Zıplanacak içerik

KÖY İMAMLIĞINDAN MECLİS BAŞKANLIĞINA... Mehmet Ali Şahin...Başbakan Erdoğan'ın İstanbul İmam hatip lisesi'nde okul arkadaşı...

Featured Replies

Gönderi tarihi:

"Köy imamlığından Meclis Başkanlığı'na"

AKP, TBMM Başkanlığı için eski bakan Mehmet Ali Şahin’i aday gösterdi.

Milli görüş geleneğinden gelen Şahin, Başbakan Erdoğan’ın da, İstanbul İmam Hatip Lisesi’nden okul arkadaşı…

Memleketi, Karabük’ün Ovacık İlçesi’ne bağlı Ekincik köyünde ilkokulu bitiren Şahin,

İstanbul’da amcasının yanında kalarak okudu ve İmam Hatip’in son yıllarında, Zeytinburnu İhsan Mermerci Lisesinden mezun oldu...

 

Koskoca Türkiye Cumhiriyeti maalesef imam Cumhuriyeti, ardından da tabiki güzel bir bir Muz cumhuriyeti...sad.gif

 

Sevgiler...

 

DİPNOT...

 

 

Gönderi tarihi:

Ne büyük tesadüf !

Okuldannn meclisee devam eden bir arkadaşlık...

Gönderi tarihi:

Tabii burada sorun, kesinlikle Mehmet Ali Şahin'in imam olması, İmam-Hatip mezunu olması değildir.

 

Nasıl ki, 80 öncesi CHP'de aydın bir din adamı olan eski Diyanet işleri başkanı Lütfi Doğan milletvekili olabilmişse, Mehmet Ali Şahin'in de bu anlamda Meclis Başkanı olmasında sorun yoktur.

 

Sorun sahip olduğu demokrasi ve laiklik karşıtı ideolojidedir.

 

İBDA-C'ci Anayasa Mahkemesi Başkanının olabildiği bir ülkede de buna şaşırmak anlamsızdır.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Tabii burada sorun, kesinlikle Mehmet Ali Şahin'in imam olması, İmam-Hatip mezunu olması değildir.

 

Nasıl ki, 80 öncesi CHP'de aydın bir din adamı olan eski Diyanet işleri başkanı Lütfi Doğan milletvekili olabilmişse, Mehmet Ali Şahin'in de bu anlamda Meclis Başkanı olmasında sorun yoktur.

 

Sorun sahip olduğu demokrasi ve laiklik karşıtı ideolojidedir.

 

İBDA-C'ci Anayasa Mahkemesi Başkanının olabildiği bir ülkede de buna şaşırmak anlamsızdır.

 

Yani değilmi....

Çok haklısın sevgili Dogrucudavut...

 

Sevgi ve saygılar....

DİPNOT...

Gönderi tarihi:

Gördügümüz kadari ile AKP sonu bilinmeyen bir yola girmistir.Bu yolun sonunda,hersey olabilir hatta cok büyük kan dökülebilir,AKP bunlari bile bile ülkeyi bölmeye götürecek yola girmis ve Cankaya bu yolu "TARIHI FIRSAT "olarak nitelemistir.AB-ABD siyasetleri geregi Türkiye'ye yapilan baskilara gönüllü olarak boyun egmek ayni zamanda ilerde ortaya cikabilecek olaylarin önlenmesi icin AB-ABD'ye güvenildigini de ortaya cikarmistir.Dinci ve bölücü cevrelerin tamtamlarini duyar gibiyim.Ülke hic bu kadar acz icinde olmamisti.Sahipsiz ve kaderine terkedilmis bir konumdadir Türkiye.

 

Meclis baskanligina eski Adalet bakaninin getirilecek olmasi,onun neden bakanliktan alindiginida anlatiyor bize.M.Ali Sahin omurgasiz AKP'nin omurgalarindan biridir.Bu nedenle onun meclis baskani olmasi kadar dogal olan baska bir tercih yoktur.Köksal Toptan'in ruhsati elinden alindi cünkü son günlerde Erdogan muhalifi bazi sözler sarfetti Toptan.Adalet Bakani iken Sahin'in nasil bir bakan oldugunu biliyoruz,onun meclis baskanligi bakanligindan farkli olamaz.Ne aci günler yasiyor Türkiye;Bir Atatürk,Türklük ve Laiklik karsiti kisi Cankaya'da otururken,onun makamina vekalet edecek kiside meclis baskanligina getirilecek.

 

 

saygilarla

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Ne aci günler yasiyor Türkiye;Bir Atatürk,Türklük ve Laiklik karsiti kisi Cankaya'da otururken,onun makamina vekalet edecek kiside meclis baskanligina getirilecek.

 

saygilarla

 

 

Değilmi sevgili politika...

 

Saygılar...

Gönderi tarihi:
  • Yazar

BÖYLE MECLİS'E BÖYLE BAŞKAN!...

 

TBMM, yeni dönemdeki Başkanı'nı seçti:

Mehmet Ali Şahin...

Kim Mehmet Ali Şahin?

"Milli Görüş" kökenli bir politikacı, eski Adalet Bakanı...

Ne var ki son zamanlarda Mehmet Ali Şahin'in adı kamuoyunun gündemine başka şekillerde geldi. Mehmet Ali Şahin'in Tuzla Akfırat Belediye Başkanı Hilmi Yıldız'a gayrimenkul alım satımı için vekâletname verdiği ortaya çıktı! Tuzla Belediye Başkanı Hilmi Yıldız ise, aralarında oğlu ve eski belediye yöneticilerinin de bulunduğu bir grupla beraber tutuklu olarak yargılanıyor! Belediye Başkanı ve arkadaşlarının hakkındaki iddialar da dudak uçuklatacak cinsten:

İhaleye fesat karıştırma, irtikâp, evrakta sahtecilik, tehdit, adam yaralama, yağma...

İşte TBMM'nin yeni Başkanı olan ve devlet protokolünde ikinci sıraya yerleşen Mehmet Ali Şahin, bu iddialarla tutuklu olarak yargılanan Tuzla Belediye Başkanı'na gayrimenkul alımı için bir vekâletname veriyor! Durumu şöyle anlatıyor Bakan Şahin:

"Sanıyorum geçen yıldı. Formula- 1 yarışları için Akfırat Belediyesine gitmiştim. Orada benim alabileceğim bir arsa var mı diye sordum.

Belediye Başkanı da bana bu konuda yardımcı olabileceğini söyledi. Bir süre sonra beni aradı. 1,5 dönümlük bir arsa bulduğunu ve 150 bin liraya alabileceğimi söyledi, bunun için vekâletname göndermemi istedi, ben de vekâletnameyi gönderdim." (Hürriyet, 21.2.2009)

Ama kader-kısmet işte, bu arazi alımı gerçekleşmiyor. Mehmet Ali Şahin bunu da şöyle açıklıyor:

"Ama daha sonra bunun çok ciddi bir para olduğunu, üzerine bir şey yapmak için de para ayırmam gerekeceğini, Ankara'da oturduğum için buradan yararlanamayacağımı düşünerek vazgeçtim. Vekâletnameyi hiç kullanılmadığı için unuttum."

İşte o unutulan vekâletnameyi Jandarma, 2009 yılı başında ihaleye fesat karıştırma, irtikâp, evrakta sahtecilik, tehdit, adam yaralama, yağma iddiaları ile tutuklanan Tuzla Akfırat Belediye Başkanı'na yönelik bir operasyonda ele geçiriyor!

TBMM Başkanı olan Mehmet Ali Şahin'in, vekâletname verecek düzeyde kendine yakın hissettiği ve ilişki içinde olduğu kişiler de bu nitelikte işte... O zaman şu gerçeği tespit etmek gerekir:

Mehmet Ali Şahin, TBMM Başkanlığı'na yakışmıştır!

Zira TBMM üyelerini de bir elekten geçirdiğimizde başta Başbakan Erdoğan olmak üzere birçok milletvekilinin de ihaleye fesat karıştırma, irtikâp, evrakta sahtecilik, tehdit, adam yaralama, yağma vb. suçlardan dosyası bulunduğunu görüyoruz! O zaman herkesin sözde "dil, ırk, renk, cinsiyet, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep ve benzeri sebeplerle ayrım gözetilmeksizin kanun önünde eşit"

olduğu ve sözümona "hiçbir kişiye, aileye, zümreye veya sınıfa imtiyaz" tanınamayacak olan Türkiye'de, dokunulmazlık sahibi oldukları için yargılanmaktan bağışık olan kişilerden oluşan Meclis'in Başkanlığı'na da bu türden suçlu kişilerle ilişkisi olan biri yakışmaz mı ?

Ayrıca TBMM Başkanı'nın Cumhurbaşkanı'nın yokluğunda ona vekâlet edecek olması nedeniyle de Mehmet Ali Şahin gibi birinin Meclis Başkanı olması uygundur! Zira Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı da "Kayıp Trilyon Davası" nedeniyle evrakta sahtecilikten "şüpheli"

olduğu için, Mehmet Ali Şahin'in Cumhurbaşkanı'na vekâlet etmekte hiçbir sıkıntısı olmayacaktır! Evrakta sahtecilikten yargılanan bir belediye başkanına vekâlet veren birinin, evrakta sahtecilikten "şüpheli" olan bir Cumhurbaşkanı'na gerektiğinde vekâlet etmesi hiç de zor olmayacaktır!

Sonuçta böyle Meclis'e, böyle Başkan...

Yakışır vallahi!smile.gif

meslisbakan.jpg

Serdar Ant

Tarih: Düzenleyen: DİPNOT

Gönderi tarihi:

Kesinlikle Dipnot,

Çok yakışır ne de olsa ne kadar da benzeriyorlar birbirlerine...

Gönderi tarihi:

benim okuduğum liseden (ihsan mermerci )mezun olmuş :D benide biyere koyar mecliste heralde :lol:

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Dün;

Kendine özgü kimliği, dürüstlüğü, mertliği, anaçlığı, yüreğindeki sevgi ve merhameti ile muhtaç olduğumuz çağdaş Türk kadını için önemli bir gündü...Onun yeniden var olma çabasında kötü bir gün...

 

Yeni seçilen TBMM Başkanı ile birlikte,

Türkiye’nin en önemli üç fotoğrafı da artık türbanlı-tesettürlüdür...

 

Kutlarım seni Türkiye...

 

 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.