Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

S.e.t.h anı defteri

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Baktım anı defteri açan yok bize, dedim ki demek dostum yok... Eeee o halde kendi anılarımı kendim yazayım dedim :lol:

Anı defterim kendime hayırlı olsun. Hatta kendime bir de hediye vereyim ben en iyisi :D

maviiiiiiiiiiiiixt1.jpg

Gönderi tarihi:

Resmime baksana hiç iyi birine benziyor mu, ben kötüyüm heh heh, iyi olan başkası herhalde :lol:

Gönderi tarihi:

Sevgili Seth,

Yüreğinizin çok güzel olduğunu buradan hissedebiliyorum.Seviyeli,tutarlı ve saygılı olan gğzel yüreğinize sevgiler.Ben aslında size ve Yakışıklı'ya açacaktım ki,siz kendinize açmışsınız.

Umutla...Sizi seviyoruz.

1223404092ozgurluk001.jpg

Hayalim,kavgam bir güvercin kadar özgür olabilmek!O özgürlüğü hep beraber yaşamayı diliyorum bu kareyle!

Gönderi tarihi:

Biliyordum beni de sevenler olduğunu, şaka şaka :lol:

Çok teşekkür ederim sevgili Mavi, harika bir resim bu, yalnız resimde gökyüzü mavi mi ne? :unsure:

Çok incesin :)

Gönderi tarihi:

Bebekler de olmasa insan dünyada saflığın ve masumiyetin bittiğine inanacak. Nasıl koşulsuz severler ve öylesine doğallar değil mi? Kim bilir günün birinde belki herkes bebek olabilir ve dünya bir oyun bahçesine dönüşür...

Sevgiler...

Gönderi tarihi:

Yok Mavi doğru söylediklerin, burada her istediğini yazabilirsin, bu söylediklerine katılmamak mümkün mü? İnsan olan herkesin bir parça vicdanı varsa yüreği sızlar elbette arada kalana, suçsuz olana...

Gönderi tarihi:
Baktım anı defteri açan yok bize, dedim ki demek dostum yok... Eeee o halde kendi anılarımı kendim yazayım dedim :lol:

Anı defterim kendime hayırlı olsun. Hatta kendime bir de hediye vereyim ben en iyisi :D

.

.

Ne iyi etiniz efendim :) kapinizi araladiniz.. yok sandiklariniz sokaginiz da dolasiyor, giris kapisini bulamiyor du.. Neyse ki kapiyi solmadan 28019788.png bulabildik :clover:

Sevgili Seth,

ve Yakışıklı'ya açacaktım ki,siz kendinize açmışsınız.

Kime söylesem de actirtsam diye düsünüyordum, hazira konmaya alışıkım da :)

Gönderi tarihi:

Tikk Tikk Iyi gunler Ani defterin hayirli olsun... Bigmacini almaya gelmedin ben getireyim dedim ... :)

bigmac.jpg

Gönderi tarihi:

Teşekkür ederim birce demek gerçek dostlarım varmış biri de senmişsin. Ne hoş seni anılarımda görebilecek olmak ilerde. Her zaman duyarlılığını sevmişimdir. Oysa ne dost görünen ve dakikalar içinde değişen insanlar var dünyada. Senin gibi biri ayrıcalık bu yüzden benim için.

Mutluluk seninle olsun ilelebet arkadaşım :)

Gönderi tarihi:

Yakışıklı çok teşekkür ederim ama hani menü alıyordun sen :lol: Demek gelirken kola ve patatesler kayıplara karıştı yolda :D

Gönderi tarihi:
Biliyordum beni de sevenler olduğunu, şaka şaka :lol:

Çok teşekkür ederim sevgili Mavi, harika bir resim bu, yalnız resimde gökyüzü mavi mi ne? :unsure:

Çok incesin :)

Ahhh demek sana yalan söylediler öyle mi :P :P

kim seviyormuş :islik: Onlar sen üzülme diye söylüyordur B);):P

Gönderi tarihi:
hazır kaplar vardı niye o kadar uğraştın :unsure:-_-B):w00t:

Hadi yaa! Gitti masa örtüm boşuna ziyan oldu tüh :unsure:

Gönderi tarihi:

merhaba sevgili seth,

anı defterini ben açacaktım inan.. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu..

teknik imkansızlıklar nedeniyle yapamadım.. bugün bir de baktım ki kendin açıvermişsin..

birbirinden kıymetli keyifli paylaşımlar olacağına eminim..

burası seninle (ve birkaç değerle) güzel be arkadaşım.. kaybolma bi yerlere..

sevgiler... :flowers::wub:

Gönderi tarihi:
merhaba sevgili seth,

anı defterini ben açacaktım inan.. tüm samimiyetimle söylüyorum bunu..

teknik imkansızlıklar nedeniyle yapamadım.. bugün bir de baktım ki kendin açıvermişsin..

birbirinden kıymetli keyifli paylaşımlar olacağına eminim..

burası seninle (ve birkaç değerle) güzel be arkadaşım.. kaybolma bi yerlere..

sevgiler... :flowers::wub:

Forumumuz çok güzel, insanlar da çok kaliteli de ondan bu keyifli paylaşımlar... Benim teknik imkanlarım el verdiğince buralarda olmaya devam edeceğim. Çok teşekkür ederim june

Gönderi tarihi:

yahu bi dondurma yiyelim karşılıklı dedim, resimler harikaydı..

en sonunda dondurma dolgulu profiterolde karar kıldım :)

urunler_ozel_tatlilar_dondurma_dolgulu_profiterol_b.jpg

afiyet olsun ;)

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.