Φ nicomedias Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2006 iyi tatiller. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Haziran , 2006 teşşekür ederim bu sayede anı defterim de yukarı taşındı Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 2 adımlık yerdesin ama bende göremiorum seni .. Özledim Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Haziran , 2006 haklısın canım Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gülben Ergene benzetirlermiş onu.. Halt etmişler.. Gülben güzellikte eline su dökemez onun.. Uzun sayılabilecek bir zamandır tanıyorum artık Meleğimi.. Hep söylemişimdir.. Hala kanatlarını gizliyor.. Seni seviyorum Melek Çiçeğim.. Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 canım benim teşekkür edeirm ben de seni sefiyorum senin yüreğin çok güzel Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2006 imdat boğuluyorumm altta :D Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Angelflower Seninle pek tanışma ve karşılaşma fırsatımız olmadı. Ama bende defterine bişeyler yazmak istedim, sevgi ve selamlarımı yolluyorum sana arkadaşım... Selamlar Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.