taraflı tutumlarına maruz kalmış arkadaşım seni sevgiyle ve saygıyla selamlıyorum... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Teşekkürler yeşim beni duygulandırdın.. söylememden hoşlanmıyosun ama bu nick almalar pes etmemler kesinlikle adam sandler üzgünüm pes et demiyorum zaten ben o anlaşılmasın lafımdan Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2006 foruma ilk geldiğim zamnalrda tanıdığım,çok bilgili,çalışkan saygıdeğer bi abim.gerçekten çok seviyor ve de saygı duyuyorum.hakikaten olmadığı zamanlarda yokluğunu hissediyorum Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 30 Temmuz , 2006 Seni anlıyorum boss.. Teşekkürler.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2006 çok iyi biri tanıdığıma sevindim seni kırıcak tek laf ettim onun içinde senden özür arkadaşım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2006 Eyvallah güzel kız.. Önemli değil.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2006 Söylemiştim sana gitme gönlümün sahiline... seni alırsa fırtına dayanamam uğruna... seni alırsa fırtına dayanamam yokluğuna.... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 6 Ağustos , 2006 Gözler vardır bakışları anlatır... Bakışlar vardır sana aşkımı anlatır.. Bir deli yürek vardır..... Senin uğruna atan.... Bir sevgili vardır.. Aşkını yüreğinde taşır.. Biri vardır seni yürekten seven....... Bir Burcu vardır .. Evet işte o benim aşkım... sedat!a Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2006 Vışşş haklısın...daha neler görceksin.... Burda adam diye yazıp çizen bilinenler,****** ******* *******... duyurulur... mesela aynen şekil A da görüldüğü üzere *** ****** Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 8 Ağustos , 2006 Sınavlarda A şıkkını yazana 100 verilsin;Doktorda bunu tavsiye ediyor A de bakiyim.. Çünkü; insanlar ağzını açmaya başladılarmı,dişlerinin çürüklerinin görünme ihtimali artıyor...THE_BOSS Şimdi *** ****** burda ne yazmışsın bana açıkla,sen ne işsin,sıkıntın nedir yardımcı olurum,smliyleyle boynuzda göstermişsin.haa yoksa boynuzlarmısın birilerini... Sessiz olunuz diyorum...ama olmuyorlarki;sessizlik bumudur.? Bu yazdıklarımdan birilerine verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim.Sessizliğin Sesi.. Senin işin yokmu kardeşim ya **** yazan şeyi birileri silmiş orada senin gibimi yazıyodu bana bulaşma uzak dur benden Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 21 Ağustos , 2006 Seni her özlediğimde, Gökyüzüne bakıyorum; Göğün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde, Denizlere bakıyorum. Ufuğa bakınca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özlediğimde, Kuşlara bakıyorum. O kanatlardaki özgürlüğünü görüyorum çünkü. Ve aşkım, seni her özlediğimde, Adında isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yaşamak istiyorum, Seni her özlediğimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece...))) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ağustos , 2006 Teşekkürler Yeşim.. Şiir güzelmiş.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Teşekkürler Yeşim.. Şiir güzelmiş.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Sedat senin sevgini ve aşkını taşıyamıyorum sevmekmi yaptığın nedir anlayamadım başaramadık diyelim olmadı diyelim hep mutlu olursun inşallah sen tanıdığım en gururlu insansın bunuda unutma elveda mutlu ol gidiyorum gidiyorum işte; mutlu ol... ardımdan bir damla yaş dökersen ne mutlu bana belki, ellerinden tutamayacağım; belki, gece gündüz ağlayacağım belki, bu gençliğime doyamayacağım ama seni asla unutmayacağım seni hep bu kalpte saklayacağım... BİR BİTİŞ ve ÖLÜM zaman geçer durmadan eller kötügözle bakar hiç yargılamadan sanki suçun varmış gibi vururlar seni arkandan sevdiğin kandırır sevmeden gözlerine bakar iğrenmeden elleri sever;hiç düşünmeden ağlarsın herakşam derdinden,kederinden alacağını almıştır hayat geride kalmıştır boş bir malümat alacağı yoktur artık dünyadan melekler getirir ona ölümle birlikte birçift kanat demek artık ölümde geldi seven sevdi sevmeyen ise çekti gitti zaten boştu dünya onun için işte sonunda herşey BİTTİ elveda sedat... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Güle güle yolun açık olsun.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yağmurlu bir günde uyandım her şeye Yağarken anlattı çoğu hikaye İçim yanarken yalanlar içinde Yağan kar olsa bile nafile Yağ yağmur deli deli her yere Es rüzgar fark etmez gel gönlüme Değsin ne varsa soğuk tenime İnsandan fazlamı zarar gelir be İnsandan daha mı zarar gelir be Yağmur bile ağladı benimle Kıyamadı götürdü seliyle Dedim bakmam artık ben o yüzlere Dedi derdin insanken nafile Bir gün uyandım mevsim bahardı yazdı Herkes bir renge boyanmıştı gerçek sandım Yalanlar ! geldi Eylüller, Ekimler,Kasımlar Yağdı yağmurlar herkes gerçek rengine boyandı İnanamadım yağmurlarla ağladım Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gittiğin gün bütün ayrılıkların hesabı benden soruldu.. Bütün acılı şarkıların bütünhazinli sevdaların... Gittiğin gün her çiçeğe bir göz yaşı..Her kelebeğe bir ağıt.. Banada yüzlerce şiir düştü yazmaya mahkum gözlerim için.. Benki dönüşüne hasret yaşadım bütün bu insanların.. Ve gülüşüne hasret bütün baharların... Gel görki bir dağa çarpar gibi çarptı yüreğim yokluğuna Bir ben bilirim gururumu hangi taşlara vurduğumu Başımı hangi duvarlara ve hangi uçurumlara köprüler kurduğumu Sen gideli bütün yollarımın yolları kesik Bütün dallarımın dalları kırık.. Kaç geceye bekçi için kaç sabaha nöbetçi.. Ve kaç uykusuz tirene biletçi oldum...Gelmedin Oysa hep karlar içinde sakladım umutlarımı Yağmurlar içinde kuruttum göz yaşlarımı.. Ve kanatarak açtım göklere avuçlarımı.. Bir sana sarılmak için..Bir ucu Kalbimde kaldı bu sevdanın Bir ucu ellerimde bir adımı sende bir adımı bende.. Çünkü bulutlara çizilmiş yıldızlara yazılmış Ve yüreğime yazılmış bir kara sevdaydı bu.. Günlerce dışardan güneş karlardan ateş topladım.. Ve bütün ölümleri engelledim bir sana dokunmak için.. Oysa daha gittiğin gün uykularımı çaldın gözbebeklerimden.. Dizlerimde uyuttum acılarımı kopardım yüreğimden.. Dizlerimde avuttum ve sözümüde tuttum Yanarak için için işte burdayım.. UNUTMAYIDA UNUTTUM SENİ UNUTMAMAK İÇİN...... SEN HİÇ DENİZİN ALTINDA YEMYEŞİL ORMAN GÖRDÜNMÜ İMKANSIZ DEME ÇÜNKÜ BEN SENİN GÖZLERİNE BAKTIĞIMDA ÖLÜMÜ OLMAYAN BİR CENNET GÖRÜYORUM...... UNUTMAYIDA UNUTTUM SENİ UNUTMAMAK İÇİN......... Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 SEVIYORUM!!!!!!!!! Hersey hersey senin icin Dualarim duygularim Duslerimde bakislarim Hep seni soyluyor sarkilarim Umrumda deyil kim duyarsa duysun Varsin olsun kim gorurse gorsun Bırak gitmeyi kolaymi? saniyorsun Soyle sevgimi herkez duysun Duyanlara duymayanlara Soranlara sormayanlara Ben onu seviyorum cok seviyorum Hersey hersey senin icin Dualarim hayalerim Arzularim goz yaslarim Heb sana olacak sarilislarim Bosver bosver ne derlerse desinler Saklama sende bunu soyle bilsinler Isterse bizi bulup oldursunler Inan bu askimiz silemezler Duyanlara duymayanlara Soranlara sormayanlara Ben onu seviyorum cok seviyorum Ben onu cok cok seviyorum!!!!!!! Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Seni her özledigimde sevgilim, Gökyüzüne bakiyorum; Gögün mavisinde gözlerini görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Denizlere bakiyorum. Ufuga bakinca mucizeni görüyorum çünkü. Seni her özledigimde bir tanem, Kuslara bakiyorum. O kanatlardaki özgürlügünü görüyorum çünkü. Ve askim, seni her özledigimde, Adinda isyan ediyorum. Seni özlemek istemiyorum ben, Ben seni yasamak istiyorum, Seni her özledigimde sana bakmak istiyorum Ve seni sende görmek sadece.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.