Misafir duyguseli Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2009 1. Nickinin anlamı veya hikâyesi nedir? C:sadece bir nick,politikayi sevmemden kaynaklaniyor 2. Kaç yasındasın? C:32 3.Esmer mi/Kumral mı/ Sarışın mısınız? C:Esmer 4.Kilonuz ve boyunuz kaç? C:73-1,81 5.Burcun nedir? C: basak 6.Burcunun en belirgin hangi özelliığini taşıyorsun? C:Arkadas canlisi 7.Vucudunuzda dovme yada piercing var mı? C:sevmem böyle seyleri 8. Hangi şehirde yasıyorsun? C:Istanbul-Trabzon-Hamburg 9. Mesleğin nedir? C:serbest arastirmaci 10.Mesleğinin iyi ve kötü yönleri nedir kısaca anlatır mısın? C:ilginc seyler ögrenmek iyi,cok sormak ise kötü yanlari 11. Hobileriniz nelerdir? C:Okumak,yüzmek,arastirmak 12.Fobileriniz nelerdir? C:Örümcek tarafindan isirilmak 13. Internetle ve teknolojiyle olan alakanı anlatır mısınız? C:Aslinda fazla bir alakam yok,sadece yazmak ve arastirdigim konu ile ilgili sitelere girmek icin ilgilenirim. 14. Hangi saatler arası internete giriyorsun? C:Genelde geceleri,ama günün diger saatleride girerim. 15.Sigara yada alkol kullanıyor musun? C:Sigarayi 4 yil önce biraktim,alkol bazen bira icerim ama raki diyince sular durur. 16.En sevdiğiniz mevsim ? Neden? C:Bahar,cünkü baharda hersey güzeldir,ask bile 17.Kullandığın bır muzık aleti var mı? C:hayir 18.En sevdiğiniz cizgi karakteri? C:Lucky luck =============================================== 19.Kuralların ve prensiplerin nelerdir? C:Dogru olmak,dogru konusmak,cifte standarttan nefret ederim. 20.Hayattaki önceliklerin nelerdir? C:Gerceklerden sapmamak 21. Gelecege yönelik planlarınız nelerdir? C:Gelcegi pek parlak görmedigim icin,simdilik hicbir planim yok 22.Hayatında örnek aldıgın kişiler kimlerdir ve neden örnek alıyorsun? C:Atatürk.Cünkü bir ulusu bastan yaratti. 23. Bize seni anlatan 3 kelimeyi söyler misin? Nedenleriyle birlikte. C:Sevmesini bilen biriyim,cünkü sevgi her kapiyi acar 24.Giyim tarzın/kullandığın parfüm? C:spor,adidas 25.En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz? C:Sabirsizlik en begenmedigim,kin tutmamak en begendigim huylarimdandir. 26.Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın? C:cevabi yukaridadir 27.Içinde ukte olarak kalan ve keşke dediğin şey / şeyler nelerdir ? C:Keske hep cocuk kalabilseydim 28.Sporla aranız nasıl hangi spor ceşitleriyle ilgileniyorsunuz? C:Is olsun diye futbol oynarim ve hep düser dizimi yaralarim.Ama cok iyi bir yüzücüyümdür. 29.En sevdiğin filmler-diziler hangileridir ve sende iz bırakanlar oldu mu? C:Holocaust-bende cok derin izler birakmistir.insanligin ne kadar sükut edebilecegini o yapitta gördüm.Stalingrad da bence iyi bir yapitti 30.Favori TV programların nelerdir? C:SkyTürk-Avrasya 31.Favori olan bu Tv programlarının seni ceken özellikleri nelerdir? C:Yandas olmamaya dikkat etmeleri,yandaslarin tam aksine gercek gündemi kamuoyuna sunmalari 32.Hayvan besliyor musunuz?Ne tur hayvan besliyorsun? C:Bir papaganim vardi,ama konusmaz sadece islik calardi.Parmagimi ceviz sanip isirinca aldigim yere iade ettim 33.Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ? C:Karniyarik,su böregi,manti, 34.En sevdiğin şarkı hangisi? Neden? C:özel bir sarki yoktur,zevkimi oksayan her sarkiyi severim 35.Hangi takımı tutuyorsun? Tuttuğun takım için her şeyi göze alır mısın? C:trabzonspor benim gözbebegimdir ama öyle fanatik bir taraftar degilim.Yurt disinda oynayan her takim benim takimimdir. 36.Kimin kitabını'' hayatta okumam'' dersiniz? C:Bu soruyu es geciyorum 37.Hic bir güc bana.....'nın filmini izlettiremez? dersiniz. C:Böyle bir iddiam olacagini sanmam. 38.En çok hangi konuda inatçısın? C:Dogru bildigim konularda inatciyimdir ama bu karsi tarafa söz hakki tanimamak anlamina gelmez 39.Kıskanc mısın hangi konularda? C:Belli bir ölcüye kadar sevdigim insani kiskanirim ama bu ona olan güvensizlikten degildir. 40.Bildiğin yabancı bir dil var mı hangisi? C:Almanca birazda Ingilizce ========================================== 41Nasıl bir öğrenciydiniz? C:biraz kaytariciydim. 42.Kendinizi hangi konuda eleştirirsiniz ? C:Yanlisliga karsi tahammülsüzlükle 43.Yaptığın en büyük çılgınlık? C:hatirlamiyorum 44.Bir şarkının müziği mi sözleri mi sizin için daha etkileyicidir? C:müzik ve söz biribirini tamamlayan iki ögedir,dolayisiyla ikiside benim icin etkileyicidir 45.Hangi tarz muziklerden hoşlanırsın? C:her tür müzik yeter ki zevkimi oksasin 46.Benzetildiğin biri varmı? C:söylemem 47.Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin? C:ülkem adina korkarim,kaybettiklerimi özlüyorum,arkadaslarimi seviyorum 48.Kıtap okuyor musun şuan da okuduğun kitap ne? C:askeri darbeden sivil darbeye-Erol Manisali 49.Evde yokluğunu hissettiğin şey? C:hicbirsey 50.Hiç birini dövdünmü/Sebebi neydi? C:Dövmedim kacti 51.Geceleri ayıcık vb. -seylerle (oyuncakla) uyuyormusun?O oyuncak vb. şeyin ismi var mı nedir? C:daha neler,ismi var ama söylemem iste 52.Hani derler ya hayatımın dönüm noktası diye senin de öyle bir dönüm noktan- hayatını bir anda değiştiren bir olay oldu mu? C:oldu ama o zaman daha 13 yasimdaydim 53.Gelecek adına en çok istediğin şey nedir? C:Insanlarin baris icinde yasamalari 54.Neden Türkiye? Sana olanak sağlanmış olsa hangi ülkede yaşamak isterdin? C.Türkiye sonucta benim ülkem,dogup büyüdügüm,havasini teneffüs edip sularini kana kana ictigim.Yasamak degil ama gecici bir süre icin herhangi bir ülkede kalabilirdim 55.Hayat tecrübene bakarak (tecrübe para ile satılmayan nadir olgulardandır) en büyük hatam şu dediğin olay nedir? C:büyük bir hata olarak niteleyebilecegim birsey yok. 56. Hani insanların hayatta çok büyük zevk aldıkları birsey vardır, bu kisiden kisiye degisir. Seninde böyle vazgeçemeyecegin bir takıntın veya müptelası oldugun birsey var mı? C:Okumak ve yazmak 57.Hayatının sloganı ne ? C:Basin öne egilmesin aldirma gönül aldirma 58.Cevabını vermekte en çok zorlandığın veya kararsız kaldığın soru ne olurdu hayatında? C:Sevdigim insani terketmemi gerektirecek bir is teklifi almak 59.''Aman Allahım bu film benim film tam beni anlatıyor'' dediğin film var mı ? varsa hangisi? C:Yok 60.Onsuz asla olamayacağım dediğin şey nedir?(canlı cansız) C:Seviyorsam sevdigim insan 61.Bize başından geçen komik bir olayı anlatabilir misin? C:hatirlamiyorum 62.Hayata bakış açınız nasıldır? C:Iyimser,ama ileriyi pekte aydinlik görmemek 63.Belli bir hayat felsefen var mı yani herkesin tuttuğu bir laf vardır ünlü bir söz senin gibi var mı seni anlatan öyle bir söz? C:Ya oldugun gibi görün ya da göründügün gibi ol 64.şimdide geçmişe gidelim birazcık'' of be ne güzellerdı'' dediğin bir anın var mı Hic aklından çıkmayan ...? C:ya bunlari yazmasam olmaz mi,yine hatirlattiniz yani 65.Peki günümüz gençlerini nasıl yorumlarsın senin gözünde nasıllar ne yorum yaparsın...?? C:günümüz gencleri,özgürce yasamaktan hoslaniyorlar,aslinda özgürce yasam herkesin hakki ama bence topluma aykiri olmamak gerek. 66. Küresel ısınma hakkında ne düşünüyorsun? Senin aldığın önlemler var mı? C:Güzel bir söz vardi."Insanlar bu dünyayi öylesine hor kullaniyorlar ki sanki ikinci bir dünya daha varmis gibi. 67.Aşkı kendine göre tarif edebilir misin? C:Ask,tibben degil ama duygusal körlüktür bence. 68.Bir bayanda-bayda aradıgın özellikLer neLer? C:Bir bayanda aradigim özelliklerin basinda,acik sözlü olmasi,askta tabu tanimamasi,kadin olmasinin suc olmadiginin bilincinde olmasidir. 69:Evliyseniz eşinızle- nerede tanıştınız? C:Bekarim 70.Evli değilseniz nasıl Bir tören İstersin evlenirken? C:Tören mören istemem 71.Peki hayatında ailen mi önde gelir yoksa sevdiğin mi ? C: Aile ve sevdigim.Ikiside vazgecilmezdir. 72.Cevabın ''her ikisinde eşit tutarım'' dıyorsan bunu nasıl başarırsın-başarıyorsun?(cözum yontemlerı alalım ) C:Esit tutmadim ki 73.Aşk hayatında keşke yapmasaydım dedigin şey? C:Öyle bir pismanligim yok 74.Hepimizin bir çocukluk aşkı vardı elbette seninde varmıydı varsa nasıl biriydi kısaca acıklayabilirmisin ..? C:Evet vardi,ve cok tatli bir kizdi. 75. Duygularını ifade etmek için hangi yola başvuruyorsun? C:duygularimi sözlerimle ifade etmekten hoslanirim 76.Flört mü görücü usulu evlilik mi mantıklı ? Evli iseniz siz hangi yolla buldunuz eşinizi? flört daha mantikli geliyor bana 76.Turkısh-Medıa forum sitesini nereden duydun veya buldun? C:Tesadüfen buldum 77.Turkish-Media'nın hayatınızdaki yeri ve önemi nedir? C:Benim icin önemli bir arac.Hem bilgi anlaminda hem tartisma anlaminda 78.Turkish-Media Forumun en beğendiğin bölümü hangisi ve nedeni nedir? C:Güncel konular ve kismende olsa politik bölüm.onlara girmekten diger bölümlere pek firsat bulamiyorum 79.Turkish-Media forumu diğer forumlardan ayıran 3 özellik nedir? C:Genis bir yelpazede tartisma olanagi,tarafsizlik,ve haliyle karsilikli saygi 80.Turkish-Media Forumda en fazla zaman geçirdiginiz bölümler hangisi? C:Yukarida bahsettim bundan 81.Turkish-Media forumda tanışmak istediğin üyeler var mı? C:Muhakkak ki vardır 82.Turkish-Media Forumda olmasını istediğin bir bölüm var mı? C:Hepsi var 83.Turkish-Media Forumda görüşlerinle örtuşen kişi var mı? C:Elbette 84.Forumda değiştirilmesini istediğin bir yer var mı? C:hayir 85.Bize söylemek istediğin-istediklerin nelerdir? C:Basarilar dilerim 86.Son olarak yöneticilerden bir rican var mı? C:Simdilik yok Yeni sorularımız 1.Evinize hırsız girdi sayalım,ilk önce neyi korursunuz? C: KENDIMI KORURUM 2.Gelelim Güzel Bir Soruya En Çok Nereni Beğenirsin?söylemem duyarlar 3.Korku denince nasıl bir anın geliyor aklına (özel değilse paylaşmanı ümit ediyorum) Kara bir kediden korkmustum cocukken,hayvan acti galiba,üzerime geliyordu ben kovdukca en sonunda anne diye bagirinca kedi kacmisti. 4.Hangi Olgular, Duygular, Sözler seni anlatıyor üç örnek verir misin? C:Atesli olan duygular beni anlatir. 5.En sevdiğin, seni yansıttığını düşündüğün renk hangisidir? C:Siyah 6.Bu siteye ilk üye olduğunda ilk dikkatini çeken kişi kimdi? C:Gece Yagmuru 7.Anlamsız olan şeylere anlam yüklenebilir mi? C:Benceanlamsiz olan seylere anlam yüklenmez Vakit ayırdığınız için çok teşekkürler... Alıntı
Φ suheda_ Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 22 Temmuz , 2009 4.Hangi Olgular, Duygular, Sözler seni anlatıyor üç örnek verir misin? C:Atesli olan duygular beni anlatir. Vaaooovvvv tipik karadenizliyiz yani Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 SN Politika'da Hamburg'lu cıkmış Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Sevgili Politika... Düşünceleriniz ve kişiliğinizi biliyorduk... Fakat bu röportaj ile seni daha da yakından tanıma fırsatı bulduk... Emeği geçenlere ve size yürekten sevgi ve saygılar... DİPNOT... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Vaaooovvvv tipik karadenizliyiz yani Hemde fazlasiyla sayin Süheda Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 SN Politika'da Hamburg'lu cıkmış Hamburg güzel bir kent. Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Gönderi tarihi: 31 Temmuz , 2009 Sevgili Politika... Düşünceleriniz ve kişiliğinizi biliyorduk... Fakat bu röportaj ile seni daha da yakından tanıma fırsatı bulduk... Emeği geçenlere ve size yürekten sevgi ve saygılar... DİPNOT... Bilmukabele sayin Dipnot,teveccühünüz. Alıntı
Φ bursercan Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 1 Ağustos , 2009 75. Duygularını ifade etmek için hangi yola başvuruyorsun? C:duygularimi sözlerimle ifade etmekten hoslanirim 76.Flört mü görücü usulu evlilik mi mantıklı ? Evli iseniz siz hangi yolla buldunuz eşinizi? flört daha mantikli geliyor bana Aynı kafadanız bu konularda Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 68.Bir bayanda-bayda aradıgın özellikLer neLer? C:Bir bayanda aradigim özelliklerin basinda,acik sözlü olmasi,askta tabu tanimamasi,kadin olmasinin suc olmadiginin bilincinde olmasidir. Fikri uyum içerisinde olduğum bir dostumsun, büyük çoğunlukla benzer düşünceleri ve benzer duyguları paylaşıyoruz, fakat bu yukarıda alıntıladığım yorumun içi seni kutlamak istiyorum, hani hepimizin değiştirmek istediği bazı durumlar vardır işte senin bu bahsetmiş olduğun şeyin yani kadın olmanın suç olmadığı ve olmayacağı fikrini onun zıddıyla değiştirmek isterdim, seni kutlarım... Benim ülkemde kadın olmakta, insan olmakta suç sayılır... Ropörtajınla seni daha iyi tanımış olduk, iyiki varsın sevgili politika... Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 68.Bir bayanda-bayda aradıgın özellikLer neLer? C:Bir bayanda aradigim özelliklerin basinda,acik sözlü olmasi,askta tabu tanimamasi,kadin olmasinin suc olmadiginin bilincinde olmasidir. Fikri uyum içerisinde olduğum bir dostumsun, büyük çoğunlukla benzer düşünceleri ve benzer duyguları paylaşıyoruz, fakat bu yukarıda alıntıladığım yorumun içi seni kutlamak istiyorum, hani hepimizin değiştirmek istediği bazı durumlar vardır işte senin bu bahsetmiş olduğun şeyin yani kadın olmanın suç olmadığı ve olmayacağı fikrini onun zıddıyla değiştirmek isterdim, seni kutlarım... Benim ülkemde kadın olmakta, insan olmakta suç sayılır... Ropörtajınla seni daha iyi tanımış olduk, iyiki varsın sevgili politika... Sevgili Sardunyam,kadin hem kadin olarak hem de insan olarak deger verilmesi gerekli bir varliktir.Kadinlari özgür olmayan toplumlar saglikli nesiller yetistiremezler.Kadinlik bilincini tadamamis kadinlar özgür olamazlar.Ülkemizde kadinlar susturulmus,duygularina pranga vurulmustur.Ülkemizde kadinlar kadinliklarini yasayamamaktadirlar. Düsünceleriniz icin tesekkür ederim.Sizde benim icin degerlisiniz. saygilarla Alıntı
Φ politika Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Gönderi tarihi: 4 Ağustos , 2009 Aynı kafadanız bu konularda Ne güzel ayni kafada birisinin olmasi,tesekkürler. saygilarla Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Bu forumda ilgilendiğim konulardaki bütün yazılanları okuyorum . Hangi görüşten olurlarsa olsunlar. Ama hangi konu olursa olsun mutlaka okuduğum 5-10 kişi var bu forumda . Politika da bu arkadaşlardan biri. Kendisini daha yakından tanımak açısından röportaj oldukça iyi olmuş. Alıntı
Φ deniz_kizi Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2009 Bu forumda ilgilendiğim konulardaki bütün yazılanları okuyorum . Hangi görüşten olurlarsa olsunlar. Ama hangi konu olursa olsun mutlaka okuduğum 5-10 kişi var bu forumda . Politika da bu arkadaşlardan biri. Kendisini daha yakından tanımak açısından röportaj oldukça iyi olmuş. Kesinlikle Gelinciğim benim içinde politika forumda mutlaka okumak istediğim kişiler arasında,röportajını okumak güzel oldu. 1 Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.