Zıplanacak içerik
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Tartışma ve Paylaşımların Merkezi - Türkçe Forum - Turkish Forum / Board / Blog

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Şehir magandaları turisti dövdü

180720091342508696068.jpg

DHA

İSVEÇ'ten tatil için Antalya'nın Alanya İlçesi'ne gelen İsveçli turist 33 yaşıdaki Daniel Johanssen, sevgili 31 yaşındaki Linda Karsen'i taciz eden şehir magandaları tarafından dövülerek hastanelik edildi.

İlçeye 11 Temmuz'a tatile gelen Daniel Johanssen ile sevgilisi Linda Karsen dün akşam kaldıkları Akman Beach Otel'den ayrılarak yemeğe çıktı. `Quiz Garden' restoranda yemek yiyen çift, İskele Caddesi'nde gezintiye çıktı. Bu sırada yanlarına yaklaşan iki kişi Linda Karsen'e sözlü tacizde bulundu. Sevgilisinin sözlü tacize maruz kaldığını gören Daniel Johanssen, uyarıda bulundu. Şehir magandaları Linda Karsen'i el ile taciz etmeye başladı. Daniel Johanssen, sevgilisini kurtarmak isterken kimliği belirsiz 2 kişi tarafından engellendi. Gözü dönen şehir magandaları İsveçli turisti döverek hastanelik etti. İsveçli turist çift, çevredekiler tarafından çağırılan ambulansla Alanya Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Yaralı turist tedavisi yapıldıktan sonra polise şikayette bulundu. Polis şehir magandalarını bulmak için araştırma başlattı.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
Sevgilisinin sözlü tacize maruz kaldığını gören Daniel Johanssen, uyarıda bulundu. Şehir magandaları Linda Karsen'i el ile taciz etmeye başladı. Daniel Johanssen, sevgilisini kurtarmak isterken kimliği belirsiz 2 kişi tarafından engellendi. Gözü dönen şehir magandaları İsveçli turisti döverek hastanelik etti.

inanilir gibi degil gercegin ta kendisi ülkemizde bu maganda sinifi var.. Bende bu gerceklerle br cok kere basbasa kaldim.. ülkemizde böyle sinifin olmasi gercekten cok öte bir iki kisi bilemedin dengesiz insanlar heryerde olabilir, fakat bunlar artik ülkemizde bir sinif olusturmus..

Gönderi tarihi:
  • Yazar

Wir Sind Sehr Traurig

İstiklal caddesinin ortasında Alman turist tartışma yaşadığı bir kişi tarafından bıçakla öldürüldü

200720091805088255623.jpg

Mehmet Ali DEMİR / VATAN İSTİHBARAT

Alman iş adamı Gregor Kerkeling, Taksim’de 1 TL için öldürüldü. Alışveriş yapan Kerkeling’e yaklaşan İbrahim Akyol, 1 lirayı vermeyen iş adamının kalbine yanında taşıdığı ekmek bıçağını sapladı,.Gregor Kerkeling aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde hayatını kaybetti.

İstanbul’un göbeği Taksim, dün akıl almaz bir cinayete sahne oldu.

Bıçaklanan Alman turist öldü

video için tıklayın

İstiklal Caddesi üzerinde dün saat 11.00 sıralarında yaşanan olayda, bir inşaat firmasının ortağı olan Alman iş adamı 42 yaşındaki Gregor Kerkeling, iş görüşmesi için bir süre önce İstanbul’a geldi. Almanya’da yaşayan ve Şişli’deki Kaya Ramada Otel’de konaklayan genç iş adamı, iş görüşmesi için dün İstiklal Caddesi’ne gitti. Havanın sıcak olması nedeniyle dondurma ve su almak isteyen Kerkeling, bir büfeye yöneldi. Bu sırada Kerkeling’in yanına yaklaşan İbrahim Akyol, Alman iş adamından 1 TL istedi. Akyol’a el kol işaretleriyle para vermeyeceğini söyleyen Kerkeling, bir anda hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

İbrahim Akyol, taşıdığı ekmek bıçağını Gregor Kerkeling’in kalbine sapladı. Bir anda yere yığılan Kerkeling’in yardımına vatandaşlar koştu. Ağır yaralanan Alman iş adamı için ambülans çağrıldı. Kerkeling, olaydan yaklaşık 10 dakika sonra gelen Taksim Hastanesi’ne kaldırıldı. Tüm müdahalelere rağmen iş adamı Kerkeling kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Polis bıçakla yakaladı

Bıçaklama olayını gören ve büfeye yakın bir noktadaki ATM’den para çeken Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, olayın hemen ardından elinde bıçakla kaçmaya çalışan şüpheli Akyol’u yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheli İbrahim Akyol, daha sonra İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’ne götürüldü.

Akıl hastası çıktı

İstiklal'de Alman turisti bıçakladılar

Gözaltına alının şüpheli Akyol’un akıl hastası olduğu ve bir yılı aşkın süredir Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gördüğü öğrenildi. Emniyete götürülen zanlı Akyol’un, ilk ifadesinde “Para istedim geri çevirdi, ben de bıçakladım” dediği kaydedildi.

Turistlerden dileniyordu

Taksim ve çevresinde özellikle yabancılardan para isteyen Akyol’un geçimini de bu yolla sağladığı öne sürüldü. Emniyetteki işlemleri devam eden Akyol’un bugün (salı) mahkemeye çıkarılması bekleniyor.

Ortağı ifade verdi

Cinayetle ilgili iş adamı Gregor Kerkeling’in iş ortağı Hatice Işık’ın da ifadesine başvuruldu. İfade vermek için İstanbul Asayiş Şubesi’ne gelen Işık’ın, Kerkeling’in bir iş görüşmesi için Taksim’e gittiğini söylediği, cinayetle ilgili bir başka bilgisinin olmadığını söylediği öğrenildi.

Böyle bıçaklandı, böyle seyrettiler

İstanbul’un en kalabalık caddesi İstiklal Caddesi’nde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda Krekling bıçaklanırken yoldan geçenler izlemekle yetindi. Olaydan kısa süre sonra bankamatikten para çeken polisler katil zanlısını farkedip yakaladı.

Gönderi tarihi:
  • Yazar
inanilir gibi degil gercegin ta kendisi ülkemizde bu maganda sinifi var.. Bende bu gerceklerle br cok kere basbasa kaldim.. ülkemizde böyle sinifin olmasi gercekten cok öte bir iki kisi bilemedin dengesiz insanlar heryerde olabilir, fakat bunlar artik ülkemizde bir sinif olusturmus..

fakat bunlar artik ülkemizde bir sinif olusturmus..

Gönderi tarihi:
Wir Sind Sehr Traurig

İstiklal caddesinin ortasında Alman turist tartışma yaşadığı bir kişi tarafından bıçakla öldürüldü

200720091805088255623.jpg

Mehmet Ali DEMİR / VATAN İSTİHBARAT

Öldürülen Alman Eylül’de evlenip Türkiye’ye yerleşecekti

İstiklal Caddesi’nde 1 lira vermediği için İbrahim Akyol (26) tarafından sokak ortasında bıçaklanarak öldürülen İnşaat Mühendisi Alman Gregor Kerkeling’in (42), kız arkadaşı Hatice Işık "İstiklal Caddesi’nde buluşacaktık.

Gregor her gün yaptığı gibi dua etmek için kiliseye gitmişti. Oradan dönerken bu olay olmuş. İhtiyacı olan herkese yardım eden, para veren bir insandı.

Bu olayı anlamak mümkün değil" dedi. Işık, cenazeyi Almanya’ya götürmeye hazırlanıyor.

‘İmam nikahı kıymıştık’

Gregor Kerkeling, 1 yıl önce Türkiye’ye gelmişti.

Burada bir arkadaşı aracılığıyla, finans şirketi sahibi Hatice Işık’la tanışan Kerkeling, Işık’la evlenerek burada yaşamaya karar vermişti.

Nişanlım dediği Gregor Kerkeling’in, Almanya’daki eşinden boşanmaya çalıştığını anlatan Işık "Birbirimizi çok seviyorduk. Beni sevdiği kadar Türk insanını da çok seviyordu. Hatta imam nikâhı kıymıştık.

Eylül gibi evlenecektik" diye konuştu. Polis kiralık katil şüphesi üzerinde de duruyor.

Gönderi tarihi:
  • Yazar

O gün bir Hıristiyan öldürmek istiyordum,

DHA 22 Temmuz 2009

Alman turistin katilinden dehşet veren ifadeler

Bugün polis sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen İbrahim Akyol'un savcıya verdiği ifadede "O gün bir Hıristiyan öldürmek istiyordum, kiliseleri geziyordum, bu kişiyi gördüm öldürdüm" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. İbrahim Akyol'un "kasten adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Olaydan kısa süre sonra yakalanan İbrahim Akyol'un ilk ifadesinde ise para istedim vermeyince öldürdüm" şeklinde konuştuğu belirtilmişti.

Öte yandan İbrahim Akyol'un Rus uyruklu bir kadınla evli olduğu ve 15 yaşından bu yana kuaförlük yaptığı ortaya çıktı.

Savcılık sorgusu tamamlanan İbrahim Akyol tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. İbrahim Akyol'un mahkemedeki işlemlerinin ardından tutuklandı.

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.