Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Baktım anı defteri açan yok bize, dedim ki demek dostum yok... Eeee o halde kendi anılarımı kendim yazayım dedim Anı defterim kendime hayırlı olsun. Hatta kendime bir de hediye vereyim ben en iyisi 6 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 azıcık beklesen belki açacaktık alla all pek tanımıyorum seni ama ii birine benziyorsun Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Resmime baksana hiç iyi birine benziyor mu, ben kötüyüm heh heh, iyi olan başkası herhalde 6 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Sevgili Seth, Yüreğinizin çok güzel olduğunu buradan hissedebiliyorum.Seviyeli,tutarlı ve saygılı olan gğzel yüreğinize sevgiler.Ben aslında size ve Yakışıklı'ya açacaktım ki,siz kendinize açmışsınız. Umutla...Sizi seviyoruz. Hayalim,kavgam bir güvercin kadar özgür olabilmek!O özgürlüğü hep beraber yaşamayı diliyorum bu kareyle! Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Biliyordum beni de sevenler olduğunu, şaka şaka Çok teşekkür ederim sevgili Mavi, harika bir resim bu, yalnız resimde gökyüzü mavi mi ne? Çok incesin 6 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Ben teşekkür ederim,evet gökyüzü mavi;kana doymuş toprağa rağmen bir bebek daha dünyaya merhaba dedi. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Bebekler de olmasa insan dünyada saflığın ve masumiyetin bittiğine inanacak. Nasıl koşulsuz severler ve öylesine doğallar değil mi? Kim bilir günün birinde belki herkes bebek olabilir ve dünya bir oyun bahçesine dönüşür... Sevgiler... 5 Alıntı
Φ mavi olmayan gökyüzü Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Sadece bebekler mi...? Ağıt yakan analar,çaresizlikte kıvranan babalar,sokakta titreyen çocuklar...ve onlar için bedel ödemeye hazır olanlar....bu sayfayı kendime çevirdim,üzgünüm...sevgiler benden. Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Yok Mavi doğru söylediklerin, burada her istediğini yazabilirsin, bu söylediklerine katılmamak mümkün mü? İnsan olan herkesin bir parça vicdanı varsa yüreği sızlar elbette arada kalana, suçsuz olana... 4 Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Baktım anı defteri açan yok bize, dedim ki demek dostum yok... Eeee o halde kendi anılarımı kendim yazayım dedim Anı defterim kendime hayırlı olsun. Hatta kendime bir de hediye vereyim ben en iyisi . . Ne iyi etiniz efendim kapinizi araladiniz.. yok sandiklariniz sokaginiz da dolasiyor, giris kapisini bulamiyor du.. Neyse ki kapiyi solmadan bulabildik Sevgili Seth, ve Yakışıklı'ya açacaktım ki,siz kendinize açmışsınız. Kime söylesem de actirtsam diye düsünüyordum, hazira konmaya alışıkım da Alıntı
Misafir Yakisikli Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Tikk Tikk Iyi gunler Ani defterin hayirli olsun... Bigmacini almaya gelmedin ben getireyim dedim ... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Teşekkür ederim birce demek gerçek dostlarım varmış biri de senmişsin. Ne hoş seni anılarımda görebilecek olmak ilerde. Her zaman duyarlılığını sevmişimdir. Oysa ne dost görünen ve dakikalar içinde değişen insanlar var dünyada. Senin gibi biri ayrıcalık bu yüzden benim için. Mutluluk seninle olsun ilelebet arkadaşım 2 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Yakışıklı çok teşekkür ederim ama hani menü alıyordun sen Demek gelirken kola ve patatesler kayıplara karıştı yolda 2 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 beni seven yok diye baya bi söylendin ama manzaraya bak Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2009 Anı defterimi kapladım sonunda 2 Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Biliyordum beni de sevenler olduğunu, şaka şaka Çok teşekkür ederim sevgili Mavi, harika bir resim bu, yalnız resimde gökyüzü mavi mi ne? Çok incesin Ahhh demek sana yalan söylediler öyle mi :P kim seviyormuş Onlar sen üzülme diye söylüyordur Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 kaplayınca güzel olduğunu kim söylediyse yalan söylemiş Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Ben kaç saatte kapladım o defteri 2 Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 hazır kaplar vardı niye o kadar uğraştın Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Teşekkürler zeyynepp, yoncan çok güzel. dört yaprağıyla şans getirecek bana 1 Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 hazır kaplar vardı niye o kadar uğraştın Hadi yaa! Gitti masa örtüm boşuna ziyan oldu tüh Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 merhaba sevgili seth, anı defterini ben açacaktım inan.. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.. teknik imkansızlıklar nedeniyle yapamadım.. bugün bir de baktım ki kendin açıvermişsin.. birbirinden kıymetli keyifli paylaşımlar olacağına eminim.. burası seninle (ve birkaç değerle) güzel be arkadaşım.. kaybolma bi yerlere.. sevgiler... Alıntı
Misafir S.e.t.h Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 merhaba sevgili seth, anı defterini ben açacaktım inan.. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu.. teknik imkansızlıklar nedeniyle yapamadım.. bugün bir de baktım ki kendin açıvermişsin.. birbirinden kıymetli keyifli paylaşımlar olacağına eminim.. burası seninle (ve birkaç değerle) güzel be arkadaşım.. kaybolma bi yerlere.. sevgiler... Forumumuz çok güzel, insanlar da çok kaliteli de ondan bu keyifli paylaşımlar... Benim teknik imkanlarım el verdiğince buralarda olmaya devam edeceğim. Çok teşekkür ederim june 1 Alıntı
Misafir june Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 21 Temmuz , 2009 yahu bi dondurma yiyelim karşılıklı dedim, resimler harikaydı.. en sonunda dondurma dolgulu profiterolde karar kıldım afiyet olsun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.