Misafir CYRANO Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 20 Eylül , 2009 Bazı insanların ahlaki ve kültürel kayıptan anladıkları "bacak arası". Cidden merak ediyorum, başka insanların pantolonlarının ve eteklerinin altında olana bu kadar kafayı takmanın altındaki mantığı. Yahu pardon biz oğlancılığın", "sübyancılığın" sürekli "ilmini değil ahlaksızlığını aldık" denilen ülkelere oranla tavan yaptığı bir toplumda yaşamıyor muyduk ? Kimden hangi ahlaksızlığı almışız ? 14-15 yaşında kız çocuklarının berdelle, parayla satılıp "gelin" yapıldığı bir ülke idik dimi eskiden ? Hani modern yasalarla artık "tecavüz" kabul edilen bu yaygın geleneğin olduğu bir bölgemiz vardı. Zoofili (hayvanlarla seks) konusunda yazma ihtiyacı hissetmiyorum. Bu yüzden "namus cinayeti" işlendiğine bile tanık olmuşuzdur (espri yapmıyorum arkadaşlar, eşşeğiyle, keçisiyle cinsel ilişkiye girdiği için komşusunu vuran çok adam var) "yorgansız yatarız oğlansız yatmayız" şeklinde deyişlerin olduğu bir ülke değil miydik ? Sayısı meçhul genç kızımızın, ters ilişkiyle cinselliğini yaşayıp, evlenince kocasına "kız oğlan kız" vardığı bir ülke değilmiydik ? Kaç ülkenin geçmiş bir sanat akımında yazılan şiirlerin neredeyse yarısı erkeklerin, erkeklere yazdığı aşk şiirleridir (divan edebiyatı) İki sevgilinin umuma açık bir alanda öpüşmesi, birbirini seven iki gencin cinselliklerini yaşaması "ahlaksızlık, ahlaki çöküntü" olur. Yüzlerce yıldır, herkesin bildiği ama, göze görülmeden yapılan her türlü sapkınlık ise erir gider. Neymiş "batının ilmini değil ahlaksızlığını almışız". Neyi almışız batıdan, hangi ahlaksızlığı bir gösterecek olan var mı ? Ahlaksızlık deyince aklına başka insanların pantolonlarının ve eteklerinin içindeki gelenlere soruyorum ? Gerçekler kahvehane geyikleri ile örtüşmez. Dünyada en çok sapkınlık olduğu toplumlar, baskıcı bağnaz toplumlardır. Gerçek olan budur. Cinselliği tabulaştırmak, yasaklamak, baskı altına almak, insanları hadım etmekle aynı sonucu vermez. O sapkınlık olarak döner. Ve o sapkınlık nerede yaşanırsa yaşansın, herkes bilir, herkes bilmezden gelir. Aynı kimseler, çarşıda ele ele dolaşan iki sevgiliyi görünce "ahlak kumkuması" kesilir. Ensest ilişki, pedofili, zoofili, oğlancılık, ters ilişki, cinsel istismar, tecavüz (bu kelimeyi kullanıyorum çünkü homofobik değilim, eşcinsellerin cinsel tercihleri üzerinden onları yargılamıyorum "oğlancılık"tan kastedilen cinsel tercih değildir.) İstediğiniz kaynaktan, istediğiniz istatistiğe bakın. En çok görülen toplumlar, baskıcı ve bağnaz toplumlardır. 1 Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2009 Avrupali olmaktan cikarabildiginiz anlam sokak ortasinda is yapmaksa bu hem Avrupalilara hemde Avrupali olmanin bu demek olmadigini bilenlere bir hakarettir.Her firsatta Cumhuriyeti kuranlara satasmak icin can atanlar,Avrupali olalim diyenlerin amaclarinin ahlaksizlik olmadigini bilmelerindede fayda vardir.Avrupali olmak cagdas olmaktir,ahlaksiz olmak degil.Eger Avrupali olmayi ahlaksizlik olarak niteleyenler var ise onlarin ciddi bir psikolojik sorunu var demektir ve hic vakit kaybetmeden bir psikologa görünsünler. AKP'den öncekiler ne yapmis?Darbe üstüne darbe yapmis Kürdistanin kurulusunu engellemisler,demokrasiyi linc etmisler.Demokrasinin olmadigi ülkelerde demokrasiyi halka vermesi gereken yönetimler eger parti cikarlari icin,kisisel cikarlari ve birtakim güclerin cikarlari icin yönetimde iseler o ülkelerde darbe olmasi cok dogaldir,bunun örneklerini hep görüyoruz.Demokrasileri saglam insanlari egitimli olan ülkelerde darbe olmaz cünkü o ülkeleri yönetenler ülke ve toplum cikarlari icin calisirlar.Bugün Türkiye'ye demokrasi getiriyoruz diyen AKP Türkiye'ye demokrasi degil tam bir kaos ortami getirmistir.Halkin ahlaki erozyonu ülkenin yönetimi ile cok yakindan ilgilidir.Halki ülkenin gerceklerinden uzaklastirip,demokrasi özgürlük sloganlari adi altinda basibos birakarak asil kendilerine verilen piyonluk görevini yerine getirmeye calisanlarin yönettigi ülkelerde ahlaki erozyonun olmasi kacinilmazdir.Ingiltere Cin'i avucuna almak icin Cinlileri eroine alistirmis ve Cinde eroin icilen kahveler türemis Cin halki gününü bu kahvelerde esrar icmekle gecirirken Cinde ne olup bittiginden bihaberdi.Türkiye'de yasanan ayni olaydir.Ulus ülkenin gündeminden uzaklastirilmis,ve hain eller tarafindan ülke kaosa sürüklenmistir. Basbakan,kizini basibos birakirsan ya davulcuya ya zurnaciya gider derken,Münevver Karabulut'u ahlaki olarak tartismaya acmakta ve onun katilini mazur kizin ailesinide cocuk yetistirmekten bihaber olarak göstermektedir.Celalettin Cerrah'in "Kizlarina sahip olsalardi"demesi ile basbakanin dediklerinin örtüsmesi tesadüf degildir. saygilarla 2 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.